![]()
Και μια attraction μπροστα απο την Καπνικαρεα...
Καλά που είχα το μυαλό μου και την έχασα την (φρέσκο) παντρεμένη.... Κοπέλα για σπίτι πάντως. Τον τυχερό που την πήρε σκέφτομαι.
Καλή επιστροφή φίλε μου ο Ποσειδώνας να σας προσέχει
Ούτε εγώ την είδα ....
![]()
Kαι μια απο το εσωτερικο της Καπνικαρεας, οπου τρυπωσαμε με τον atari4 και τον tiniakos και ... τις βγαλαμε εξω να τις μετρησουμε...
Τις XZ2, XM-1 και D610 στα 3200 ISO...
Αυτη......
![]()
Για να μη νομιζει ο ilias οτι μονο οι Σλοβακες ειναι @@@@@@ες...
Τι να πω.
Την επαθα μέσα στον ηλεκτρικό.
Είχα μηχανή στα πόδια μου και είχα βγάλει το λουρί από το λαιμό μου και αφηρημένος σηκωθηκα και μου έσκασε κάτω.
Το σώμα δεν έπαθε τίποτα ούτε σημαδάκι γιατί έπεσε με τον φακό αλλά το εξωτερικό τζαμί του φακού ράγισε πάνω ψηλά. Δεν πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες.
Τέλος πάντων ας μην μου αφήσει αυτό πικρά γιατί περάσαμε πολύ ωραία. Γυρνώντας θα το ψαξω πιο πολύ το θέμα.
Εγώ την έβλεπα προφανώς γιατί την είχα κάνει private !!!! Τώρα το διόρθωσα. . Φαίνεται τώρα ;;;
Τι να πω.
Την επαθα μέσα στον ηλεκτρικό.
Είχα μηχανή στα πόδια μου και είχα βγάλει το λουρί από το λαιμό μου και αφηρημένος σηκωθηκα και μου έσκασε κάτω.
Το σώμα δεν έπαθε τίποτα ούτε σημαδάκι γιατί έπεσε με τον φακό αλλά το εξωτερικό τζαμί του φακού ράγισε πάνω ψηλά. Δεν πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες.
Τέλος πάντων ας μην μου αφήσει αυτό πικρά γιατί περάσαμε πολύ ωραία. Γυρνώντας θα το ψαξω πιο πολύ το θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.