Φωτογραφία τοπίου

Το φαράγγι Fjaðrárgljúfur στη νότια Ισλανδία. Έγινε γνωστό όταν ο Justin Bieber γύρισε εκεί το 2015 το μουσικό βίντεο για το τραγούδι "I'll Show You":

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα μας βάλεις στο τριπάκι να ψάχνουμε εισιτήρια κ.λπ. + λεφτά βεβαίως - βεβαίως...
Πιστεύω ότι είναι must προορισμός, ιδίως για φωτογράφους. Απίστευτο μέρος πραγματικά. Άλλος πλανήτης !!Το μόνο κακό είναι το οικονομικό. Μέχρι και ελληνικό πιτόγυρο βρήκα, ο οποίος έκανε 20ευρώ..!!🙀

Last edited:
  • Wow
Reactions: cacau
Πρόσφατα η αεροπορική εταιρεία της Ισλανδίας Iceland Air έκανε διαγωνισμό για να προσλάβει τον χειρότερο φωτογράφο που υπάρχει γιατί θεωρεί πως είναι αδύνατον να βγάλεις έστω και μια κακή φωτογραφία από αυτή τη χώρα.
Ε, βρέθηκε μια Γαλλίδα....

https://www.protothema.gr/world/art...ferei-taxidi-stin-islandia-kai-hiliades-euro/

Με άρεσαν τα κάδρα σήμερα, αλλά ο καιρός ήταν χάλι μαύρο με γκρι νιανια μουντίλα, ήθελε μπλε ουρανό για να δέσουν (με ένα-δύο ωραία άσπρα σύννεφα ακόμη καλύτερα).
Ίσως ξαναπεράσω άλλη φορά.
Έπεσε λίγο ποστ για να ζωντανέψει, αλλά κακά τα ψέματα άλλη χάρη το φυσικό...

Z80_7333

DSC_7313

Z80_7350

Στην πρώτη οι πυλώνες κάνουν ζημιά , ήθελε ένα καλύτερο ζύγισμα.

Μερικές ημέρες απλά δεν σου κάθεται …

Εγώ έχω τύχει να έχω το ανάποδο πρόβλημα . Πολύ μπλε ουρανό (που είναι και μονότονο) αλλά χωρίς σοβαρό θέμα από κάτω για να το αναδείξει.

• Like
Reactions: LongTom
Στην πρώτη οι πυλώνες κάνουν ζημιά , ήθελε ένα καλύτερο ζύγισμα.

Μερικές ημέρες απλά δεν σου κάθεται …

Εγώ έχω τύχει να έχω το ανάποδο πρόβλημα . Πολύ μπλε ουρανό (που είναι και μονότονο) αλλά χωρίς σοβαρό θέμα από κάτω για να το αναδείξει.
Με τους πυλώνες είμαι κομψί-κομψά, δεν προσπαθώ να ζυγίσω τα πάντα 100%, απλά να βγει κάτι που να ευχαριστιέμαι.
Εδώ πάνε και προς το κέντρο και έτσι ψιλοκλαιν.
Στη χειρότερη βγαίνουν στο ποστ.

Αυτό που έχεις εσύ είναι κάτι που βλέπω Ελλάδα πολύ, ο ουρανός παραείναι μπλε και μονότονος (δίχως σύννεφα) και έτσι είναι δύσκολο να βγει κάτι καλό σε τοπίο.
Όσον αφορά το θέμα, κλασσικά στα τοπία είναι 80% το που είσαι και το λοιπά το πότε είσαι.
Για αυτό και η Νορβηγία-Ισλανδία παίζουν τόσο...