Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Sorry Larry αλλά το quote στο δικό μου μήνυμα που κολλάει?

Για την ιστορία σου λέω ότι είμαι 14 χρόνια οδηγός μοτοσικλέτας,
με 230.000 χλμ στην καμπούρα μου, εκ των οποίων τα 30.000 χλμ
σε ταξίδια στο εξωτερικό. Στα 14 λοιπόν αυτά χρόνια έχω φάει μόνο
3 κλήσεις για κράνος όταν ήμουν 18-19 χρονών και το μυαλό μου
ήταν αλλού και όχι στην ασφάλειά μου. Έκτοτε το κράνος είναι
φυτεμένο στο κεφάλι μου και κόκκινο δεν περνάω ούτε στις 5 το πρωί
στην έρημο.

....εσύ και εγω Αλέξη σύμφωνα με το όπως μας τα λέει ο φίλος μου ο Λάρυ ανήκουμε στο 70%...μόνο που ξέρω άλλους 100 σαν και εμάς!!!

Γλίτωσα στο παρα τσακ τον γιο μου (σχεδόν 9 χρονών ) , να μην ανεβάσει την εν λόγω σελίδα , έχω κάνει μεγάλες προσπάθειες μεsω parental control και αλλά κόλπα να μην μπαίνει σε τέτοιες σελίδες , το avclub είναι στις υγιείς σελίδες που έχει πρόσβαση , οπότε παρακαλώ τα μέλη να μην ανεβάζουν τέτοια μυστήρια , 25 χρόνια στους δρόμους έχω εμπλακεί και σε χειρότερα απο αυτά δεν θέλω και να τα βλέπω και εδώ εν είδη χαβαλέ !
Ευχαριστώ

της φωτο της εχουν τραβηξει ανθρωποι του χωρου,ειτε γιατροι ειτε τραυματιοφορεις ειτε πυροσβεστες κοκ

το θεμα ειναι ποιος τις ανεβασε και με ποιο σκοπο?

καλο θα ηταν να τις εβλεπαν μερικοι μερικοι προς Λ Βουλιαγμενης μερια που κανουν κοντρες και μαγκια.....κανονικα( και ισως φανει σκληρο ) οταν σου δινουν αδεια οδηγησεως καλο θα ηταν να σου δινουν και ενα cd με καμια 10 αρια τετοιες ....

δεν εχω προλαβει να διαβασω την συνεχεια του thread, αλλα διαβαζοντας τα δυο τρια πρωτα posts, εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια σκέψη !!

Επισης θελω να πω ότι και οι δυο πλευρές οδηγούν κάνοντας τις απίστευτες μ##κίες. Οδηγώ κι εγω πολλά χρόνια και αυτοκίνητο και μηχανή και μπορώ να πω τα εξης: Πρωτον μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος οδηγός αυτοκινήτου όταν ξεκινήσεις να οδηγείς μηχανή. Μαθαίνεις πως να σεβεσαι και να προστατευεις το δικυκλο (ασχετα αν το εφαρμόζεις στην πραξη, αλλο θεμα αυτό). Επισης εχω να πω οτι οι οδηγοι των αυτοκινήτων κοιμούνται όρθιοι ενώ των δικύκλων ειναι καραάσχετοι. Δεν ειναι μονο στο κρανος η στο στησιμο στον δρόμο το πρόβλημα. Ελάχιστοι οδηγοι αυτοκινήτου συνειδητοποιούν ότι η μηχανή που ειναι μπροστά τους και την πηγαίνουν "προφυλακτήρα" (γιατι ειμαστε και γρηγοροι!!) εχει πολύ δυνατότερο και αμεσότερο φρενάρισμα και με το παραμικρο θα την εμβολίσει, αλλά και ελαχιστοι μηχανοβιοι ξερουν πως πρεπει να φρενάρουν (ισως το πιο σημαντικό μετα το κρανος), ουτε καν ποια δαχτυλα πρεπει να εχουν πανω στη μανετα! Ειμαστε για τα μπάζα, και αν καποιος πιο συνετός τολμήσει να υποδείξει στον πλησίον του το λάθος, την έβαψε!!

