Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

Oι λήψεις είναι εξαιρετικές.
Εκεί που θα μαλώσω τον Κώστα είναι το κοντράστ.:chinese:
Δεν μου αρέσει η τεχνική με τα "άμαυρα" μαύρα :flipout:, αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη.

Last edited:
Re: Landscape Photography

Κώστα μπράβο! Πραγματικά θαυμάζω το ταλέντο και την δουλειά σου. Είσαι πηγή έμπνευσης.

Στο έχουν πει κι άλλες φορές εδώ. Έχεις το δικό σουβ στυλ και άποψη κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα γύρω.

Και οι τρεις υπέροχες όπως είναι. Στα μάτια μου είναι άρτιες!

Re: Απάντηση: Landscape Photography

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια:ernaehrung004:

Oι λήψεις είναι εξαιρετικές.
Εκεί που θα μαλώσω τον Κώστα είναι το κοντράστ.:chinese:
Δεν μου αρέσει η τεχνική με τα "άμαυρα" μαύρα :flipout:, αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη.

για α/μ θα συμφωνουσα μαζι σου,αν και το "τραβαω" καμια φορα
στο χρωμα ομως τα "αμαυρα" επιτρεπουν μια "εικονογραφηση¨ του καδρου δινοντας το τυπογραφικο αλλοθι:cool4:

13996064_10210009329727085_6256393238310080419_o.jpg

Ο κωστας για εμενα εχει το δικο του τροπο να παρουσιαζει μια εικονα.εμφανιζει ενα πιο καλλιτεχνικο χαρακτηρα.μπορει να μην μοιαζει η εικονα με αυτο που βλεπει το ματι αλλα προσωπικα μου αρεσει.βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Εχει πιασει με πολυ ομορφο καδρο μια απο τις πιο ωραιες στιγμες πανω σε καραβι! Απο τις αγαπημενες μου :)

πραγματι απο τις πιο ομορφες στιγμες, αρκετα κλικ μεχρι να μας καθησει η σημαια, σας ευχαριστω ολους!

με sony A7II+Sony 16-35F4 (στα 20μμ λόγω ασχετων κεφαλιων :violent-smiley-030:), F8, 1/500, ISO 320

Σίμο όμορφο κάδρο αλλά σέ ένα τόσο εντυπωσιακό μέρος πού βρέθηκες είχες τήν ευκαιρία νά μάς δώσεις εκπληκτική περιήγηση όχι μόνο τοπίου αλλά καί αρχιτεκτονικές εσωτερικών καί εξωτερικών χώρων ,αγάλματα πίνακες ζωγραφικής,γλυπτά κτλ μέ μία μικρή καλή μηχανή,εύχομαι στόν επόμενο προορισμό.