Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Και μερικές με σχεδόν κανονικά θέματα - σε αντίθεση με τα προηγούμενα... 🤣

_1350827 copy_WM.jpg

_1350835 copy_WM.jpg

P5170064 copy_WM.jpg

P5170070 copy_WM.jpg

P5170114 copy_WM.jpg

P5170126 copy_WM.jpg

P5170144 copy_WM.jpg

P5170153 copy_WM.jpg

...Ωραία παρέα, ευχαριστούμε όσους ήρθαν και όσους ενδιαφέρθηκαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

- Θα υπάρχει σίγουρα επανάληψη σχετικά σύντομα.

- Επίσης υπάρχει η σκέψη να γίνει μια διαδικτυακή συνάντηση μέσω google meet ή teams, ώστε να είμαστε περισσότεροι, και να συμμετέχουν όσοι δυσκολεύονται λόγω απόστασης - ή οποιονδήποτε άλλο λόγο.

- Τα δουλεύουμε και θα τα πούμε όταν είμαστε έτοιμοι.

Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την εξαιρετική παρέα και να προσθέσω ότι τέτοιου είδους συναντήσεις είναι για μένα πολύ σημαντικές γιατί (εκτός των άλλων) μου υπενθυμίζουν πόσο αναντικατάστατη είναι η ανθρώπινη επαφή / αλληλεπίδραση. Mακάρι να αυξηθεί η συχνότητα τέτοιων συναντήσεων στο μέλλον - δύσκολα θ’ απουσιάσω.
Aν προλάβω αύριο θα ποστάρω κι εγώ μερικές εικόνες (υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά δεν θα προσπαθήσω να τραβήξω φωτό με τρεις τηλεφακούς στο χέρι!)
Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Συγχαρητήρια παιδιά για τη διοργάνωση και τις φωτός !
Δυστυχώς μια ξαφνική αδιαθεσία στη μέση της νύχτας δεν μου επέτρεψε να ακολουθήσω..
Την επόμενη φορά!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: evanfotis
Eνα μεγαλο ευχαριστω στον Δημητρη που ειχε την ιδεα να μας ταλαιπωρησει μεσα στον ηλιο στο παρκο και ψαχναμε με το κυαλι τι να φωτογραφησουμε :ROFLMAO:

κατι ηξερε και ηρθε με καπελακι ;)

_5174689.JPG

Οποτε την τιμητικη τους ειχαν οι τοιχοι και οι ανθρωποι που βολταραν ανεμελοι και τρομαζαν απο τα μπαζουκα που ειχαμε στα χερια , στο τσακ ημουν να βαλω μεσα τον τηλεφακο και να κανω παρεα στον Ανδρεα που τραβουσε με το νεο κινητο που πηρα :ROFLMAO:

να χαρει και ο Παναγιωτης (Τηνιακος)

_5174743.JPG

_5174742_1.JPG

Σιμο αφησα σε εσενα την καλιτεχνικη ποζα της δεσποινιδας ....

_5174728.JPG

Last edited:
Πουλάκια και χελωνιτσες ειχαν κουρνιαξει στο νερο και σκιερα , αλλη φορα ή πολυ νωρις το πρωι ή απογευματακι στο παρκο , εμεις αργησαμε αρκετα να το περπατησουμε μεχρι να πιουμε καφε και να γνωρισουμε τα νεα παιδια τον Τασο (@arap) και τον Nεκταριο (@Nexus) που μας εκαναν την τιμη να ερθουν

_5174695.JPG

_5174711.JPG

Last edited:
Περα απο τα αστεια , η παρεα ηταν συγκλονιστικη και αναμενουμε την επομενη με περισσοτερη συμμετοχη

_5174686.JPG

_5174698.JPG

_5174705.JPG

η μαμα με τα παιδακια της τα βαζει στην σειρα για να στεγνωσουν

_5174717.JPG

και ενα κοντινο της μαμας

_5174718.JPG

Μπράβο στα παιδιά που κανόνισαν τη βόλτα, μετά από καιρό ξαναείδα γνώριμα πρόσωπα και φίλους και γνώρισα νέους.
Α και έπιασα στα χέρια μου τα καινούργια παιχνίδια της Olympus (OM) και κάτι μπαζούκας που βγήκαν από τις τσάντες.
Να είστε καλά και πάμε για άλλα.

Και μερικές με σχεδόν κανονικά θέματα - σε αντίθεση με τα προηγούμενα... 🤣

View attachment 252403

View attachment 252404

View attachment 252405

View attachment 252406

View attachment 252407

View attachment 252408

View attachment 252409

View attachment 252410

...Ωραία παρέα, ευχαριστούμε όσους ήρθαν και όσους ενδιαφέρθηκαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

- Θα υπάρχει σίγουρα επανάληψη σχετικά σύντομα.

- Επίσης υπάρχει η σκέψη να γίνει μια διαδικτυακή συνάντηση μέσω google meet ή teams, ώστε να είμαστε περισσότεροι, και να συμμετέχουν όσοι δυσκολεύονται λόγω απόστασης - ή οποιονδήποτε άλλο λόγο.

- Τα δουλεύουμε και θα τα πούμε όταν είμαστε έτοιμοι.
Δημήτρη αυτή η ασπρόμαυρη μ’έχει στοιχειώσει… 👏👏

Last edited by a moderator:
Δημήτρη αυτή η ασπρόμαυρη μ’έχει στοιχειώσει… 👏👏
Ο Laowa (υποθέτω ότι με αυτόν τραβήχτηκε λόγω ακτίνων ηλίου και ευρύτητας κάδρου) σπέρνει , ευτυχώς που με άκουσε … :cool:

• Like
Reactions: cacau and arap