- 28 November 2009
- 34
Καλησπερα παιδια.Οπως εχω πει σε προηγουμενο τοπικ εχω αγορασει την Εοs 500D κ εχω αρχισει να πειραματιζομαι.Θα ηθελα καποιες συμβουλες.Αυτη την Κυριακη φευγω Λονδινο κ ενδεχεται να παω κ εδιμβουργο οποτε θελω οι φωτογραφιες που θα τραβηξω να ειναι οσο το δυνατον καλυτερες.Για το μουντο κλιμα του Λονδινου τι θα πρεπει να προσεξω?Να εχω κ τα πρωινα υψηλο Ιso?Μηπως να το αφησω καλυτερα στο auto?Παντα για AF μιλαμε γιατι δοκιμασα μερικες με ΜF κ εβγαιναν χαλια.
Μια ακομα ερωτηση,πως κανω το επιλεκτικο θολωμα να φαινεται πολυ εντονο?Πχ θελω να τραβηξω φωτο το κοριτσι μου σε καποιο παρκο εκει αλλα θελω μονο αυτη να φαινεται καλα κ ολα τα αλλα πισω κ διπλα της πολυ θολα.Σε ποιο προγραμμα της μηχανης μου να το ψαξω κ τι να πειραξω?Επισης αν θελω θολο το μπροστα μερος κ ευκρινες το πισω πως γινεται?Συγνωμη που σας πρηζω με τις απορειες μου.
Μια ακομα ερωτηση,πως κανω το επιλεκτικο θολωμα να φαινεται πολυ εντονο?Πχ θελω να τραβηξω φωτο το κοριτσι μου σε καποιο παρκο εκει αλλα θελω μονο αυτη να φαινεται καλα κ ολα τα αλλα πισω κ διπλα της πολυ θολα.Σε ποιο προγραμμα της μηχανης μου να το ψαξω κ τι να πειραξω?Επισης αν θελω θολο το μπροστα μερος κ ευκρινες το πισω πως γινεται?Συγνωμη που σας πρηζω με τις απορειες μου.