Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Απάντηση: Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Μόλις γυρισω Τήνο και μαζέψω τα κομμάτια μου θα κανονισω και τη δική μου ομαδική φωτογραφία.
Γιάννη Πάνου είδα μεγάλη πρόοδο στις φωτο σου. Μπράβο.
Για τους υπολοίπους δεν αναφέρομαι γιατί είναι pro.
Δημήτρη μην κόλλας όπως σου είπε και ο Ηλίας και τραβά φωτογραφίες όσο μπορείς.
Πάνο ευχαριστώ.Αλλά νομίζω ότι θέλω πολύ ψωμί ακόμη για να φτάσω το επίπεδο των άλλων παιδιών(αν το καταφέρω ποτέ βέβαια)Περιμένω την δική σου φωτό που βγάλαμε όλοι μαζί και ευελπιστώ εκεί να μην κοιμάται ο jpanou39.Ευχαριστούμε βέβαια τον φίλο Δημήτρη (atari4) αλλά και τον φίλο (makfil)που επεξεργάστηκε την πρώτη φωτό που λάβαμε.
Εύχομαι καλή επιστροφή στο όμορφο νησί σου.Όσο για την ομάδα σου η τετάρτη είναι κοντά.Αν έχουν τα καρύδια ας το σηκώσουν εκεί μέσα.
Με την μηχανή σου θα την βρείς εσύ την άκρη είμαι σίγουρος γιατί είσαι μαμούνι σε αυτά.

Last edited:
Re: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Εγώ λέω να ανεβάσουμε την ομαδική φώτο.
Θα πέσει γέλιο.
Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανένας ε; :Banane0:

Αυτή που έβαλε ο Μάκης (ευχαριστούμε αγαπητέ φίλε!) και τα nicknames νομίζω ότι επιβάλλεται να ανέβει!

edit: αν έχει γίνει καμιά "πατάτα" εδώ είμαστε...

edit2: τελικά υπήρχαν αντιρρήσεις, οπότε κατέβηκε. Πάμε για μεμονωμένες...

Last edited:

ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας, ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι μαζί σας. Και τώρα που το σκέφτομαι έχω να κατεβώ στην Αθήνα περισσότερους από 18 μήνες. Απίστευτο!!! Και είμαι γέννημα Αθηναίος (στο Έλενας Βενιζέλου).

Πάντως βλέπω ότι ο καιρός δεν σας βοήθησε καθόλου στον Εθνικό Κήπο και σας βοήθησε αρκετά τις επόμενες ώρες. Στον Κήπο το έδαφος και τα μάρμαρα είναι ή κλιπαρισμένα ή στο όριο. Άλλωστε αυτό το ξανθό χαλικάκι που έχει στρωμένο είναι το χειρότερο πράγμα για φωτομέτρηση. Πολύ άσχημος καιρός και για καδράρισμα από την οθόνη. Φαντάζομαι ότι όλοι όσοι δεν είχαν εκείνη την ώρα παρακαλούσαν για ένα οπτικό έστω ηλεκτρονικό σκόπευτρο.

Για τη νύφη συμφωνώ απολύτως με όσα γράφτηκαν. Ειδικά τα πρώτα σχόλια. Το βλέμμα της δείχνει πολλά όπως φαίνεταισ τη φωτο του Atari. http://www.avclub.gr/forum/showthre...λύτερα?p=1057109206&viewfull=1#post1057109206. Αν δεν είχε δίπλα της την συγκεκριμένη κυρία άνετα κάποιος με θράσος θα μπορούσε να της βάλει στο χέρι carte visite για φωτογράφηση . Και θα έπαιρνε τηλέφωνο. Φαίνεται!! Τώρα ποιός; Μμμμμ ... φαντάζομαι τον Ηλία από την Μπρατισλάβα, ειδικά αν της έδειχνε και το Portfoglio του, τον Ναθ., ακόμα κι εμένα. Το παιχνιδάκι αυτό το έχουμε παίξει πολλές φορές με διαφορετικές συνθέσεις και μόνο μια φορά δεν τσίμπησε κάποια το δόλωμα. Ακόμα και στη Θεσσαλονίκη με Τάσο και Λεωνίδα το πετύχαμε.

Αυτή που έβαλε ο Μάκης (ευχαριστούμε αγαπητέ φίλε!) και τα nicknames νομίζω ότι επιβάλλεται να ανέβει!
edit: αν έχει γίνει καμιά "πατάτα" εδώ είμαστε...
edit2: τελικά υπήρχαν αντιρρήσεις, οπότε κατέβηκε. Πάμε για μεμονωμένες...

Περιμένετε βρε παιδιά να δούμε και του tiniakou.Είπαμε σε αυτήν την πρώτη κοιμάται για τα καλά ο jpanou39. . .

Περιμένετε βρε παιδιά να δούμε και του tiniakou.Είπαμε σε αυτήν την πρώτη κοιμάται για τα καλά ο jpanou39. . .

Το έχεις τονίσει τόσες πολλές φορές Γιάννη που, ακόμη και όσοι δεν το είχαν παρατηρήσει, αναγκαστικά, θα το προσέξουν ...

