Φωτογραφιες φθινοπωρου

Στην Κρητη εχει ωραιο καιρο τις τελευταιες μερες,οτι πρεπει για καμια βολτιτσα:D

Σημερα εβγαλα αυτη που μου αρεσει αρκετα

img751.jpg

Γιάννη η πρώτη!:a0210:
Θα είχε περισσότερο impact αν το φύλλο ήταν λίιιγο πιό κοντα στο foreground (αν και δύσκολο κάποιες φορές)

Re: Απάντηση: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Γιάννη η πρώτη!:a0210:
Θα είχε περισσότερο impact αν το φύλλο ήταν λίιιγο πιό κοντα στο foreground (αν και δύσκολο κάποιες φορές)

Ευχαριστω Βασιλη για τα σχολια.Δεν ηταν και τοσο δυσκολο εκει να κανω αυτο που ειπες,απλα ετσι μου βγηκε.Πιθανως αν το εκανα ετσι να ηταν πιο ενδιαφερον.Εμενα μου φαινεται λιγο η θεση του φυλου καπως λιγο πιο αριστερα απ'οτι θα επρεπε,με κανα μικρο κροπ νομιζω θα ερθει στα ισια.

Σημερα εβγαλα και αυτη παλι στο ιδιο σημειο,ειναι η τελευταια παρομοια που ανεβαζω,αληθεια:p

Μου αρεσε ετσι που βγαινει το νερο φλου με τις πετρες μεσα,σα ζωγραφια,και εχω βγαλει αρκετες σ'αυτο το σημειο παρομοιες,δε ξερω αν το κανετε και εσεις καποιες φορες αυτο.Βρηκα και ενα φυλλο που ειχε τη φορα του νερου που στροβιλιζεται,και μου αρεσε καπως το αποτελεσμα.

img776.jpg

Σημερα εβγαλα και αυτη παλι στο ιδιο σημειο,ειναι η τελευταια παρομοια που ανεβαζω,αληθεια:p

Κανε εσυ τους πειραματισμους σου και να βαζεις οσες θες.

Ειναι πολυ ωραια συνθεση οντως. Παιξε λιγο με τον κορεσμο χρωματος.

Kosh ευχαριστω,να σου πω ηδη εχω πειραξει λιγο(οχι πολυ ομως),τα χρωματα και τους τονους/κοντραστ,λες να ηθελε λιγο παραπανω saturation?

George ευχαριστω,ειναι στο Φοδελε,ενα χωριο γυρω στη μιση ωριτσα απο το Ηρακλειο Κρητης.Εχει ωραια πορτοκαλια εκει!(:offtopic:)

Εχει εκει ενα ρυακι,σα ποταμακι μικρο,και επαιζα λιγο εκει με αυτο το θεματακι.

George ευχαριστω,ειναι στο Φοδελε,ενα χωριο γυρω στη μιση ωριτσα απο το Ηρακλειο Κρητης.Εχει ωραια πορτοκαλια εκει!(:offtopic:)

Το ξέρω το Φόδελε. Έχω περάσει. -bye-

είναι ωραία από τα στραγγίσματα της χωματερής πάνω από το χωριό!! (θα σου συνιστούσα πάντως να μην ξαναφάς)

είναι ωραία από τα στραγγίσματα της χωματερής πάνω από το χωριό!! (θα σου συνιστούσα πάντως να μην ξαναφάς)

Σοβαρα μιλας?:frown:

Αλλα οτι και να φαμε σημερα κατι θα εχει οποτε...:nounder:

Καλησπερα παιδια

Επαναφερω το νημα αυτο μιας και ειναι φθινοπωρο πλεον(αν και εδω στην Κρητη αργει λιγακι...)

Μια φωτογραφια απο περισυ,ενα φθινοπωρινο φυλλο μεσα σε ενα ρυακι.

img721.jpg

Επισης ηθελα να ρωτησω την αποψη σας για την επεξεργασια που εκανα σε μια φωτο που ειχα ανεβασει στην πρωτη σελιδα του νηματος.

Η αρχικη(πρωτη)μου φανηκε σαν να μπερδευεται λιγο το φυλλο με το φοντο(κυριως χρωματικα).Μετα την επεξεργασια μου φαινεται καλητερη.Στο μονιτορ σας πως δειχνει η μια σε συγκριση με την αλλη?

image0012z.jpg

image0012n.jpg

Απάντηση: Re: Φωτογραφιες φθινοπωρου

Στα μάτια τα δικά μου και σε οθόνη EIZO, η πρώτη μου φαίνεται πιο φυσική...

Ομοίως σε lg , όσο για το αν μπερδεύεται το φύλλο στην πρώτη δεν μου φαίνεται έτσι .

Last edited:
Και σε μενα ειναι πιο πιστη κ πραγματικη η πρωτη, φυσικα.
Δεν μπερδευεται με το φοντο το φυλο.
Εξαλλου φυλλωσια ειναι ε??

Απλα στην 2η φωτο ειναι υπερκορεσμενο κ πουσαρισμενο πολυ το μπλε του ουρανου και κοκκινισε λιγο το κιτρινο του φυλλου γι αυτο κ φαινεται καπως περιεργη.
Κατα τ αλλα πανεμορφη!

Εμενα παντως Γιαννη (mstr) για να πω την αληθεια, δεν μου αρεσει καμμια γιατι το φοντο ειναι πολυ φορτωμενο, πολυ εντονο και ιδιας φωτεινοτητας με το κυριως θεμα και μου αποσπα την προσοχη... κατι σε abstract μου φερνει η ολη εικονα... επισης το εστιασμενο φυλλο, ειναι μια πλατια επιφανεια...δεν εχει καποια λεπτομερεια ωστε να το ξεχωρισει ιδιαιτερα απο το φοντο...

Εμενα παντως Γιαννη (mstr) για να πω την αληθεια, δεν μου αρεσει καμμια γιατι το φοντο ειναι πολυ φορτωμενο, πολυ εντονο και ιδιας φωτεινοτητας με το κυριως θεμα και μου αποσπα την προσοχη... κατι σε abstract μου φερνει η ολη εικονα... επισης το εστιασμενο φυλλο, ειναι μια πλατια επιφανεια...δεν εχει καποια λεπτομερεια ωστε να το ξεχωρισει ιδιαιτερα απο το φοντο...

Ευχαριστω Ηλια για τα σχολια!Δε πειραζει που ειναι αρνητικα,να λετε ελευθερα την αποψη σας!