Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

Όντως τα πρωινά είναι μαγευτικά! και φυσικά οι ανακλάσεις τέλειες

Re: Landscape Photography

44058502302_fafff26c1f_b.jpg
[/url]_DSF6418 by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Απάντηση: Landscape Photography

Ωραία χρώματα, σε ηρεμούν.
Μίλτο, ο ορίζοντας είναι επιλογή να γέρνει;

Σε ευχαριστώ.
Αν και το κοίταξα, επειδή ένα θέμα με τον ορίζοντα τον έχω παρά τα βοηθήματα, μου ξέφυγε.

Έχοντας δεί τέτοιου στύλ κάδρα σε "dark & moody" εκτελέσεις, είπα δοθείσης της ευκαιρίας ( thanks ) να δοκιμάσω κάτι σε τέτοιο στύλ.
Δουλεύοντας σε ακαλιμπράριστο μόνιτορ, δεν ξέρω πως είναι από χρώματα και φωτεινότητα, αν είναι έστω λίγο κοντά στο πραγματικό καλά θα είναι :D έπαιξα με το φως ( σκοτείνιασα πέριξ, φωτείνωσα γύρω από το area of interest ) και έδωσα έναν κιτρινούτσικο τόνο style golden light.

Ωραίο κάδρο Τάσο, όσο και αν έπαιξα δεν βρήκα πιο ενδιαφέρον crop/frame, και πολύ καλή δουλειά από όλες τις απόψεις.
Ωραίο μέρος επίσης, ότι πρέπει για calm/serene αποτυπώσεις!

υ.γ. βγάζε πιο συχνά ρε!

Here's my quick & dirty edited version of your work :)

7jnE86p.jpg

Μου αρέσει ο λόφος αριστερά που φαίνεται σαν φωτισμένος, κάτω δεξιά θεωρώ τη σκοτείνιασες αρκετά αλλά ίσως φταίει και το μόνιτορ. Για να βγω για φώτο πρέπει να έχω κάτι νέο από εξοπλισμό :p

Μου αρέσει ο λόφος αριστερά που φαίνεται σαν φωτισμένος, κάτω δεξιά θεωρώ τη σκοτείνιασες αρκετά αλλά ίσως φταίει και το μόνιτορ. Για να βγω για φώτο πρέπει να έχω κάτι νέο από εξοπλισμό :p

Αν και οι 2 είμαστε με ότι να 'ναι monitor σωθήκαμε τώρα :D
Στο μάτι μου ( έτσι φαίνεται εδώ, αλλά και έτσι θα ήθελα να είναι ) είναι στο χρώμα το σκιερό τα δέντρα, που δεν είναι pitch black, ούτε σιλουέτες, αχνοφαίνεται δηλαδή το πράσινο των φύλλων.

Να πω την αμαρτία μου, ένα drone-άκι εκεί το ήθελες :D