Φωτογραφία τοπίου

Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Ένα νησί ... να το πιεις στο ποτήρι σου!
Μπράβο, φίλε!

Last edited by a moderator:
Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Σε ευχαριστώ. Την δεύτερη την έβαλα επειδή μου θύμισε μια που είδα στο αλμπουμ του Κώστα, https://photos.google.com/share/AF1...?key=RTZVeWxIMGlxTlQzelNMYjdxTU9Rel9TWkVJMGhR

Εγώ είχα κάνει χρήση του Lensbaby (και αν θυμάμαι καλά τοτε είχα την απλή πρώτη έκδοση) στη συγκεκριμένη.

Απάντηση: Re: Landscape Photography

ηρεμία που βγάζει την ώρα αυτή :surf-aki: τελευταία φορά που είχα παει πριν εκατομμύρια χρόνια γινόταν ένας χαμός ... αν εχεις κα καμία από Λαλάρια ριχτην

Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

ηρεμία που βγάζει την ώρα αυτή :surf-aki: τελευταία φορά που είχα παει πριν εκατομμύρια χρόνια γινόταν ένας χαμός ... αν εχεις κα καμία από Λαλάρια ριχτην

Όντως ηρεμία... αλλά μόνο αυτή την ώρα. Την ημέρα γίνεται χαμός. Δυστυχώς Κώστα δεν πήγα Λαλάρια. Πας μόνο με καράβι εκεί και τελικά δεν κατάφερα να το βάλω στο πρόγραμμα. Την επόμενη φορά..

Re: Landscape Photography

Αν έλειπαν και οι ξαπλώστρες θα ήταν ακόμα καλύτερα...

Κοίτα, έκανα αμάν και πως να διώξω όλο τον κόσμο από την παραλία για να βγάλω την φώτο, πήγαινε πολύ να βγάλω και τις ξαπλώστρες...:laugh:

Χε χε χε, η αναφορά ήταν γενική όχι στην φωτογραφία σου... Γενικώς δεν τα πάω καλά με το εισβάλλον είδος "άνθρωπος", βλέπεις έχω προλάβει τις κολυμπήθρες στην Πάρο χωρίς κτίσματα και δρόμο, το Καμάρι στην Σαντορίνη με 3-4 σπιτάκια κ.λ.π.

Απάντηση: Landscape Photography

Χε χε χε, η αναφορά ήταν γενική όχι στην φωτογραφία σου... Γενικώς δεν τα πάω καλά με το εισβάλλον είδος "άνθρωπος", βλέπεις έχω προλάβει τις κολυμπήθρες στην Πάρο χωρίς κτίσματα και δρόμο, το Καμάρι στην Σαντορίνη με 3-4 σπιτάκια κ.λ.π.
Εσύ είσαι πολύ αρχαίος Δημήτρη.
Ρεύμα υπήρχε τότε;

Κατάλαβα το πνεύμα του σχολίου σου. Συμφωνώ με την άποψη σου, θα προτιμούσα και εγώ, γενικότερα, λιγότερη ανθρώπινη παρέμβαση στην φύση. Μακάρι να είχα δει τις κουκουναριές πριν τις ξαπλώστρες..

Προς Παναγιώτη (και κάθε ενδιαφερόμενο) : Αν εννοείς γενικώς ναι, αλλά σε πολλά μέρη όχι. Στο πρώτο σπίτι που θυμάμαι Λ.Συγγρού κοντά στις στήλες του Ολυμπίου Διός (του παππού, μια και μέναμε μαζί), το οποίο ήταν "πλούσιο" υπήρχαν τρελλές πολυτέλειες: τηλέφωνο (siemens επίτοιχο με τετραψήφιο αριθμό κλήσης), ραδιόφωνο Grundig (το έχει ακόμα η αδελφή μου), ηλεκτρικό πλυντήριο ρούχων Hoover με χωριστό κάδο στυψίματος, ηλεκτρικό ψυγείο ΙΖΟΛΑ, καλοριφέρ (με καυστήρα φωταερίου) και ποδοκίνητη ραπτομηχανή singer (την έχω ακόμα). Η αγαπημένη μου θεία που έμενε Τζιτζιφιές, έπλενε στην σκάφη και είχε ψυγείο πάγου, θερμάστρα πετρελαίου. Ρεύμα είχε - όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της Αθήνας - οπότε είχε κι αυτή ένα ραδιόφωνο. Τηλέφωνο δεν είχε... Όταν θέλαμε να την δούμε απλά πηγαίναμε σπίτι της - εκτός κι αν μας έπαιρνε αυτή τηλ. από το μπακάλικο. Το πρώτο αυτοκίνητο του πατέρα μου, την ίδια εποχή περίπου (1961-62?) είχε αριθμό κυκλοφορίας 103.512, δηλαδή τόσα ήταν περίπου τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα. Και μια φωτογραφία από το... ποτάμι που πέρναγε κοντα στο σπίτι μου το 1963:

16.jpg

edit: η φωτογραφία ΔΕΝ είναι δική μου!!! (σε όλα υπάρχουν όρια... :flipout:)

προέλευση φωτογραφίας: http://geokosmos.blogspot.com/2016/04/blog-post_48.html

Last edited:
Απάντηση: Re: Landscape Photography

xa xa και εγω την Ελιά (Μυκονο) παρθένα χωρίς ψυχή κατακαλόκαιρο 10.00 πρωι (ισως να ξενυχταγανε πιο πολύ τότε) :grandpa:

Ευχαριστώ Δημήτρη. Δεν πιστεύω να έχεις καμία παλιά φώτο από τις κολυμπήθρες ε?

Έχω (μάλλον) αλλά πρέπει να χωθώ βαθιά στα κουτιά μου και μετά να σκανάρω, δύσκολα πράγματα...

Απάντηση: Landscape Photography

Όπως συμβούλεψα και ένα φίλο κινητάτο εδώ μέσα με εξίσου ωραίες φωτογραφίες.
Πάρε μηχανή και σύντομα δε θα χάσεις.