παιδια το 70% των ανθρωπων που οδηγουν μηχανη την εχουν παρει

1 διοτι δεν ισχυουν τα κοκινα φαναρια
2 δεν ισχυουν οι οδικες λωριδες
3 γενικα δεν ισχυει ο ΚΟΚ

αν η αστυνομια εφαρμοζε τον ΚΟΚ θα ειχαμε μειωση 80% με 90 % της κυκλοφοριας μηχανων

επισης θα ειχε λυθει και το οικονομικο προβλημα της Ελλαδος μιας και αμα επεφταν τα προστιμα για καθε παραβαση αυτοκινουμενου οχηματος

αλλα ας όψεται το πολιτικο κοστος

Χωρις παραπανω εξηγησεις απλως εισαι 100 % off !!!

Kαι για πες μας πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα.....και πως εβγαλες αυτο το ποσοστο ?
Ειμαι περιεργος....

Γλίτωσα στο παρα τσακ τον γιο μου (σχεδόν 9 χρονών ) , να μην ανεβάσει την εν λόγω σελίδα , έχω κάνει μεγάλες προσπάθειες μεsω parental control και αλλά κόλπα να μην μπαίνει σε τέτοιες σελίδες , το avclub είναι στις υγιείς σελίδες που έχει πρόσβαση , οπότε παρακαλώ τα μέλη να μην ανεβάζουν τέτοια μυστήρια , 25 χρόνια στους δρόμους έχω εμπλακεί και σε χειρότερα απο αυτά δεν θέλω και να τα βλέπω και εδώ εν είδη χαβαλέ !
Ευχαριστώ

Αγαπητέ φίλε διαβάζω και ξαναδιαβάζω όλη την συζήτηση προσπαθώντας να καταλάβω που ακριβώς εντοπίζεται ο χαβαλές που περιγράφεις...

Επειδή και εγώ είμαι από εκείνους που θεωρούν ότι τέτοιες εικόνες είναι επιμορφωτικές ( όχι βέβαια για ένα παιδί εννοείται ) μην ξεχνάμε ότι όποιος τις ανεβάζει δεν σημαίνει ότι το κάνει για πλάκα η χαβαλέ ή για να το παίξει έξυπνος.
Προσωπικά με συγκλόνισαν -όχι σαν θέαμα αλλά σαν αποτέλεσμα της κακής οδηγικής συμπεριφοράς - και με προβλημάτισαν για τον τρόπο που κινούμαι στο δρόμο.
Και επίσης παρόλο που και εγώ κυκλοφορώ 20 χρόνια στους δρόμους ομολογώ ότι δεν έχω δεί κάτι παρόμοιο ούτε μπορούσα να το φανταστώ ότι μπορεί να συμβεί μετά από κάποιο οδηγικό λάθος...
Και επαναλαμβάνω δεν μιλάω για τις φώτο ώς θέαμα αλλά ώς επακόλουθο ώς αποτέλεσμα.
Ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας να είναι άλλη μία αφορμή κάποιοι να συνετιστούν...

Αγαπητέ φίλε διαβάζω και ξαναδιαβάζω όλη την συζήτηση προσπαθώντας να καταλάβω που ακριβώς εντοπίζεται ο χαβαλές που περιγράφεις...

Επειδή και εγώ είμαι από εκείνους που θεωρούν ότι τέτοιες εικόνες είναι επιμορφωτικές ( όχι βέβαια για ένα παιδί εννοείται ) μην ξεχνάμε ότι όποιος τις ανεβάζει δεν σημαίνει ότι το κάνει για πλάκα η χαβαλέ ή για να το παίξει έξυπνος.
Προσωπικά με συγκλόνισαν -όχι σαν θέαμα αλλά σαν αποτέλεσμα της κακής οδηγικής συμπεριφοράς - και με προβλημάτισαν για τον τρόπο που κινούμαι στο δρόμο.
Και επίσης παρόλο που και εγώ κυκλοφορώ 20 χρόνια στους δρόμους ομολογώ ότι δεν έχω δεί κάτι παρόμοιο ούτε μπορούσα να το φανταστώ ότι μπορεί να συμβεί μετά από κάποιο οδηγικό λάθος...
Και επαναλαμβάνω δεν μιλάω για τις φώτο ώς θέαμα αλλά ώς επακόλουθο ώς αποτέλεσμα.
Ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας να είναι άλλη μία αφορμή κάποιοι να συνετιστούν...

