http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=330196&postcount=5
κάνε κλικ σε αυτήν την διεύθυνση και θα καταλάβεις φίλε μου.....
κάνε κλικ σε αυτήν την διεύθυνση και θα καταλάβεις φίλε μου.....
Εξακολουθο να μην βλεπω την ονομασια του site οχι τιποτα αλλο απλα να μου φιγει η περιεργια με τοσα που ακουω:AFADF0:
Αυτοί θα έβαζαν μυαλό, κι εμείς που θα τις βλέπαμε το πρωί δεν θα βάζαμε ντιπ στο στόμα μας την υπόλοιπη μέρα. Ορισμένες φορές χρειάζεται, δεν λέω, και ολίγον από shock tactics, αλλά κατά βάση είμαστε νοήμονα όντα, και με τις εικόνες με τις δοκιμαστικές κούκλες μπορούμε να κάνουμε τον απαιτούμενο συλλογισμό. We get the picture που λένε και οι Αγγλοσάξωνες, δεν χρειάζεται και να μας γυρίσουν τ' άντερα.
Και όμως Αλέξη, αν «γέμιζαν» όλα τα σημεία που γίνονται κόντρες με τέτοιες
Φωτο , όλοι οι γκαζακιδες μπορεί και να έβαζαν μυαλό
Την ιστοσελίδα αυτή μου την έστειλε χθες ένας φίλος.
Περιέχει φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα.με περιεχόμενό ιδιαίτερα σοκαριστικό.
Πιθανώς κάποιοι από σας να την έχετε υπόψη σας. Αμφιταλαντεύτηκα ως προς το αν έπρεπε να την ανεβάσω.
Δεν θέλω να ακολουθήσω τη συνταγή των καναλιών (αίμα - σπέρμα- δάκρυα).
Τέλος πάντων , ελπίζω απλώς να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό όλων όσων κινούμαστε με τροχοφόρα παντός είδους.
-----------------------------------------------------------------------
Τονίζω ότι το περιεχόμενο είναι Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο.
-----------------------------------------------------------------------
Η οδηγική παιδεία ξεκινάει από την εποχή που ο μέλλων οδηγός είναι παιδί, το πώς μαθαίνει (εάν μαθαίνει) να δένεται στο κάθισμά του με ζώνη αμέσως μόλις μπαίνει στο αυτοκίνητο, το πώς βλέπει τον γονέα του να οδηγεί και να φέρεται στο δρόμο, το πώς τον βλέπει να τηρεί τις προτεραιότητες και τον κοκ, πολλά πώς.
Τίποτα δεν αλλάζουν μόνες οι εικόνες φρίκης.
Όσο για τους δικυκλιστές, από τη στιγμή που δεν έχω δει έναν (έναν!) να μην παραβαίνει έναν από τους βασικότερους κανόνες του ΚΟΚ, ότι κινούμαστε στο μέσον της λωρίδας μας (και όχι στις άκρες της ή ακόμη χειρότερα, ανάμεσα στις λωρίδες!), δεν πιστεύω ότι τηρεί κανένας τους (οκ, θα υπάρχουν εξαιρέσεις, ίσως δεν τις είδα ακόμη) σοβαρή οδηγική συμπεριφορά.
Οι δικυκλιστες πανε στις ακρες τις λωριδας γιατι αλλιως οι ανοητοι ανευθυνοι μ@λακες τετρακυκλιστες θα τους φανε λαχανο....
Αλέξη έχω την εντύπωση ότι και αυτοί το έφτιαξαν για να «συνετίσουν» τους
«γκαζακιδες» .Δεν μπορώ και ούτε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο διεστραμμένα μυαλά που την βρίσκουν με τέτοιες εικόνες η ότι τις ανέβασαν για πλακά.
Οι δικυκλιστες πανε στις ακρες τις λωριδας γιατι αλλιως οι ανοητοι ανευθυνοι μ@λακες τετρακυκλιστες θα τους φανε λαχανο....
Καλά αυτό άστο ............ η διαστροφή στο διαδίκτυο δεν έχει όρια.
Θύμησέ μου αύριο να σου πω ένα site να σου φύγει το καφάσι.
Οι δικυκλιστες που πανε στις ακρες τις λωριδας κινδυνεύουν απείρως
περισσότερο από αυτούς που πάνε στην μέση. Μην τρελαθούμε κιόλας...
Και γιατι αυτο παρακαλω ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.