Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Βγάζουμε ενδεκάδα και έχουμε κι έναν παγκίτη! Προς το παρόν έχουμε Σάβατο - Κυριακή 2-1 και κάμποσους αδιάφορους...

1. Simos.I - Σ
2. takisot
3. kbouk - Κ
4. aderm
5. Nexus
6. cacau
7. evanfotis - Σ
8. Θ.Νίκος
9. stratigos24
10. aragorn
11. Τασος
12. karamela

Last edited:
Κάποιον ξέχασα, ενημερωμένη λίστα και Σ-Κ 2-2 :

1. Simos.I - Σ
2. takisot
3. kbouk - Κ
4. aderm
5. Nexus
6. cacau
7. evanfotis - Σ
8. Θ.Νίκος
9. stratigos24
10. aragorn
11. Τασος
12. karamela
13. vaggt - K

Επειδή πρέπει να ρυθμίσουμε λοιπές υποχρεώσεις, καταλήγουμε στο Σάββατο ως μέρα, η ώρα παραμένει δέκα (10:00') το πρωϊ στο Πάρκο Τρίτση. Παράκληση να είμαστε όλοι εκεί, όποιος έχει αμφιβολίες, ας στείλει π.μ. να του δώσουμε κινητά για οδηγίες προς ναυτιλομένους...

1. Simos.I
2. takisot
3. kbouk
4. aderm
5. Nexus
6. cacau
7. evanfotis
8. Θ.Νίκος
9. stratigos24
10. aragorn
11. Τασος
12. karamela
13. vaggt

Υ.Σ. Δεχόμαστε και εκτός λίστας με σημείωμα από τον κηδεμόνα... 🤣

Last edited:
Μετά τις "απώλειες" λόγω Σαββάτου... (Διαβάστε και παρακάτω όμως γιατί έχουμε μια μικρή αλλαγή).

1. Simos.I
2. takisot
3. kbouk
4. aderm
5. Nexus
6. cacau
7. evanfotis
8. Θ.Νίκος
9. aragorn
10. Τασος
11. karamela

...Ίσα που βγάζουμε ενδεκάδα... ...Και μια διόρθωση, αρχικός χώρος συγκέντρωσης στο πιο κεντρικό καφέ εδώ. Παράκληση όποιος θέλει καφέ να πάει λίγο νωρίτερα, ώστε κατά τις 10 να ξεκινήσουμε την βόλτα μας - όσο περνάει η ώρα πλακώνει κόσμος, μαμάδες με παιδάκια κ.λπ.

Αν θέλετε μπορείτε να απευθυνθείτε στους φωτο-συντονιστές της αρεσκείας σας :p με π.μ. για το κινητό τους ώστε να μην χαθούμε.

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος με κάποια σύνεφα να προκύπτουν όσο περνάει η ώρα, και αέρα γύρω στα 5 μποφόρια (35km/h).

Τα θέματα μας είναι φυτά, λουλούδια, μαμούνια, ποικιλία πουλιών καθήμενων αλλά και ιπτάμενων, χελώνες κ.λπ. ζωντανά. Επίσης το διαμορφωμένο τοπίο με υδάτινες επιφάνειες, και ο λεγόμενος "πύργος βασιλίσσης" εδώ.

Μετά τις "απώλειες" λόγω Σαββάτου... (Διαβάστε και παρακάτω όμως γιατί έχουμε μια μικρή αλλαγή).

1. Simos.I
2. takisot
3. kbouk
4. aderm
5. Nexus
6. cacau
7. evanfotis
8. Θ.Νίκος
9. aragorn
10. Τασος
11. karamela

...Ίσα που βγάζουμε ενδεκάδα... ...Και μια διόρθωση, αρχικός χώρος συγκέντρωσης στο πιο κεντρικό καφέ εδώ. Παράκληση όποιος θέλει καφέ να πάει λίγο νωρίτερα, ώστε κατά τις 10 να ξεκινήσουμε την βόλτα μας - όσο περνάει η ώρα πλακώνει κόσμος, μαμάδες με παιδάκια κ.λπ.