Δεν προκειτε να συνετισουν κανενα ....αυριο θα εχουν ξεχαστει...

Οταν μαθει να σεβεται καποιος τους γυρω του...οταν μαθει να ειναι υπευθυνος..οταν μαθει να προσεχει τον ιδιο του τον εαυτο του...οταν καταλαβει οτι καποιοι τον αγαπουν και στηριζονται πανω του... και αρα δεν υπαρχει περιθωριο για επιπολαια παιχνιδια..τοτε θα οδηγησει καλυτερα...

Οι φωτογραφιες αυτες οπως και ολα τα αντιστοιχα θεαματα...σοκαρουν για λιγο...και μετα επιστροφη στην καθημερινοτητα...

Διαβαζα και αναλογες αντιδρασεις και απο αλλο φορουμ..οπου επισης καποιος ειχε ανεβασει αυτες τις φωτογραφιες....ενας λοιπον ανεφερε οτι σε μια φωτογραφια υπηρχε ενα ποδηλατο (θα σε γελασω σε ποια ..δεν τις ειδα ολες ) και εριξε και το επιχειρημα...αμα ειναι να σου τυχει..οποτε τι να λεμε...

Επισης θελω να πω ότι και οι δυο πλευρές οδηγούν κάνοντας τις απίστευτες μ##κίες. Οδηγώ κι εγω πολλά χρόνια και αυτοκίνητο και μηχανή και μπορώ να πω τα εξης: Πρωτον μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος οδηγός αυτοκινήτου όταν ξεκινήσεις να οδηγείς μηχανή. Μαθαίνεις πως να σεβεσαι και να προστατευεις το δικυκλο (ασχετα αν το εφαρμόζεις στην πραξη, αλλο θεμα αυτό). Επισης εχω να πω οτι οι οδηγοι των αυτοκινήτων κοιμούνται όρθιοι ενώ των δικύκλων ειναι καραάσχετοι. Δεν ειναι μονο στο κρανος η στο στησιμο στον δρόμο το πρόβλημα. Ελάχιστοι οδηγοι αυτοκινήτου συνειδητοποιούν ότι η μηχανή που ειναι μπροστά τους και την πηγαίνουν "προφυλακτήρα" (γιατι ειμαστε και γρηγοροι!!) εχει πολύ δυνατότερο και αμεσότερο φρενάρισμα και με το παραμικρο θα την εμβολίσει, αλλά και ελαχιστοι μηχανοβιοι ξερουν πως πρεπει να φρενάρουν (ισως το πιο σημαντικό μετα το κρανος), ουτε καν ποια δαχτυλα πρεπει να εχουν πανω στη μανετα! Ειμαστε για τα μπάζα, και αν καποιος πιο συνετός τολμήσει να υποδείξει στον πλησίον του το λάθος, την έβαψε!!

ΕΕΕΕΕΕΤΣΙ !!!!!
οποιος οδηγησε ΜΟΤΟ μετα εγινε καλυτερος + προσεκτικοτερος οδηγος αυτοκινητου !!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

ΞΕΡΕΙ πως συμπεριφερονται και τα δυο οχηματα και δεν κανει μαγκιες ουτε φερνει σε δυσκολη θεση τους Μοτοσυκλετιστας .......:firstprize:

αν η αστυνομια εφαρμοζε τον ΚΟΚ θα ειχαμε μειωση 80% με 90 % της κυκλοφοριας μηχανων

επισης θα ειχε λυθει και το οικονομικο προβλημα της Ελλαδος μιας και αμα επεφταν τα προστιμα για καθε παραβαση αυτοκινουμενου οχηματος

Σαν εμπειρος πλεον αναβατης Μοτο και μετα απο 21 χρονια οδηγησης και ΧΩΡΙΣ ατυχημα !!! σου λεω δεν ΔΕΝ ειναι ολοι ιδιοι !!!!!

εσυ μιλας για τους Κανγκουρες στα φαναρια που οδηγουν ΧΤ με παντοφλα και σορτσακι η και μαγιω.....

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Σαν εμπειρος πλεον αναβατης Μοτο και μετα απο 21 χρονια οδηγησης και ΧΩΡΙΣ ατυχημα !!! σου λεω δεν ΔΕΝ ειναι ολοι ιδιοι !!!!!

εσυ μιλας για τους Κανγκουρες στα φαναρια που οδηγουν ΧΤ με παντοφλα και σορτσακι η και μαγιω.....

Διαφωνώ εν μέρει.
Τέτοιου είδους συμπεριφορές εκδηλώνονται όχι μόνο απο Κάνγκουρες αλλά και από γραβατωμένους με την BMW των πολλών χιλιάδων ευρώ.
Όπως αντίστοιχες αυτοκινητιστικές συμπεριφορές εντοπίζονται όχι μόνο από λούμπεν στοιχεία αλλά και από κυριλέ κατόχους Cayenne και Χ5.

καλα πλακα μου κανετε ?

δηλαδη Γιαννη και Αλεξη οταν κινείστε στην Αθηνα πηγαινετε πισω απο τα αυτοκινητα σε μποτιλιαρισμα και κανετε 2 ωρες να πατε πχ Σταυρο -κεντρο?

δηλαδη ειναι η Μεσογειων πηχτρα του κερατα και εσεις εγω ο διπλα πηγαινουμε πισω απο τα αυτοκινητα

δεν κινείστε αναμεσα σε αυτοκινητα? ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΚ

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ ΑΙ

και δεν εχω τιποτε μαζι σας απλα αν οντως το κανετε απλα ανηκεται στο 30%
που το σφαλμα μου?

διοτι πως εξηγείται ολα μα ολα τα μηχανακια ειναι 1α στα φαναρια και ποτε μα ποτε πισω απο αυτοκινητα?

οδηγω και ο μηχανη αλλα την εχω δει σαν τον ορισμο της ευκολιας σε μποτιλιαρισματα παρκαρισματα και αλλα...
εγω ανηκω στο 30%

Last edited:

καλα πλακα μου κανετε ?

δηλαδη Γιαννη και Αλεξη οταν κινείστε στην Αθηνα πηγαινετε πισω απο τα αυτοκινητα σε μποτιλιαρισμα και κανετε 2 ωρες να πατε πχ Σταυρο -κεντρο?

δηλαδη ειναι η Μεσογειων πηχτρα του κερατα και εσεις εγω ο διπλα πηγαινουμε πισω απο τα αυτοκινητα

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ ΑΙ

που το σφαλμα μου?

διοτι πως εξηγείται ολα μα ολα τα μηχανακια ειναι 1α στα φαναρια και ποτε μα ποτε πισω απο αυτοκινητα?

Αχχχχχ. Και να ηταν μονο αυτα ρε Larry. Οι περισσοτερες μηχανες καταπατουν ολο τον ΚΟΚ σε καθημερινη βαση.

καλα πλακα μου κανετε ?

Όχι φυσικά. Κινούμε σαν την κότα ανάμεσα στα αυτοκίνητα
γνωρίζοντας πάντα το κίνδυνο που διατρέχω.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ ΑΙ

που το σφαλμα μου?

οδηγω και ο μηχανη αλλα την εχω δει σαν τον ορισμο της ευκολιας σε μποτιλιαρισματα παρκαρισματα και αλλα...
εγω ανηκω στο 30%

Σου ξαναβάζω το μήνυμά σου γιατί μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί
με τα ποσοστά ....... έτσι τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ.

