Φωτογραφία τοπίου

Το ιδιο ισχυει για το 100% των φωτογραφων που θελουν να βελτιωθουν.

Αρκει να το παραδεχομαστε ωστε την επομενη φορά να μην κανουμε τα ιδια λαθη
Αυτό προφανώς ισχύει, απλά είναι άσχετο με αυτό που συζητούσαμε.
Γιατί στην φωτό που παρέθεσα, εν γνωσει μου έμεινε το "λάθος" διότι θεώρησα πως παρά το "λάθος", άξιζε να μοιραστώ το καρέ μαζί σας.
Αν είναι όμως να κάνουμε nitpicking σε πράγματα προφανή και αυτονόητα, να μην ξανακάνω το "λάθος" να ποστάρω φωτό στη gallery :)

• Sad
Reactions: toupia
Πολλες φορες το πως σχολιαζουμε μια φωτογραφια παιζει το ρολο του.

Δεν πρεπει ποτε να αποθαρρυνεις τον φωτογραφο αλλα να επισημαινεις τα αδυνατα σημεια προς διορθωση με μανια και καθε φορα ωστε να αλλαξει ισως οπτικη και ματια .

Πολλες φορες το πως σχολιαζουμε μια φωτογραφια παιζει το ρολο του.

Δεν πρεπει ποτε να αποθαρρυνεις τον φωτογραφο αλλα να επισημαινεις τα αδυνατα σημεια προς διορθωση με μανια και καθε φορα ωστε να αλλαξει ισως οπτικη και ματια .
Μαζί σου. Απλά, αυτό έχει νόημα όταν ο φωτογράφος δεν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος. Όχι όταν το γνωρίζει και απλά δεν έχει την ιδανική τοποθεσία ή χρονική στιγμή στη διάθεση του όποτε προτιμά να τραβήξει το καρέ "ως έχει" .

E καλα ναι .

Εχω κανει τετοια λαθη απο ελλειψη χρονου και συγκεντρωσης απειρα.

Ξαναγυρισα στον τοπο του εγκληματος και το ξανατραβηξα βεβαια (αν εκρινα οτι ειχε προοπτικες )

Αυτό προφανώς ισχύει, απλά είναι άσχετο με αυτό που συζητούσαμε.
Γιατί στην φωτό που παρέθεσα, εν γνωσει μου έμεινε το "λάθος" διότι θεώρησα πως παρά το "λάθος", άξιζε να μοιραστώ το καρέ μαζί σας.
Αν είναι όμως να κάνουμε nitpicking σε πράγματα προφανή και αυτονόητα, να μην ξανακάνω το "λάθος" να ποστάρω φωτό στη gallery :)
Τακη καλοπροαιρετη ειναι η κριτικη προς ολους, αρκει να τη δεχομαστε. Εμεις βλεπουμε το τελικο αποτελεσμα και αυτο σχολιαζουμε. Δεν ξερουμε τις συνθηκες που βγηκε η φωτό. Σου εγραψα δυο τα προφανη , μπορουσα να γραψω και αλλα μη προφανη στην συγκεκριμένη φωτο.

Την φωτο τη δικη σου την βλεπουν και αλλα μελη που μπορει να μην δουν αυτο που ειναι προφανες σε εσενα ή σε εμενα. Μεσα απο αυτο μαθαινουν και αυτοι και εμεις

Αν καποιος ενοχλειται τοσο ευκολα για το προφανες και δηλωσει οτι απλα θελει να ανεβαζει κατι χωρις κανενα σχολιασμό ειναι 100% προσωπικη του επιλογη και προφανως και θα τη σεβαστουμε.

Τακη καλοπροαιρετη ειναι η κριτικη προς ολους, αρκει να τη δεχομαστε. Εμεις βλεπουμε το τελικο αποτελεσμα και αυτο σχολιαζουμε.

Την φωτο τη δικη σου την βλεπει και καποιο αλλο μελος που μπορει να μην ειναι τοσο προφανες αυτο που θα γραψουμε σε εσενα ή σε εμενα

Αν καποιος ενοχλειται τοσο ευκολα για το προφανες και δηλωσει οτι απλα θελει να ανεβαζει κατι χωρις κανενα σχολιασμό ειναι 100% προσωπικη του επιλογη και προφανως και θα τη σεβαστουμε.
Κώστα μου, καλοδεχούμενη η κριτική, απλά να μην επαναλαμβάνουμε το ίδιο πράγμα δέκα φορές, όταν μάλιστα έχει εξηγηθεί αναλυτικά για ποιο λόγο έγινε.
Αλλιώς, να ξέρεις πως έτσι αποθαρρύνονται τα νέα μέλη από το να ποστάρουν φωτός στις galleries. Και το γράφω με πολλή αγάπη γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το παρατηρώ στην κατηγορία των φωτογραφικών.

Η πρεσβυωπία γιατί σε εμπόδισε, δεν κατάλαβα…

(αν μου πεις ότι δεν είδες τον τρούλο, θα ανησυχήσω 😋)

Κατα τα αλλά, όντως, το ψειρίζετε τόση ώρα άνευ λόγου….

• Haha
Reactions: takisot
Κώστα μου, καλοδεχούμενη η κριτική, απλά να μην επαναλαμβάνουμε το ίδιο πράγμα δέκα φορές, όταν μάλιστα έχει εξηγηθεί αναλυτικά για ποιο λόγο έγινε.
Αλλιώς, να ξέρεις πως έτσι αποθαρρύνονται τα νέα μέλη από το να ποστάρουν φωτός στις galleries. Και το γράφω με πολλή αγάπη γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το παρατηρώ στην κατηγορία των φωτογραφικών.
Με τα νεα μελη ειμαστε προσεκτικοι , με τα παλια ομως εχουμε απαιτησεις :love: