anochampions
Supreme Member
- 6 December 2009
- 3,957
Re: Νυχτερινή φωτογραφία
Ένα νησί ... να το πιεις στο ποτήρι σου!
Μπράβο, φίλε!
Μπράβο, φίλε!
Last edited by a moderator:
Μπράβο, φίλε
Σε ευχαριστώ. Την δεύτερη την έβαλα επειδή μου θύμισε μια που είδα στο αλμπουμ του Κώστα, https://photos.google.com/share/AF1...?key=RTZVeWxIMGlxTlQzelNMYjdxTU9Rel9TWkVJMGhR
ηρεμία που βγάζει την ώρα αυτή :surf-aki: τελευταία φορά που είχα παει πριν εκατομμύρια χρόνια γινόταν ένας χαμός ... αν εχεις κα καμία από Λαλάρια ριχτην
Αν έλειπαν και οι ξαπλώστρες θα ήταν ακόμα καλύτερα...
Εσύ είσαι πολύ αρχαίος Δημήτρη.Χε χε χε, η αναφορά ήταν γενική όχι στην φωτογραφία σου... Γενικώς δεν τα πάω καλά με το εισβάλλον είδος "άνθρωπος", βλέπεις έχω προλάβει τις κολυμπήθρες στην Πάρο χωρίς κτίσματα και δρόμο, το Καμάρι στην Σαντορίνη με 3-4 σπιτάκια κ.λ.π.
Χε χε χε, η αναφορά ήταν γενική όχι στην φωτογραφία σου... Γενικώς δεν τα πάω καλά με το εισβάλλον είδος "άνθρωπος", βλέπεις έχω προλάβει τις κολυμπήθρες στην Πάρο χωρίς κτίσματα και δρόμο, το Καμάρι στην Σαντορίνη με 3-4 σπιτάκια κ.λ.π.

Χε χε χε, η αναφορά ήταν γενική όχι στην φωτογραφία σου... Γενικώς δεν τα πάω καλά με το εισβάλλον είδος "άνθρωπος", βλέπεις έχω προλάβει τις κολυμπήθρες στην Πάρο χωρίς κτίσματα και δρόμο, το Καμάρι στην Σαντορίνη με 3-4 σπιτάκια κ.λ.π.
Πολύ καλή φωτογραφία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.