Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

14297338416_c048697459_c.jpg

Και μια attraction μπροστα απο την Καπνικαρεα...

Ζωγράφισες εδώ

Τι να πω.
Την επαθα μέσα στον ηλεκτρικό.
Είχα μηχανή στα πόδια μου και είχα βγάλει το λουρί από το λαιμό μου και αφηρημένος σηκωθηκα και μου έσκασε κάτω.
Το σώμα δεν έπαθε τίποτα ούτε σημαδάκι γιατί έπεσε με τον φακό αλλά το εξωτερικό τζαμί του φακού ράγισε πάνω ψηλά. Δεν πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες.
Τέλος πάντων ας μην μου αφήσει αυτό πικρά γιατί περάσαμε πολύ ωραία. Γυρνώντας θα το ψαξω πιο πολύ το θέμα.

Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Καλά που είχα το μυαλό μου και την έχασα την (φρέσκο) παντρεμένη.... Κοπέλα για σπίτι πάντως. Τον τυχερό που την πήρε σκέφτομαι.

Ούτε εγώ την είδα ...
Φαίνεται ότι ήμουν απασχολημένος αλλού ...

Χάρηκα και εγώ για τη γνωριμία, τόσο στο καφέ όσο και στη βόλτα στον Κήπο.
Ο καιρός της Αττικής αποδείχτηκε, για άλλη μια φορά, απρόβλεπτος, και, με την ηλιοφάνεια, μας έδωσε την ευκαιρία να τραβήξουμε και μερικές ενδιαφέρουσες φωτο, όπως φαίνεται από τα πρώτα δείγματα.
Πάντως, το πρόσωπο της ημέρας αποδείχτηκε ότι ήταν ο Πάνος (tiniakos), όπως προκύπτει από τα επιφωνήματα έκπληξης από καθένα με τον οποίο συστηνόταν ...

Απάντηση: Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Καλή επιστροφή φίλε μου ο Ποσειδώνας να σας προσέχει

Πειραιά δεν πάει για το καράβι της επιστροφής αλλά για το ΣΕΦ ...

@tiniakos
Εύχομαι να μην είναι σοβαρή η ζημιά ...

Το παρατήρησα και εγώ, μάλλον έχω δημιουργήσει το μύθο μου στο φόρουμ. Πάντως όλοι είσαστε αξιολογοτατοι.

Re: Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Ούτε εγώ την είδα ....

Ουτε εμεις την ειδαμε, γιατι πρεπει να επεσε παντοφλα και κατεβηκε αρον αρον απο το φλικερ... :smash:

14317017771_6d8d38895e_c.jpg

Kαι μια απο το εσωτερικο της Καπνικαρεας, οπου τρυπωσαμε με τον atari4 και τον tiniakos και ... τις βγαλαμε εξω να τις μετρησουμε...
Τις XZ2, XM-1 και D610 στα 3200 ISO...

μπραβο σας!!! ζηλευω...

τελικα δεν μπορεσα ουτε εγω να ερθω... next time...

αυτη την συγκριση παντως θα ηθελα να την δω...

Τι να πω.
Είχα μηχανή στα πόδια μου και είχα βγάλει το λουρί από το λαιμό μου και αφηρημένος σηκωθηκα και μου έσκασε κάτω..

Η Lύση... :idea:

Τι να πω.
Είχα μηχανή στα πόδια μου και είχα βγάλει το λουρί από το λαιμό μου και αφηρημένος σηκωθηκα και μου έσκασε κάτω.
Το σώμα δεν έπαθε τίποτα ούτε σημαδάκι γιατί έπεσε με τον φακό αλλά το εξωτερικό τζαμί του φακού ράγισε πάνω ψηλά. Δεν πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες.
Τέλος πάντων ας μην μου αφήσει αυτό πικρά γιατί περάσαμε πολύ ωραία. Γυρνώντας θα το ψαξω πιο πολύ το θέμα.

Ο φακός ή το φίλτρο ; Η δεν είχες φίλτρο ;;;;
Ελπίζω να είναι το μικρότερο δυνατό πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα σας, μόλις μπήκα σπίτι ελαφρώς "κομμάτια", οπότε ούτε να ξεφορτώσω κάρτα δεν έχω κουράγιο. Πολύ χάρηκα που γνώρισα από κοντά παλιούς και νέους - και ξαναείδα 2-3 ήδη γνωστούς! Άντε και στην επόμενη περισσότεροι...

Εγώ την έβλεπα προφανώς γιατί την είχα κάνει private !!!! Τώρα το διόρθωσα. . Φαίνεται τώρα ;;;

:HTEHEH56:
Εγώ την έβλεπα προφανώς γιατί την είχα κάνει private !!!! Τώρα το διόρθωσα. . Φαίνεται τώρα ;;;

Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να είμαι κι εγώ...

Τι να πω.

Σου ζητώ συγγνώμη η πτώση οφείλεται σε μένα διότι κείνη την ώρα κοιτούσα μια από τις πάμπολλες φωτογραφίες που τράβηξα στην οποία κυνηγούσες να φας ένα σάντουιτς και είχα ξεραθεί στα γέλια ...