Φωτογραφιες φθινοπωρου

φιλε HERO,μου αρεσει πολυ η πρωτη φωτογραφια απο τις τρεις,πολυ ομορφη!
Αν και εχεις τσιμπησει λιγο τον κορεσμο των χρωματων και την αντιθεση,νομιζω οτι της παει,εχει ωραιο συνδιασμο χρωματων.Και η γωνια ληψης ωραια.

ecopac,στην τελευταια φωτο πιστευω τα χρωματα ειναι πολυ ομορφα.Προσπαθησε λιγο σε τετοιες ληψεις το θεμα σου(το φυλλο εδω)να ξεχωριζει λιγο απο το φοντο.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• parn38.jpg
    parn38.jpg
    157.7 KB · Views: 201
  • parn37.jpg
    parn37.jpg
    159.6 KB · Views: 206
Μην ανησυχείς φίλε μου. Γι αυτό είναι το software. Ανοίγεις το PS, πιάνεις το clone stambing βάζεις στη βούτσα ένα μεσαίο προς μικρό νούμερο (π.χ. κάτω από 100) πατάς πάνω στα φύλλα τα διπλανά και μετά εξαφανίζεις τον άνθρωπο.

Αλλιως ξανακοιτας και βρισκεις οτι τελικα ειχες και μια μερικα δευτερολεπτα πριν εμφανιστει ο ανθρωπος.

4113852807_83c5b24258_b.jpg

Η αλλη μου φαινεται καλυτερη βεβαια, αλλα τι να κανεις.

vasada αυτη ειναι οντως λιγο πιο ωραια,εκτος του οτι λειπει ο ανθρωπος,μ'αρεσει και εμενα η εστιαση καλητερα.

Παντως πανω απ'ολα μ'αρεσουν τα χρωματα(και στην προηγουμενη),εχουν δεσει ωραια και εχουν και ωραια "αποχρωση',θερμοκρασια.

Παντως με εχετε πωρωσει(πως γραφεται αυτη η λεξη αληθεια,δε μου καθεται καλα με δυο ω :confused:)

θα ανεβασω παλι καποια στιγμη και αλλες.

Στις δυο τελευταιες εκανα μια επεξεργασια στα highlights shadows και midtones στο microsoft office picture manager και στην τελευταια εκανα και sharpening στο infaview.Δυστυχως δεν ειχα εδω στο τει μου ενα usb κατι να τις αποθυκευσω και τωρα δε θυμαμαι τι ακριβως ανεβαζα-κατεβαζα:confused:.Κριμα γιατι μου αρεσει το αποτελεσμα,αλλα νομιζω οτι θα τα ξανακανω οκ παλι την αλλη φορα.

Σας αρεσουν?Πειτε καμια γνωμη:grinning-smiley-043

Αυτα γινονται αν δεν εχει καποιος(εγω:o) ενα σταθερο μονιτορ καλα ρυθμισμενο...

-bye-

Αυτα γινονται αν δεν εχει καποιος(εγω:o) ενα σταθερο μονιτορ καλα ρυθμισμενο...

-bye-

Ενω το δικο μου μονιτορ... πεταει... τι να σου πω... :rifle:
οσο για τα κτιρια που ρωτας στο αλλο θεμα, ναι, ειναι απο Σλοβακια.

βεβαια δεν ειμαι φαν και των πολυ κορεσμενων χρωματων,για παραδειγμα οι πρωτες που εχω ανεβασει σε αυτο το νημα ειναι απο τις πιο κορεσμενες σε χρωμα που εχω τραβηξει.

Μετα απο κατι προσεκτικες ρυθμισεις που εκανα στο μονιτορ που καθομαι τωρα(κοιτωντας κυριως κατι φωτογραφιες που εχω ποσταρει εδω και σε αλλα νηματα και τις ξερω πως ειναι πανω κατω),δε μου φαινονται Ηλια τοσο αχρωμες ωστε να ειναι ενα κλικ πριν το ασπρομαυρο.

Η τελευταια ειναι λιγο,αλλα οχι τοσο πολυ.Μηπως εχεις και εσυ στο μονιτορ σου λιγο πιο χαμηλα τον κορεσμο,και επιδεινωσε λιγο την κατασταση.

Έτσι ακριβώς.....η φωτογραφία θα έλεγε πολύ αν έπαιρνες και τις κορυφές...πιο πισω δεν είχε να πας ε?... κάνα φίλτρο είχες μαζί ή σκέτος?

Αυτή τη φορά είχα 15ρη μαζί μου (24mm αντίστοιχα στη 40D) και το έπιασα όλο το κάδρο. Sigma 15-30 EX, f/9, 1/40s, iso160

4122162505_4423c78e08_o.jpg

Τασο ομορφες ληψεις.Μου αρεσε ιδιαιτερα η τελευταια.Θελω και εγω καποια στιγμη να βρεθω σε ενα μερος οπου να υπαρχουν φθινοπωρινα χρωματα σε συνδιασμο με το υγρο στοιχειο.