Γιάννη η πρώτη!:a0210:
Θα είχε περισσότερο impact αν το φύλλο ήταν λίιιγο πιό κοντα στο foreground (αν και δύσκολο κάποιες φορές)
Σημερα εβγαλα και αυτη παλι στο ιδιο σημειο,ειναι η τελευταια παρομοια που ανεβαζω,αληθεια![]()
George ευχαριστω,ειναι στο Φοδελε,ενα χωριο γυρω στη μιση ωριτσα απο το Ηρακλειο Κρητης.Εχει ωραια πορτοκαλια εκει!offtopic
![]()
George ευχαριστω,ειναι στο Φοδελε,ενα χωριο γυρω στη μιση ωριτσα απο το Ηρακλειο Κρητης.Εχει ωραια πορτοκαλια εκει!offtopic
![]()
είναι ωραία από τα στραγγίσματα της χωματερής πάνω από το χωριό!! (θα σου συνιστούσα πάντως να μην ξαναφάς)
Στα μάτια τα δικά μου και σε οθόνη EIZO, η πρώτη μου φαίνεται πιο φυσική...
Εμενα παντως Γιαννη (mstr) για να πω την αληθεια, δεν μου αρεσει καμμια γιατι το φοντο ειναι πολυ φορτωμενο, πολυ εντονο και ιδιας φωτεινοτητας με το κυριως θεμα και μου αποσπα την προσοχη... κατι σε abstract μου φερνει η ολη εικονα... επισης το εστιασμενο φυλλο, ειναι μια πλατια επιφανεια...δεν εχει καποια λεπτομερεια ωστε να το ξεχωρισει ιδιαιτερα απο το φοντο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.