Exεις απολυτο δικιο επαιζα σημερα για πρωτη φορα με το photomatrix καιΤο παρακανες ρε συ.....
Exεις απολυτο δικιο επαιζα σημερα για πρωτη φορα με το photomatrix και
δεν εφτανε μονο αυτο την περασα και απο το light room αν
προλαβαινα θα την περναγα λιγο και απο ps:music-smiley-005:
Γενικα δεν μου αρεσει και τοσο το ΗDR ομως ομολογω οτι εχω δει καποια
αριστα αποτελεσματα απο τα μελη .
Bracketing λεγεται η αλληλουχια αυτη των ληψεων με διαφορετικη φωτεινοτητα. Γινεται και χειροκινητα, αλλαζοντας απο μονος σου την ταχυτητα κλειστρου, πριν απο καθε ληψη, γινεται και αυτοματα (auto bracketing) αν εχει αυτη τη δυνατοτητα η μηχανη σου...στη συγκεκριμενη περιπτωση, καλο ειναι να βαζεις και το drive της μηχανης στη συνεχομενη ληψη για να γλιτωνεις κουνηματα της μηχανης και να εχεις προτεραιοτητα διαφραγματος για καλυτερα αποτελεσματα
Ειδα οτι η canon 550d υποστηριζει τρεις λήψεις.... ξερεις πως το ρυθμίζω; Απο που στο μενου εννοω.
Επισης μπορω να τραβηξω 6 (3 διπλες); Να ορισω τις τρεις πρωτες -2 -1 - 0 και μετα τις υπολοιπες στο +; Καθε βοηθεια δεκτη....
Δυστυχως το manual το εχω πολυ μακρυα (γυρω στα 300 χλμ) :smash:
Ευχαριστω. Μηπως να το μεταφερω σε θεμα canon 550d;
ενταξει παιδια το βρηκα.... απλα επρεπε να πατησω 3 κλικ για να βγουν και οι 3 φωτογραφίες . Το εβαλα στο χρονομετρο και τις εβγαλε μια χαρα
Ευχαριστω
ναι πραγματι
Το δοκιμασα χθες και βγαινουν αυτοματα
Και στο συνεχομενες λήψεις αλλα και εκει που ορίζεις χρονο (δε θυμαμαι πως το ονομαζει)
Αλλιως θα υπηρχει προβλημα με την κινηση της μηχανης....
Πως σας φαινεαι αυτη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.