Αλέξης
Supreme Member
- 20 June 2006
- 6,323
..........που εχουν της πιο ωριαες κοπελιες στην καβαλα τους!!!!
σε περιμενω οπωσδηποτε !!!!!!!! αστα ψοφια!!!!
:Banane0::Banane0::music-smiley-005::music-smiley-005:
see you
..........που εχουν της πιο ωριαες κοπελιες στην καβαλα τους!!!!
σε περιμενω οπωσδηποτε !!!!!!!! αστα ψοφια!!!!
... Διορθώστε με, και παρακαλώ για καθε αντιλογο, αλλά εχω σχηματίσει την εντυπωση ότι οι μηχανές πηγαίνουν πιο κυριλέ απο τα παπιά (παντα με ποσοστά μιλωντας, δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι). Και λιγότερο στριμόχνωνται, και λιγότερες σφήνες κάνουν, και ντυμένοι πιο σωστα ειναι οι αναβάτες, και γενικά φερονται πιο κοσμια. Ισως η ευελιξία του παπιου κανει τον αναβατη να θεωρει ότι ο δρομος ειναι δικος του, και αν παρουσιαστει εμποδιο τρελαινεται και πρεπει οπωσδηποτε να περασει μπροστα ο κοσμος να χαλασει....
Δεν εχεις προσέξει πως οσο μικροτερη η ρατσα του σκυλιού, τοσο περισσότερο το γαυγισμα και η μαγκια? Κάπως ετσι κι εδω...![]()
Παντως στο Λονδινο ......
Εννοειται πως εδω εχω δει πολυ λιγοτερες μαγκιες στο δρομο...
Και κανεις δεν παραπονιεται ......:silly:
Για να γυρίσω την κουβέντα, άσχετο ίσως αλλά εμένα περισσότερο από όλα μου την δίνουν αφάνταστα κάτι κωλόπαιδα με κωλοφτιαγμένα παπιά, συνήθως χωρίς φώτα (αν αυτα δουλεύουν, θα είναι standard βαμμένα μαύρα) με βγαλμένες εκκωφαντικές εξατμίσεις! Αν τυχει και μιλάς την ωρα που περναει διπλα σου, δεν ακους ουτε τον εαυτό σου! Να τους χωσεις την εξατμιση στο αυτί (για να μην το χοντρύνω) και να μαρσάρεις στο τέρμα για να δουνε τη γλύκα..
Πρεπει βεβαια να πω πως εχει ενα καλό η υπόθεση (και το ειδα στην πραξη), όσο και να φανεί παράδοξο, η θορυβώδης εξάτμιση λειτουργεί υπέρ της ασφάλειας του αναβατη. Σε προσέχουν περισσότερο, κυρίως οι πεζοι που παν να διασχίσουν τον δρόμο αλλά και τα αυτοκίνητα που αντιλαμβάνονται την θέση σου. Αλλά αυτό δεν εχει καμιά σχεση με τα γαμοπαπιά, ο λόγος ειναι καθαρά η μαγκιά, και το κακό εχει παραγίνει..
Δεν ξέρω, ίσως εχω γινει και λιγο ρατσιστής, αλλά εχω συλλάβει τον εαυτό μου στις μηχανές να δίνω full προτεραιότητα, ενω στα παπια όχι και τόσο.. Ιδιως όταν ξέρω ότι θα κανουν τα αδυνατα δυνατά να βρεθουν πρωτοι στο φανάρι, και μετά να πηγαίνουν με 10 για να σε καθυστερουν επιτηδες ή απλά αδιαφορώντας (συνεπως γιατι εγω να τους κανω χωρο?). Διορθώστε με, και παρακαλώ για καθε αντιλογο, αλλά εχω σχηματίσει την εντυπωση ότι οι μηχανές πηγαίνουν πιο κυριλέ απο τα παπιά (παντα με ποσοστά μιλωντας, δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι). Και λιγότερο στριμόχνωνται, και λιγότερες σφήνες κάνουν, και ντυμένοι πιο σωστα ειναι οι αναβάτες, και γενικά φερονται πιο κοσμια. Ισως η ευελιξία του παπιου κανει τον αναβατη να θεωρει ότι ο δρομος ειναι δικος του, και αν παρουσιαστει εμποδιο τρελαινεται και πρεπει οπωσδηποτε να περασει μπροστα ο κοσμος να χαλασει. Αφου δε χωρας ρε καραγκιόζη, πρεπει να μου σπασεις τον καθρεφτη για να περασεις μπροστά και να με καθυστερείς κι απο πάνω ? τι να πω..
Περιστατικο: Είμαι λοιπόν με την μηχανή και οδηγώ σαν κύριος, μάλλον σχεδόν σαν κύριος γιατι έχω το κράνος στο χέρι (κακώς βέβαια). Και πέφτω σε μπλοκο. Με σταματά ως όφειλε το όργανο και ζητάει τα χαρτιά μου. Αψογα όλα (και η ασφάλεια) και με γράφει για το κράνος. Εκει λοιπόν που αρχίζω την κλάψα μπας και με λυπηθεί, περνάει δίπλα μας με εκκωφαντικό θόρυβο 3κάβαλο παπί με ανήλικα!! Τους κοιτάζει και συνεχίζει να γραφει την κλήση αδιάφορα. Τρελλάθηκα! - ΑΥΤΑ ?? Θα στουκάρουν πουθενά, δεν τα βλεπεις? - Οτι μπορώ κάνω, μου λεει.
Eμ δεν νοιαζεται η τροχαία για την ασφάλειά μας, δεν νοιαζόμαστε κι εμεις πρωτα απ ολα, πως θα βελτιωθει η κατασταση?
Και για να μην με κατηγορήσετε ότι κατηγορώ τα διτροχα, αλλο περιστατικό που μου τυχε προχθες: Περιφερειακός πρωι, μολις εχουμε ξεκολλήσει απο την κίνηση και ολοι πλακώνονται να εκτονωθουν στο μικρό κομμάτι που ήταν ελευθερο.. Μπροστα μου μια παλιά corolla κωλοφτιαγμένη με ανάρτηση, εξάτμιση, ζάντες, αεροτομές, φιμέ, όλα στην πένα. Μπαινουμε (χωρις να κυνηγιομαστε, σε απόσταση και απλά με την ροή των αυτοκινήτων) στην κλειστή αριστερη πριν την κατηφορική ευθεία που καταληγει στην Μεσογείων. Ε κλασικά μπροστα μας σταματημενοι απο κίνηση, οπως συμβαινει σχεδον καθημερινα τις πρωινες ωρες. Τσιμπαω τα φρενα και κόβω χωρις πρόβλημα αφου υπηρχαν τα περιθώρια για να τηρησω την απαιτουμενη αποσταση. Το ίδιο κανει και η corolla μπροστά μου που όμως αρχίζει να γλιστρά ανεξέλεγτα και να βγαζει του καπνους του κερατά. Χτυπάει ελαφρα το μπροστινό του εν κινήσει (!!) ενώ εγω ταυτοχρονα βλεποντας τον πανικό αλλάζω λωρίδα και τους αποφευγω. Δεν εγινε κακό ευτυχως, ουτε βγηκε κανεις εκτος πορειας τελικά, όμως η corolla μου εδωσε την εντυπωση οτι πατώντας φρενο επιτάχυνε!! Πιο κατω παρατήρησα τα λαστιχά του που ήταν λιωμένα. Και σκεφτομαι: Τοσα χρήματα για ζαντες, αεροτομές, αναρτήσεις, εξατμίσεις, φιμέ , για λάστιχα έστω και του κώλου, δεν είχε να δώσει? Μη βαλεις φιμέ ή αεροτομή ρε μάστορα, βαλε λαστιχα πρώτα για να εχεις ακεραιο το αμαξακι σου (αφου δε σε νοιαζει για τις ζωες των αλλων) και οταν ερθει η ωρα βαζεις και τα υπολοιπα με το καλο..
Το πρόβλημά μας είναι πάντα η μούρη, ποτέ η ουσία. Ημιμάθεια και εγωισμός.
Υπάρχει ελπίδα ? η οσο περναν τα χρόνια θα χειροτερευει η κατασταση ?
Αυτο ειναι το προβλημα....οταν γινεται συγκριση μεταξυ δικυκλιστων-αυτοκινητιστων ως προς την οδηγικη συμπεριφορα οι δευτεροι παντα φερνουν σαν παραδειγμα τους πιτσιρικαδες με τα κολοφτιαγμενα παπια ..
