Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Ευτυχώς ο Κώστας (kbouk) είχε μαζί του το νέο του απόκτημα, και έτσι χώρεσε στις φωτογραφίες ο τιμώμενος Κώστας (costas)!

P1000624 - Copy.jpg

P1000625 - Copy.jpg

Συγχαρητήρια Δημήτρη, πολύ καλή φωτογραφία το μοντέλο πάσχει .. γέρασε απότομα....

Μια χαρά είναι το μοντέλο, όλα στο μυαλό μας είναι...

edit: Μάκη σου έβαλα απουσία... -bye-

Να είσαι καλά παλικάρι μου για τα λόγια παρηγοριάς ... αλήθεια και εγώ περίμενα ότι θα έρθεις.
Για την απόδοση κοντράστ βαθύ μαύρο που δίνει ο Δημήτρης του δίνω συγχαρητήρια και πάλι.

Να είσαι καλά παλικάρι μου για τα λόγια παρηγοριάς ... αλήθεια και εγώ περίμενα ότι θα έρθεις.
Για την απόδοση κοντράστ βαθύ μαύρο που δίνει ο Δημήτρης του δίνω συγχαρητήρια και πάλι.
2 αγώνες 11 ο μικρός 2 η μεγάλη δεν προλάβαινα ούτε για βόλτα δυστυχώς

Η αλλαγή οφείλεται, σε ένα μεγάλο βαθμό, αφενός στο κόψιμο των ατίθασων μαλλιών του παρελθόντος αφετέρου στην καλλιτεχνική φλέβα του Δημήτρη.
να δώσουμε και λίγα credits και στον φακό (εργαλείο) του καλλιτέχνη ...

Έχει περάσει κάμποσος καιρός από την τελευταία μας φώτο - συνάντηση, οπότε λέμε να βρεθούμε το Σαβατοκύριακο 17-18 Μαϊου. Οι συμετέχοντες θα κρίνουν την ημέρα, Σάβατο ή Κυριακή, ενώ για τον τόπο υπάρχουν δυό σκέψεις:

- Ο Βοτανικός κήπος Διομήδους στο Χαϊδάρι που προσφέρεται για macro μια και είναι γεμάτος λουλούδια/φυτά, και...

- Το Πάρκο Τρίτση που έχει τα προηγούμενα + τεχνητές λίμνες όπου φιλοξενούνται πουλιά, χελώνες κ.λπ. υδρόβια.

Στο Διομήδους πρέπει να εκδώσουμε δωρεάν εισιτήριο και εφόσον μαζευτούμε πολλοί θέλει προηγουμένως συνεννόηση με τους υπεύθυνους, ενώ στο Τρίτση μπαίνουμε ελεύθερα. Και στους δυο χώρους υπάρχει εύκολο δωρεάν parking - ειδικά αν πάμε σχετικά νωρίς (κατά τις 10:00'), και καφέ για πριν ή μετά.

Παράλληλα, συζητάμε την διοργάνωση διαδικτυακής συνάντησης/κουβέντας της παρέας της φωτογραφικής κατηγορίας μέσω Google Meet ή Teams, που θα λάβει χώρα κάποιο απόγευμα/βραδάκι αργίας, ώστε να συμμετέχουμε το δυνατόν περισσότεροι.

Όσοι ενδιαφέρονται γράφουν εδώ, αφήνοντας και το mail τους για περαιτέρω συνεννοήσεις!

Ξεκινάμε καταγραφή συμμετοχών, 99% πάμε Πάρκο Τρίτση, ώρα 10:00', παράκληση να ψηφίσουμε μέρα, Σάβατο ή Κυριακή, για να ξέρουμε τι μας γίνεται:

1. Simos.I
2. takisot
3. kbouk
4. aderm
5. Nexus
6. cacau