Εννοείται ότι και εγώ δεν έχω τίποτα μαζί σου (και την συμπάθειά μου
προς το άτομό σου στην έχω εκφράσει και κατ ιδίαν),
αλλά συνεχίζω να απορώ για το που κόλλαγε το quote στο μήνυμα μου
και δεν σου κρύβω ότι με ενόχλησε.

Για εμένα η μηχανή είναι τρόπος ζωής και πάθος
και όχι μέσο μεταφοράς. Κακώς μπήκα στην διαδικασία
της συγκεκριμένης συζήτησης σε αυτό thread μιας
ήξερα από την αρχή τί θα διαβάσω. Τα έχω ξανακούσει
1.000.000 φορές και από άλλος πολέμιους των μοτοσυκλετιστών
και μου είναι τελείως αδιάφορα.

Larry σταματάω εδώ σαν να μην κάναμε την κουβέντα ποτέ.:ernaehrung004:-bye-

όταν κινείται στην μποτιλιαρισμένη πόλη, είναι αυστηρά μέσο μεταφοράς. Σιγά μην είναι και εικαστική παρέμβαση...

ελα για καφε την Κυριακη να τα πουμε και μην αρπαζεσε ρε φιλαρακι μπορει να ειμαι φαουλ στα ποσοστα αλλα το πληκτρολογιο δεν μου βγαζει αυτα που θελω να πω
αντε σε περιμενω!!!!!!

ελα για καφε την Κυριακη να τα πουμε και μην αρπαζεσε ρε φιλαρακι μπορει να ειμαι φαουλ στα ποσοστα αλλα το πληκτρολογιο δεν μου βγαζει αυτα που θελω να πω
αντε σε περιμενω!!!!!!

Δεν αρπάζομαι Λαρούκο .... αν έκανε άλλος το quote
ή θα το γείωνα τελείως ή θα του τα έχωνα χοντρά.

Απλά με εσένα απώρησα ..... όμως το θέμα είναι λήξαν:ernaehrung004:

Την Κυριακή αν είναι θα έρθω ουρανοκατέβατος ...... όχι τίποτα άλλο
αλλά θυμάσαι πριν την έκθεση που μιλήσαμε και σου είπα ότι δεν
θέλω να σου πώ κάτι για βοήθεια στο περίπτερο και μετά να μην το κάνω,
και ότι προτιμώ να είμαι σίγουρος και να έρθω τελευταία στιγμή ......
ε ούτε σκ@τ@ να είχα φάει έτσι όπως μου ήρθαν τα πράγματα τότε.

-bye-

Πανω που ειχα κλειση και
images
τα βρηκατε ?

το quote μαναμ δεν αφορουσε ολο σου το μηνυμα παρα μονο το συνολο των μοτοσυκλετιστων που δικαιως ή αδικως υπερασπιστικες χωρις να δεχεσαι οτι εστω και σε διαφορετικα ποσοστα που δεν διαφερουν απο τα δικα μου παρανομουν και θεωρουν την μηχανη ,οχι με τα πρότυπα τα δικα σου, σαν το μεσο ωστε να κινηθουν αξιοπρεπεστατα και σε γρηγορους ρυθμους μεσα στο κολαστηριο της Αθηνας καταστρατηγώντας τον ΚΟΚ

τα οσα σας εχουν σουρει εμενα δεν με βρισκουν συμφωνω διοτι οι οδηγοι αυτοκινητων απλα λογω ογκου των αυτοκινουμενων βομβων τους δεν κανουν τα ιδια και χειροτερα πχ να περνανε τα φαναρια με κοκκινο να παρκαρουν οπου βρουν και αλλα πολλα

αλλα επαναλμβανω δεν εχω τιποτα με τους μοτοσικλετιστες ουτε με χαλανε που εχουν της πιο ωριαες κοπελιες στην καβαλα τους!!!!

σε περιμενω οπωσδηποτε !!!!!!!! αστα ψοφια!!!!