όχι, ίσως εγώ δεν κατάφερα να γίνω σαφής, οι πιτσιρικάδες με τα παπιά μου την δίνουν, τέλος, αυτό δεν σημαίνει ότι τους θεωρώ αντιπροσωπευτική μερίδα των δικυκλιστών, και άλλος ενας λογος που μου την δίνουν πέρα απο την συμπεριφορά τους είναι ότι χαλούν την εικόνα των δικυκλιστών γενικότερα. Ηδη εκανα μονος μου τον διαχωρισμό (όπως εγώ τον αντιλαμβάνομαι) σε σχέση με τους οδηγους μηχανών. Επίσης ξαναλέω, δεν ειμαι αυτοκινητιστής, ειμαι και τα δύο. Απο κάθε είδος οχήματος, μου την σπαει και μια κατηγορία οδηγών, για να συμπληρώσω λοιπόν με καταδικάζω εξισου όσους φτιαχνουν επιφανειακά τα αυτοκίνητά τους αδιαφορώντας για την ουσία ή την ασφάλεια. Οσους βαφουν τις δαγκάνες με φτηνα σπρευ αγνοώντας ότι οι βαφές που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές εχουν θερμοαγωγιμη συμπεριφορα, όσους βαζουν ελατήρια χαμηλώματος διατηρώντας τα μαμά αμορτισερ, όσους κρατουν τα λαστιχα τους πανω απο 3 χρόνια, οσους οδηγουν με το ενα χερι εξω, η χωρίς μπλουζα, όσους αδειαζουν το τασακι στο δρόμο, όσους αλλαζουν λωριδα επειδή εβγαλαν φλας, οσους δεν κοιταζουν συχνα τους καθρεφτες τους, όσους τρεχουν μεσα στα στενα, όσους κοιμουνται όρθιοι και δεν παιρνουν χαμπαρι ποιος ειναι πισω τους η διπλα τους, οσους οδηγουν αριστερα, οσους.. οσους.. δηλαδη όλους χαχαχαχ..Περισσοτερο από ολους, ΜΙΣΩ θανάσιμα (και μη γελασετε) όσους παρκάροντας ακουμπουν το πισω αυτοκίνητο γιατί ειναι άσχετοι, καραγκιόζηδες και ζώα! :furious3:
Ειδες ? δεν τα βαζω με τους δικυκλιστές μονο ε? ΑΑΑΑΑ, τωρα που το ανέφερα δεν αντεχω, θα επανελθω, τι στο διαολο πιανει μερικους και αφήνουν τα μηχανακια αναμεσα στα παρκαρισμενα αυτοκινητα ? Αν υπαρχει στριμωγμενο αυτοκίνητο στην περιοχή, μονο εκει θα πανε να χωσουν το γαμοπαπι. Δεν μπορω να καταλαβω τι κουβαλανε στον εγκεφαλο... εγω ετρεμα να αφησω την μηχανη αναμεσα σε αυτοκινητα. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα στην ακουμπησουν, ιδιως αυτος που κανει οπισθεν. Τωρα θα μου πεις θελει πολυ μυαλο για να σκεφτεις να κοιταξεις αυτος που στριμωχνεις αν εχει χωρο να ξεπαρκαρει...
οπως καταλαβατε ισως, δεν θελω κανεις να μου την ακουμπαει ( την Alfa εννοω)
και γιατη να μη το βαλει στη μεση το μηχανακη?και εγω τη εβαζα τη μηχανη διπλα στο ενα αμαξι αν ειναι να χωρεσει και αλλο και μου την εχουν ριξει 2 φορες ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ με τα αυτοκινητα!!!
Κοίταξε, όταν έχει για παράδειγμα γύρω στα 6-7-8 μέτρα απόσταση μεταξύ δύο παρκαρισμένων, και πάει ο κάγκουρας με τη μηχανή και την παρκάρει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ, λες και πήρε διαβήτη, να μην χωρέσει κανένας άλλος, μπορεί να μην είναι στον χαρακτήρα μου να τον πλακώσω ή να τον βρίσω, αλλά ότι θα τον χαρακτηρίσω σφίγγοντας τα δόντια μου όπως θα τον χαρακτήριζε Ο ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ, θα το κάνω, το ομολογώ. Αυτό είναι αντικοινωνική συμπεριφορά. Σαν μία μύγα (να μην πω τπτ χειρότερο) που θέλει να καταστήσει σαφή την ύπαρξή της το βλέπω, πρόκειται για εκδήλωση μεγάλου κόμπλεξ.
Επίσης, μια άλλη "όμορφη" τακτική, είναι να παρκάρουν το παπί παράλληλα στο πεζοδρόμιο. Ρε μεγάλε, αφού χωράει και κάθετα!
Στα 8 μετρα αγαπητε δεν χωραει αυτοκινητο..χωραει..τριαξονικο..ελεος ας μην γινομαστε υπερβολικοι...μιλαμε για τις περιπτωσεις που υπαρχει χωρος για ενα αυτοκινητο....και οι μαγκες με τα τουτου που νομιζουν οτι ο κοσμος τους ανηκει..εχουν την απαιτηση..να το παρεις το μηχανακι επ ωμου..και να την κανεις ελαφρια ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.