Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Χαίρομαι που σας άρεσε ( δεν σας κούρασα ακόμα με τα ναυάγια φαίνεται :D )

Άξιζε και με το παραπάνω η 'αναμονή'!!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Μία φωτογραφία ή σύνθεση από δύο?

Σύνθεση, αν θυμάμαι καλά on location το milky way είναι στην άλλη άκρη :D

Απάντηση: Landscape Photography

Πανο πολύ καλή, βέβαια και του Τεο δεν μπορεί να μην μου αρέσει αφού στο βάθος βλέπω Δράμα.

Ευχαριστώ!

Τελευταία το έχω ρίξει στις φυσικές φωτογραφίες και έχω αφήσει το HDR. Μου έχει βγει σε τέτοιο βαθμό που θέλω να επεξεργάζομαι όλο και λιγότερο τις φωτογραφίες μου.

Εχθές είχε πάρα πολύ ωραίο καιρό για φωτογράφιση με εξαίρεση τον δυνατό αέρα. Τα σύννεφα είναι ότι αγαπάω πιο πολύ στις φωτογραφίες μου! Πήγα και στην Στενή αλλά η υπερβολική δροσιά και η καλοκαιρινή μας ενδυμασία δεν μας επέτρεψε να πολυκυκλοφορήσουμε.

Φάγαμε εξαίρετους μεζέδες. Θέλω πολύ να εξερευνήσω φωτογραφικά την Εύβοια.

Πανο, η Ευβοια ειναι φωτογραφικος θυσαυρος (πρασινο-βουνο-θαλασσα) :2thumb22sup:

αν και οπως παμε σε λιγα χρονια θα γινει.... καμμενα βουρλα:rip:

Πανο, η Ευβοια ειναι φωτογραφικος θυσαυρος (πρασινο-βουνο-θαλασσα) :2thumb22sup:

αν και οπως παμε σε λιγα χρονια θα γινει.... καμμενα βουρλα:rip:

Πηγαίνω στην Εύβοια από μικρός αλλά δυστυχώς όλο στα ίδια μέρη... Χαλκίδα, Αρτάκη, Στενή Διρφύος. Και μία φορά πέρασα από Ραφήνα στο Μαρμάρι και μετά είχα πάει σε μια βουνοπλαγιά με δρακόσπιτα.... Μου αρέσει γενικότερα πολύ σαν μέρος αλλά δεν ξέρω που να γυρίσω. Βέβαια υπάρχουν και τα πολύ γνωστά μέρη που δεν έχω επισκεφτεί ακόμα.

Κώστα δώσε τα φώτα σου!

Μήπως θα ήταν καλύτερα κάποια στιγμή να ανοίξουμε ένα νήμα όπου θα προτείνουμε ωραία μέρη για φωτογράφιση; (και φαγητό φυσικά!:drool1:. Στην Στενή έχει απίστευτες ψησταριές!)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το άνοιξα.

Ευχαριστώ!

Τελευταία το έχω ρίξει στις φυσικές φωτογραφίες και έχω αφήσει το HDR. Μου έχει βγει σε τέτοιο βαθμό που θέλω να επεξεργάζομαι όλο και λιγότερο τις φωτογραφίες μου.

Εχθές είχε πάρα πολύ ωραίο καιρό για φωτογράφιση με εξαίρεση τον δυνατό αέρα. Τα σύννεφα είναι ότι αγαπάω πιο πολύ στις φωτογραφίες μου! Πήγα και στην Στενή αλλά η υπερβολική δροσιά και η καλοκαιρινή μας ενδυμασία δεν μας επέτρεψε να πολυκυκλοφορήσουμε.

Φάγαμε εξαίρετους μεζέδες. Θέλω πολύ να εξερευνήσω φωτογραφικά την Εύβοια.

πολυ ωραια η φωτο με τη χαλκιδα(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει λεει...!)το σημειο ειναι στην παραλια χαλκιδας ,στο στρογγυλο...σε αυτο το σημειο καναμε και εκθεση φωτογραφιας αυτο το τριημερο...

επισης μιας και εφτασες στενη μπορεις να πας διπλα και στην αγια κυριακη.ειναι πολυ ωραια και για φωτογραφηση αλλα και για φαγητο...στον γυρισμο,μετα το χωριο καθενοι εινα τα ερια...ενα φοβερο σημειο μεσα στη φυση ,με τρεχουμενα νερα κτλ.αξιζει να το επισκευθεις.
καποια στιγμη θα γραψω και εγω καποια μερη στην ευβοια που γνωριζω στο νημα που ανοιξες..

Θα πάω την επόμενη φορά που θα επισκευθώ την Εύβοια. Ευχαριστώ Γιάννη. Η διαδρομή πηγαίνοντας για Στενή προσφέρεται για πολύ ωραία και 'ανοιχτά' τοπία. Αν έχει και σύνεφα ακόμα καλύτερα.