Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

καπιες φοτο απο το καινουριο ευρυγωνιο , με αρκετο photoshop :)

3106435675_b68ee53bbd_o.jpg

3107267040_a98b398aa6_o.jpg

3107267590_392acfe652.jpg

Η δεύτερη μου αρέσει αρκετά. Θα ήθελα λίγο πιό νετ το πρώτο πλάνο με το χορταράκι αλλά ειδικά στο σημείο που χτυπάει ο ήλιος φαίνεται πολύ ωραία. Προσωπικά δεν βλέπω να φαίνεται πουθενά η δουλεία στο photoshop και αυτό είναι πολύ καλό!

Έχει κατεβάσει την φωτεινότητα του μπλε, και φαίνεται ο κόκκος. Φυσικά όπως λες ήθελε αρκετά πιο κλειστό διάφραγμα και μετάθεση της εστίασης λίγο πιο κοντά, για να έρθουν όλα νετ. Τώρα έχουμε το 1/3 του κάδρου φλου.

ναι το κοκκο το εχω παρατηρισει και εγω, μαλλον το εχω παρακανει λιγο,για αυτο εβαλα και την 3η σε μηκρο μεγεθος, θα το ψαξω και αλλο.
Ευχαριστω για τα comments guyz, να μαθαινω:)

Ωραίες φώτο. Η δεύτερη μου αρέσει και εμένα καλύτερα.
Ποιός φακός είναι;

Πράγματι, πολύ ωραίες.. Για δώσε μας περισσότερα στοιχεία για τον καινούριο ευρυγώνιο που χρησιμοποίησες

και εμενα η δευτερη μου αρεσει και ειναι λογικο γιατι

η πρωτη - και δεν παινω ο θεμα επεξεργασιας- κατ εμε δεν εχει θεμα. Δεεν ειμαι σιγουρος ποιο στοιχειο ηθελες ν αοτυπωσεις και να μεταφερεις. Μαλλον τα συνεφφα γιατι το κατω μερος δεν εχει να πει κατι, ενα κυριαρχο στοιχειο τελος παντων.

Η τριτη ειναι ωραια φωτομετρηση του ουρανου, κατω ακολουθει μαυρο οποτε περιμενεις αναγκαστικα καποιο παιχνιδι με σιλουετες αλλα η μοναδικη μακρινη κολωνα δεν ειναι αρκετη

οποτε παμε στην τριτη οπου ειναι η αρτιοτερη γιατι υπαρχει θεμα (ας πουμε παραλια ποτομακι αντανακλασεις κτιριο) με το φως να γραφει πραγματι πολυ ωραια και να οδηγει το ματι προς το βαθος. Εδω πρεπειι να προσεξεις αυτα που λεει ο send γιατι ειναι σημαντικα οπως επισης και να δοκιμαζες διαφορετικες συνθεσεις.

Paul ολα αυτα εντελως φιλικα γιατι και εγω στην αρχη τα ιδια λαθη εκανα (τωρα κανω αλλα) αλλα με την βοηθεια των παιδιων σταματησα να κανω τα ιδια λαθη και προχωρησα σε καινουργια :flipout:

Ειναι φανερο οτι το αγαπας οποτε keep shooting.

Φιλικα

Ευχαριστω για τα comments Νικο, για αυτο και τα ανεβαζω και εγω, να μαθω κατι, γιατι καπια πραγματα δεν τα προσεχεις μονος σου:)
O φακος ειναι zuiko 11-22mm φ2.8-3.5 για 4/3. Τον πηρα πριν 2-3 εβδομαδες, και ηταν η πρωτη φορα που τον εβγαλα πραγματικη βολτα εξω.

main.php

Περισσότερα τοπία μου θα θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία της προσωπικής μου gallery:

http://tzoubris.le-brand.com/gallery2/2/g2data/main.php

Φιλε μου καθε 5 μυνηματα μας δινεις και το λινκ της γκαλερι σου χωρις να προσθετεις κανενα νοημα στο νημα που συμμετεχεις με το μυνημα αυτο.

Μπας και αναζητας απλα hits? Βαλε κανα μπανερακι στην υπογραφη σου αντι να διαφημιζεσαι συνεχεια , ειναι πιο θεμιτο....

Χρήστο, για όνομα. Μη είσαι τόσο εύθικτος. Δεν είπε κανείς ότι ενοχλείς και πρέπει να σβήσεις τα μυνήματα και το λογαριασμό σου.
Όλοι προσφέρουμε σε αυτό το χώρο και κάθε συμμετοχή είναι θετική. Κρίμα είναι να δημιουργούνται παρεξηγήσεις...

Απάντηση: Landscape Photography

Χρήστο,
εφόσον αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το ανέβασμα των φωτογραφιών σου, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια.
Κανείς δεν ενοχλήθηκε για το λινκ στην gallery σου, απλά ανεβάζοντας μία φωτογραφία κάθε φορά επικεντρώνεται καλύτερα το ενδιαφέρον σ'αυτή και γίνεται καλύτερη κριτική.
Σε κάθε άλλη περίπτωση όλοι θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο λίνκ απο τις προσωπικές μας galleries, έτσι όμως θα χανόταν η ουσία.

Εδώ μπορείς να δείς πώς ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο forum. To όριο είναι 185kb για κάθε μία εικόνα.

Μπορείτε να ανεβάζετε και απευθείας από εξωτερικό site, με το κουμπί "insert image", δίπλα από το κουμπί εισαγωγής λινκ...

Μπορείτε να ανεβάζετε και απευθείας από εξωτερικό site, με το κουμπί "insert image", δίπλα από το κουμπί εισαγωγής λινκ...

Στέργιε, πολύ χαίρομαι που έρχεσαι και από τα μέρη μας!-bye-