jpanou39
AVClub Enthusiast
Απάντηση: Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...
Εεεμ τα 'παμε αυτά η ποιότητα θέλει θυσίες.....
Εεεμ τα 'παμε αυτά η ποιότητα θέλει θυσίες.....
Να είναι και η τελευταία φορά που σου στραβώνουν...Απο το μεσημέρι και μετα στραβώσαν όλα. ας γυρίσω στη σιγουριά του νησιού μου.
Κρίμα Παναγιώτη ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρόΑπο το μεσημέρι και μετα στραβώσαν όλα. ας γυρίσω στη σιγουριά του νησιού μου.
Για την ομάδα νομίζω στοχα πει. Είναι πολύ πιο συμφερον να πουληθούν εισιτήρια για 5 αγώνες ................Να είναι και η τελευταία φορά που σου στραβώνουν...
Καλή επιστροφή..![]()

Και από μενα οι καλυτερες εντυπώσεις για την σημερινη συναντηση! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, αν και άργησα λιγο να έρθω, ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα!
Πολύ ωραίες οι photos που εχουν ανέβει μέχρι τώρα, αρκούν για να μην ανεβάσω καμία!
Ποια αναμέτρηση στην Καπνικαρέα ρε Ηλία, σα να κλέβατε εκκλησία ήταν! :slapface: Άψογες οι photos σου μέσα και έξω, είσαι μάστορας!
Πανό ελπιζω ο φακός σου να μην έχει πάθει κάτι σημαντικό, σχετικα με το παιχνίδι κάτι "μύριζε" οντως σήμερα, υπομονή μέχρι την Τετάρτη...
Η ομαδική photo είναι συμπαθητική, να σας την στείλω με pm;
View attachment 104308
View attachment 104311
View attachment 104309
View attachment 104310
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.