Αν θέλετε μπορείτε να απευθυνθείτε στους φωτο-συντονιστές της αρεσκείας σας :p με π.μ. για το κινητό τους ώστε να μην χαθούμε.

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος με κάποια σύνεφα να προκύπτουν όσο περνάει η ώρα, και αέρα γύρω στα 5 μποφόρια (35km/h).

Τα θέματα μας είναι φυτά, λουλούδια, μαμούνια, ποικιλία πουλιών καθήμενων αλλά και ιπτάμενων, χελώνες κ.λπ. ζωντανά. Επίσης το διαμορφωμένο τοπίο με υδάτινες επιφάνειες, και ο λεγόμενος "πύργος βασιλίσσης" εδώ.
Μην ανησυχείς, θα πειράξουμε white ballance, σε ότι αφορά τα σύννεφα.

Ήθελα να έρθω και γω αν και άσχετος με το αντικείμενο για να δω κάποιους φίλους και να γνωρίσω από κοντά κάποιους άλλους, αλλά με έχει πετσοκοψει η γρίπη Β.Καλα να περασετε.

Καλησπέρα, θέλω να ευχαριστήσω τους διαχειριστές της κατηγορίας Κώστα @kbouk και Δημήτρη @cacau.

Εξαιρετική πρόταση και εξαιρετική παρέα, είχαμε επίσης την τιμή να είναι μαζί μας και ο Ανδρέας @anderm, καθώς επίσης και νέοι φίλοι, σας ευχαριστώ όλους

Last edited:
Κάνεις με κινητό, μου θύμισε κάτι από το νησί με πούλμαν που αδειάζουν κάτι ΚΑΠΗ με αλλή βέβαια αναλογία 44 γυναίκες και 1 άνδρας ο οδηγός.
Μπράβο σας ακόμη έχω την όμορφη ανάμνηση από τη φωτογραφική μας συνάντηση πριν χρόνια στην Αθήνα γνωρίζοντας πολλά αξιόλογα άτομα. Μακάρι στο μέλλον να βρεθούμε ξανά από κοντά αν και θα φέρω κινητό μαζί σας το λέω από τώρα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Κάνεις με κινητό, μου θύμισε κάτι από το νησί με πούλμαν που αδειάζουν κάτι ΚΑΠΗ με αλλή βέβαια αναλογία 44 γυναίκες και 1 άνδρας ο οδηγός.
Μπράβο σας ακόμη έχω την όμορφη ανάμνηση από τη φωτογραφική μας συνάντηση πριν χρόνια στην Αθήνα γνωρίζοντας πολλά αξιόλογα άτομα. Μακάρι στο μέλλον να βρεθούμε ξανά από κοντά αν και θα φέρω κινητό μαζί σας το λέω από τώρα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.
Γιατί θα έπρεπε να είναι κάποιος με κινητό και γιατί το να μην είναι κανείς με κινητό και εσύ να είσαι με κινητό είναι περίεργο ? 😀

Ο καθένας βγάζει με ότι του αρέσει. Κανείς δε θα πει στον άλλον τι να κάνει.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ανοιχτές σε όλους. Είτε θέλει κάποιος να βγάλει φωτογραφίες με hasselblad, είτε με το osmo της dji ή θέλει να έρθει να γνωριστούμε/ξαναβρεθούμε χωρίς να τραβήξει τίποτα, είναι σε κάθε περίπτωση χαρά μας.

Καλά περάσαμε, παρότι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για φωτογράφηση, αλλά... Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους, γνωρίσαμε από κοντά νέους φίλους, είδαμε και παλιούς μετά από χρόνια και ζαμάνια...

_1350843 copy.jpg_1350850 copy.jpgP5170003 copy.jpgP5170009 copy.jpgP5170013 copy.jpgP5170016 copy.jpgP5170024 copy.jpgP5170060 copy.jpg