Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Η πρώτη μου αρέσει πολύ! Έχει πολύ καθαρά χρώματα και κάνουν ωραία αντίθεση μεταξύ τους. Ιδιέτερα το κίτρινο του δρόμου μέσα στο πράσινο που οδηγεί το μάτι στο αυτοκίνητο που περιβάλλεται απο το μπλέ! πολύ καλή!

Έχεις βάλει πολωτικό?

Ναι Αλέξη...ευχαριστώ για τα σχόλια.

Να διευκρινήσω ότι είναι με HDR, έτσι???Ήθελα μια αίσθηση πίνακα ζωγραφικής...

πολυ ωραια η πρωτη Emilot και αν και δεν χρειαζοταν HDR με τις συγκεκριμενες φωτιστικες συνθηκες, η εφαρμογη ηταν ηπια αρα και πετυχημενη κατ εμε.

Βεβαια εγω θα την κροπαρα λιγο για να παει το δεντρο λιγο πιο κατω δεξια. Μπραβο.

πολυ ωραια η πρωτη Emilot και αν και δεν χρειαζοταν HDR με τις συγκεκριμενες φωτιστικες συνθηκες, η εφαρμογη ηταν ηπια αρα και πετυχημενη κατ εμε.

Βεβαια εγω θα την κροπαρα λιγο για να παει το δεντρο λιγο πιο κατω δεξια. Μπραβο.

Τhnx Nilo, να σαι καλά.

Λίγο σκοτεινή μου φαίνεται αλλα μπορεί να είναι η οθόνη μου...
Αν ήταν λίγο φωτεινότερο το κέντρο θα έδειχνε καλύτερα πιστέυω γιατί είναι πολύ ωραίο κάδρο με τα νερά και τα βότσαλα μέσα!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
με αφορμη το σχολιο για την φωτεινοτητα της φωτογραφιας, θα θελατε να αγορασουμε ενα καλιμπριρι.... βαζοντας χρηματα πολλα ατομα μαζι? (απο περιοχη της αθηνας). αν υπαρχει ενδιαφερον να ανοιξω ενα σχετικο ποστ.

DSC_0787_1.jpg

Απάντηση: Landscape Photography

Tη συγκεκριμένη πολύ όμορφη εικόνα θα την προτιμούσα έγχρωμη καθ ότι ο ουρανός δέν έχει κάτι να "πεί''. Και εξηγούμαι: είναι απλώς γκρίζος του λείπει η πινελιά που θα έδιναν τα σύννεφα άν υπήρχαν. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πέρα όμως απ όλα αυτά είναι μια πολύ ωραία λήψη, με σωστό καδράρισμα, τοποθέτηση του ορίζοντα στο επάνω 1/3 και σωστή προοπτική!:smile:

Ναι και εγω με αυτο ξενερωσα.Δε μου εκανε αισθηση τοσο πολυ η εγχρωμη..Δε ξερω γιατι.Ισως κρυβει τις ατελειες.Γιαυτο το κυμα με το χαλικι εδεσε πολυ ωραια με το ασπρομαυρο.Μας τα χαλασε ο ουρανος :(
Να και μια αλλη απο το 3μερο του σαβ/κου..
DSC_0915_1.jpg

Πολύ καλή και αυτή και η προηγούμενη. Όντως το ασπρόμαυρο ήταν πολύ καλό!

Πολύ όμορφη, καλό κάδρο. Λίγο πιο αργά/νωρίς με διαφορετικό φως και οπωσδήποτε πιο αργή ταχύτητα κλείστρου (+ τρίποδο εννοείται) θα ήταν ακόμη καλύτερη.

εγώ μιλώ μόνον για φωτογραφίες.

Πάντως αν θέλαμε να το ψειρίσουμε, θα έλεγα μαζί με αυτό του σέντ ότι θα ήταν ιδανικό είτε να κόψεις τελείως τον ουρανό από το κάδρο, είτε θα αυξηθεί ο ουρανό, έτσι ώστε να μην κόβεται ο ουρανός από κανένα δένδρο.

Πολύ ωραίο μέρος, που είναι;
Αν ήταν πλάγιος ο φωτισμός ώστε να μην υπήρχαν οι σκιές κάτω από τους βράχους θα ήταν ακόμη καλύτερη,

αλλά βεβαίως δεν είναι ευκολο όταν ταξιδεύεις να περιμένεις την καλη ώρα να τραβήξεις -bye-