Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Εξακολουθο να μην βλεπω την ονομασια του site οχι τιποτα αλλο απλα να μου φιγει η περιεργια με τοσα που ακουω:AFADF0:

Καλύτερα να μείνεις με την περιέργεια ...... θα γλυτώσεις και τους εμετούς.

Και όμως Αλέξη, αν «γέμιζαν» όλα τα σημεία που γίνονται κόντρες με τέτοιες
Φωτο , όλοι οι γκαζακιδες μπορεί και να έβαζαν μυαλό

Εκτος αν μας πιασει το κλασσικο ελληνικο "ελα μωρε, δε θα συμβει σε 'μενα"...

Παντως οι (ελεγχομενα) σοκαριστικες εικονες βοηθανε (εδω στην Αγγλια)!

Αυτοί θα έβαζαν μυαλό, κι εμείς που θα τις βλέπαμε το πρωί δεν θα βάζαμε ντιπ στο στόμα μας την υπόλοιπη μέρα. Ορισμένες φορές χρειάζεται, δεν λέω, και ολίγον από shock tactics, αλλά κατά βάση είμαστε νοήμονα όντα, και με τις εικόνες με τις δοκιμαστικές κούκλες μπορούμε να κάνουμε τον απαιτούμενο συλλογισμό. We get the picture που λένε και οι Αγγλοσάξωνες, δεν χρειάζεται και να μας γυρίσουν τ' άντερα.

Αυτοί θα έβαζαν μυαλό, κι εμείς που θα τις βλέπαμε το πρωί δεν θα βάζαμε ντιπ στο στόμα μας την υπόλοιπη μέρα. Ορισμένες φορές χρειάζεται, δεν λέω, και ολίγον από shock tactics, αλλά κατά βάση είμαστε νοήμονα όντα, και με τις εικόνες με τις δοκιμαστικές κούκλες μπορούμε να κάνουμε τον απαιτούμενο συλλογισμό. We get the picture που λένε και οι Αγγλοσάξωνες, δεν χρειάζεται και να μας γυρίσουν τ' άντερα.

Μα φίλε μου αυτοί που πλακώνονται στην παραλιακή η στην εθνική οδό είναι νοήμονα όντα ?
τέλος πάντων θα μπορούσε να είναι μέρος των εξετάσεων για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης

Και όμως Αλέξη, αν «γέμιζαν» όλα τα σημεία που γίνονται κόντρες με τέτοιες
Φωτο , όλοι οι γκαζακιδες μπορεί και να έβαζαν μυαλό

Μπορεί αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
Είμαι μοτοσικλετιστής εδώ και 15 χρόνια. Πίστεψέ με Κώστα
δεν υπάρχει γκαζάκιας που να μην έχει χάσει τουλάχιστον έναν
φίλο/γνωστό/συγγενή. Πάει σαν κότα για λίγες μέρες και μετά
πάλι τα ίδια και τα ίδια. Η ώριμη και μυαλωμένη οδήγηση δεν
έρχεται μέσα από εικόνες από ένα μάτσο κρέατα,
αλλά μέσα από την σωστή οδηγική διαπαιδαγώγηση.

Μεγάλη συζήτηση αυτή που πάμε να ξεκινήσουμε .....

Τέλοσπάντων ...... απλά εγώ τα παίρνω με τα διεστραμμένα ρωσάκια
που έφτιαξαν το συγκεκριμένο site που απλά ήθελαν να κάνουν
το χαβαλέ τους και να ικανοποιήσουν την διαστροφή τους.

Αλέξη έχω την εντύπωση ότι και αυτοί το έφτιαξαν για να «συνετίσουν» τους
«γκαζακιδες» .Δεν μπορώ και ούτε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο διεστραμμένα μυαλά που την βρίσκουν με τέτοιες εικόνες η ότι τις ανέβασαν για πλακά.

Η οδηγική παιδεία ξεκινάει από την εποχή που ο μέλλων οδηγός είναι παιδί, το πώς μαθαίνει (εάν μαθαίνει) να δένεται στο κάθισμά του με ζώνη αμέσως μόλις μπαίνει στο αυτοκίνητο, το πώς βλέπει τον γονέα του να οδηγεί και να φέρεται στο δρόμο, το πώς τον βλέπει να τηρεί τις προτεραιότητες και τον κοκ, πολλά πώς.
Τίποτα δεν αλλάζουν μόνες οι εικόνες φρίκης.

Όσο για τους δικυκλιστές, από τη στιγμή που δεν έχω δει έναν (έναν!) να μην παραβαίνει έναν από τους βασικότερους κανόνες του ΚΟΚ, ότι κινούμαστε στο μέσον της λωρίδας μας (και όχι στις άκρες της ή ακόμη χειρότερα, ανάμεσα στις λωρίδες!), δεν πιστεύω ότι τηρεί κανένας τους (οκ, θα υπάρχουν εξαιρέσεις, ίσως δεν τις είδα ακόμη) σοβαρή οδηγική συμπεριφορά.

Την ιστοσελίδα αυτή μου την έστειλε χθες ένας φίλος.
Περιέχει φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα.με περιεχόμενό ιδιαίτερα σοκαριστικό.
Πιθανώς κάποιοι από σας να την έχετε υπόψη σας. Αμφιταλαντεύτηκα ως προς το αν έπρεπε να την ανεβάσω.
Δεν θέλω να ακολουθήσω τη συνταγή των καναλιών (αίμα - σπέρμα- δάκρυα).
Τέλος πάντων , ελπίζω απλώς να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό όλων όσων κινούμαστε με τροχοφόρα παντός είδους.

-----------------------------------------------------------------------
Τονίζω ότι το περιεχόμενο είναι Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο.
-----------------------------------------------------------------------

Αμαν ρε Διονυση...που το βρηκες αυτο το πραγμα ?

Η οδηγική παιδεία ξεκινάει από την εποχή που ο μέλλων οδηγός είναι παιδί, το πώς μαθαίνει (εάν μαθαίνει) να δένεται στο κάθισμά του με ζώνη αμέσως μόλις μπαίνει στο αυτοκίνητο, το πώς βλέπει τον γονέα του να οδηγεί και να φέρεται στο δρόμο, το πώς τον βλέπει να τηρεί τις προτεραιότητες και τον κοκ, πολλά πώς.
Τίποτα δεν αλλάζουν μόνες οι εικόνες φρίκης.

Όσο για τους δικυκλιστές, από τη στιγμή που δεν έχω δει έναν (έναν!) να μην παραβαίνει έναν από τους βασικότερους κανόνες του ΚΟΚ, ότι κινούμαστε στο μέσον της λωρίδας μας (και όχι στις άκρες της ή ακόμη χειρότερα, ανάμεσα στις λωρίδες!), δεν πιστεύω ότι τηρεί κανένας τους (οκ, θα υπάρχουν εξαιρέσεις, ίσως δεν τις είδα ακόμη) σοβαρή οδηγική συμπεριφορά.

Το παιδι θα επρεπε να ξεκινησει να μαθαινει τα βασικα περι οδηγικης συμπεριφορας απο μικρο πως ειπες και σε αυτο μεγαλο ρολο θα επρεπε να παιζουν οι γονεις αλλα ακομα περισσοτερο το σχολειο.

Θα επρεπε να υπαρχει (δεν θυμαμαι αν οντως υπαρχει η υπηρχε ποτε..) ενα αντιστοιχο μαθημα στο σχολειο..η τελως παντων να αφιερωνονται καποιες διδακτικες ωρες για την οδηγικη συμπεριφορα και αυτο το μαθημα να γινεται με υπευθυνοτητα και σοβαροτητα και να μην ειναι ενα ευχαριστο απλως διαλλειμα..

Οι δικυκλιστες πανε στις ακρες τις λωριδας γιατι αλλιως οι ανοητοι ανευθυνοι μ@λακες τετρακυκλιστες θα τους φανε λαχανο....

Οι δικυκλιστες πανε στις ακρες τις λωριδας γιατι αλλιως οι ανοητοι ανευθυνοι μ@λακες τετρακυκλιστες θα τους φανε λαχανο....

έλα τώρα... ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά για τι μιλάμε. Θέλεις να μου πεις ότι δεν έχεις δει να χώνονται μοτοσυκλετιστές ανάμεσα σε κινούμενο λεωφορείο που έχει βγάλει από ώρα φλας και αυτοκίνητα; Σε άλλη χώρα οδηγώ; Να μην πιάσουμε και άλλα....
Γνωρίζω πολύ καλά τη συμπεριφορά των οδηγών αυτοκινήτων, γιατί για χρόνια κυκλοφορούσα με ποδήλατο και έμαθα να φυλάγομαι διπλά και τριπλά, όπως γνωρίζω όμως και τη συμπεριφορά των περισσότερων δικυκλιστών, οι οποίοι κατά βάση αντιμετωπίζουν το όχημά των ως express μέσο μετακίνησης. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αλέξη έχω την εντύπωση ότι και αυτοί το έφτιαξαν για να «συνετίσουν» τους
«γκαζακιδες» .Δεν μπορώ και ούτε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο διεστραμμένα μυαλά που την βρίσκουν με τέτοιες εικόνες η ότι τις ανέβασαν για πλακά.

Καλά αυτό άστο ............ η διαστροφή στο διαδίκτυο δεν έχει όρια.

Θύμησέ μου αύριο να σου πω ένα site να σου φύγει το καφάσι.

Οι δικυκλιστες που πανε στις ακρες τις λωριδας κινδυνεύουν απείρως
περισσότερο από αυτούς που πάνε στην μέση. Μην τρελαθούμε κιόλας...

Καλά αυτό άστο ............ η διαστροφή στο διαδίκτυο δεν έχει όρια.

Θύμησέ μου αύριο να σου πω ένα site να σου φύγει το καφάσι.

+1

Αρρωστημενη σκεψη αυτου που τις ανεβασε ακολουθωντας το γνωστο ''αιμα και σπερμα'' που αναφερθηκε στην αρχη..

Ποιον ηθελε να συνετισει δειχνοντας τα λιωμενα αντερα καποιου...?

Ο μονος που το εκανε καλοπροαιρετα ηταν ο Διονυσης γιαυτο και οι δισταγμοι του στην αρχη...

Οι δικυκλιστες που πανε στις ακρες τις λωριδας κινδυνεύουν απείρως
περισσότερο από αυτούς που πάνε στην μέση. Μην τρελαθούμε κιόλας...

Και γιατι αυτο παρακαλω ?

Και γιατι αυτο παρακαλω ?

Γιατι ο "καλος" αυτοκινητιστης με το που θα δει οτι "χωραει" θα παει ειτε διπλα, ειτε διαγωνια πισω (το πολυ 2 μετρα) απο τον μοτοσυκλετιστη...

Δε δικαολογω τους μοτοσυκλετιστες για τις κουταμαρες που κανουνε (και κανουμε), αλλα και οι αυτοκινητιστες πολλες φορες θεωρουν τα μηχανακια σαν καποιο ενοχλητικο εμποδιο...

Υ.Γ οδηγω και τα 2 εδω και πολλααααα χρονια...