Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Εάν βάζαμε στην εξίσωση το κέρδος από τη μικρότερη επιβάρυνση του συστήματος υγείας λόγω των ωφειλειών από την άσκηση, το κέρδος για το περιβάλλον...
Αλλά αυτά είναι ανώτερα μαθηματικά για το υπουργείο που τυγχάνει μάλιστα να το έχει Λαρισαίος, καταγόμενος δηλαδή από πόλη με σχετική ποδηλατική παράδοση.

ρε σεις μην τα λετε αυτά ούτε για αστεία... άμα τα διαβάσει κανείς "υπευθυνος", αντί να επιτρέψουν το πετρέλαιο, θα απαγορέψουν και την βενζίνη !!
Πώς απαγορέψαμε τα μισά αυτοκίνητα με τον δακτύλιο? Ευκαιρία να τα απαγορέψουμε όλα, να μην έχουμε ούτε ρύπους ούτε traffic :D

την εχω πουλήσει την μηχανή αλλα μηχανόβιος δεν παύεις να είσαι ποτέ. Αν ήθελες όμως να μου αποδώσεις έναν χαρακτηρισμό, αυτός θα ήταν αντι-πάπιας. Αυτό μάλιστα!! Ενοχλουν και τα αυτοκίνητα και τις μηχανές!! :furious3: ;)

Οι μηχανες μπορει να αποδειχτουν οι πλεον επικινδυνες για τα αυτοκινητα παντως......

http://youtube.com/watch?v=fpTwGQ8ocLA

:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Στα Γιάννενα είναι άλλο πράμα αυτό που συμβαίνει. Σε μια πόλη που περπατιέται, όλοι πάνε παντού με αυτοκίνητο. Και για 300 μέτρα που λένε. Κυριολεκτικά.

300 μετρα ? Ε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ....εδω ανασταση....σε αποσταση 100 μετρα...100 !!!!...απο μικρη εκκλησιουλα γειτονιας...σε στενο δρομο παλι γειτονιας και ο αλλος ο κουτοαθηναιος και μονιμος πια κατοικος...γειτονιας και ηρθε με την ALFA ROMEO ...

100 METΡΑ !! ΠΑΡΤΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!

attachment.php

Attachments

• bmv5.0vn.jpg
    bmv5.0vn.jpg
    18 KB · Views: 55
είδατε ? my point exactly !! γι αυτο γουστάρω τις μηχανές και όχι τα παπιά χαχαχ!! ;)

είδατε ? my point exactly !! γι αυτο γουστάρω τις μηχανές και όχι τα παπιά χαχαχ!! ;)

ETΣΙ ΝΤΕ !!! Αντε γιατι τα ισοπεδωσαμε ολα !!!

attachment.php

Attachments

• 025motorcylebabe.jpg
    025motorcylebabe.jpg
    148.4 KB · Views: 54
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ....ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ...

ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ .....!!!

attachment.php

Attachments

• JenniferEllison-1190601264.jpg
    JenniferEllison-1190601264.jpg
    103.2 KB · Views: 52
Να σβηστούν οι φωτό και να κλειδωθεί τώώώώώώώώρααααααααααα

Άντε για παραέγινε το κακό

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Ρε σεις ..... εχετε ξεφυγει η μου φαινετε :flipout:?
Οχι τιποτα αλλο ............ εχει βαλει κι η γυναικα μου " πλυντηριο " .

Ρε σεις ..... εχετε ξεφυγει η μου φαινετε :flipout:?
Οχι τιποτα αλλο ............ εχει βαλει κι η γυναικα μου " πλυντηριο " .

Να αυτα κανουμε....μας εχει παρασυρει η τεχνολογια και εχουμε απομακρυνθει απο τον αγνο τροπο ζωης .....

Γιατι πλυντηριο ? Οι γιαγιαδες μας ασχημα κανανε που τα πλενανε..ολα στο χερι ??

attachment.php

Attachments

• jenni_mcart9i95.jpg
    jenni_mcart9i95.jpg
    63.9 KB · Views: 72
Re: Απάντηση: Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

meletov no offense αλλά........

η γιαγιά σου είναι αυτή???:flipout::flipout::flipout:

-bye-

Μη κοροιδευεις PETRAN ....:frown: Την βλεπεις τωρα που μεγαλωσε και εβαψε και τη ριζα ? Για κοιτα πως ηταν στα νιατα της !!!

attachment.php

-bye-

Attachments

• uuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg
    uuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg
    80.7 KB · Views: 72
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Μη κοροιδευεις PETRAN ....:frown: Την βλεπεις τωρα που μεγαλωσε και εβαψε και τη ριζα ? Για κοιτα πως ηταν στα νιατα της !!!

attachment.php

-bye-

:worshippy::worshippy::worshippy:

:ernaehrung004:

Moνο στην ελλαδα μας θα μπορουσε ενα θεμα που στην αρχη ξεκινησε με φωτο που μολις τις ειδαμε ειπαμε

αχ βγαλτε της ,πω πω θα ξερασω ,πωπω πρεπει να προσεχουμε

μετα φταινε οι μοτοσυκλετες ,οχι φταινε τα αυτοκινητα, φταιει οι κοινωνια φταιει και ο Χατζηπετρης

μετα ριξαμε ενα τσακωμουλι με τα ποσοστα επι quote με τον Petran και μετα το ριξαμε στης γιαγιαδες μας!!!!!!!

γι αυτα και γι αυτα δεν γυριζω πισω στον Καναδα!!!!!!!!

καλα να περνατε παιδες με υγεια παντα με κρανος ,ζωνη και τα παιδια στο πισω καθισμα

εχμμμ....

κύριε διαχειριστά....

δεν ρίξατε μαζί μου το τσακωμούλι.... εγώ είμαι καλό παιδί!!:BDGBGDB55::flipout:

-bye-