Ήθελα να σας επισκεφτώ και να σας γνωρίσω,
Δυστυχώς δε τα κατάφερα,
Την επόμενη φορά!

Πάντως βλέπω ότι ο καιρός δεν σας βοήθησε καθόλου στον Εθνικό Κήπο και σας βοήθησε αρκετά τις επόμενες ώρες. Στον Κήπο το έδαφος και τα μάρμαρα είναι ή κλιπαρισμένα ή στο όριο. Άλλωστε αυτό το ξανθό χαλικάκι που έχει στρωμένο είναι το χειρότερο πράγμα για φωτομέτρηση. Πολύ άσχημος καιρός και για καδράρισμα από την οθόνη. Φαντάζομαι ότι όλοι όσοι δεν είχαν εκείνη την ώρα παρακαλούσαν για ένα οπτικό έστω ηλεκτρονικό σκόπευτρο.

Η εκδίκηση των DSLR !! Αλλά και η Α6000 που είδα για λίγο είχε σχετικά ικανοποιητικο σκοπευτρο.
Η RX10 δεν μου άρεσε πολύ. Πλαστικό σώμα, τζόγος στο φακό, αργο (ρυθμίζεται ;) και ασαφές zoom.
Το σκοπευτρο της σχεδόν ισάξιο της Α6000.
Αυτά από εντυπώσεις μηχανων. Τις OMD της παρέας δεν εκατσε να τις πιάσω παρότι μου αρέσουν περισσότερο.
Επίσης, χρωστάω κάτι σε μια ψυχή. ..
Έφυγα χωρίς να πληρώσω το μερίδιο μου. :)

Το ηλεκτρονικό της Α6000 που δοκίμασα με δυσκόλεψε λίγο σαν αίσθηση αλλά μάλλον είναι θέμα συνήθειας καθώς δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Από εκεί και πέρα σε ταχύτητα εστίασης ήταν σχεδόν ακαριαία εκεί που πιναμε καφέ με ελάχιστες εξαιρέσεις. Από οθόνη δεν δοκίμασα σε τόσο φως. Η βόλτα και η κουβέντα ήταν περισσότερη από τις φωτογραφικές δοκιμές

Το μηχανημα του makfil είναι πραγματικά αυτό που θέλω για δευτεροτριτη. Μικρή αλλά με extra evf. Αυτό είναι "τσέπης" αλλά με ποιότητα. Ας κάτσω στ αυγά μου όμως γιατί προεκυψε σοβαρό απρόβλεπτο έξοδο και τα λεφτοδεντρο θέλει χρόνο για να καρπισει...

Περιμένοντας να καρπίσει, θα πέσουν κι άλλο οι τιμές των e-pm1 (makfil) και m2 (το τρέχον μοντέλο). Με κάτι τις παραπάνω θα ψωνίσεις pl-5 μόλις σκάσει μύτη η pl-7 (έρχεται σύντομα).

Περιμένοντας να καρπίσει, θα πέσουν κι άλλο οι τιμές των e-pm1 (makfil) και m2 (το τρέχον μοντέλο). Με κάτι τις παραπάνω θα ψωνίσεις pl-5 μόλις σκάσει μύτη η pl-7 (έρχεται σύντομα).

Aρνουμαι να καταλαβω τη διαφορα της σειρας pm με την pl...
Να το ψαξω σε γιατρο λες ??

Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Ελπίζω κάποια επόμενη φορά να καταφέρω να βρεθώ μαζί σας.
Να έχει και συννεφιά για να αποφύγουμε τις παλιοσκιές στον Κήπο.
Να πάμε Πλάκα, στα Αναφιώτικα, να κατεβουμε για κεμπάπ στον Μπαϊραχτάρη...

Re: Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Ελπίζω κάποια επόμενη φορά να καταφέρω να βρεθώ μαζί σας.
Να έχει και συννεφιά για να αποφύγουμε τις παλιοσκιές στον Κήπο.
Να πάμε Πλάκα, στα Αναφιώτικα, να κατεβουμε για κεμπάπ στον Μπαϊραχτάρη...

Δεν ξαναπαμε αν δεν ερθεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφική συνάντηση, για να γνωριστούμε καλύτερα...

Δεν ξαναπαμε αν δεν ερθεις...

Βρε συ μακάρι να πηγαίνετε συνέχεια!
Αυτή η ρουφιάνα η απόσταση και η δουλειά.......
Εσείς κάνατε την βόλτα σας και εγώ φωτογράφιζα ανακαινισμένα αρχοντόσπιτα την Κυριακή...

Άσε τις δικαιολογίες αρχηγέ, πήρες απουσία! :-)

edit: Ηλία οι m1/pl3 έχουν τον "παλιό" 12άρη αισθητήρα, οι m2/pl5 16άρη (αυτόν της OM-D M5). Οι m με τις pl διαφέρουν μόνο στα επί πλέον χειριστήρια και την αναδιπλούμενη οθόνη που έχουν οι δεύτερες.

Last edited: