Φωτογραφική εξόρμηση-προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25/9

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Επειδή δεν καταφέραμε να πάμε στο Άγιο Όρος οι 5 από τους 7 που είχαμε δηλώσει, αλλά η επιθυμία παραμένει, γι αυτό ανοίγω νέο θέμα για νέα μετάβαση.

Προγραμματισμένη για 25 Σεπτεμβρίου και για 3 διανυκτερεύσεις. Το προτεινόμενο πρόγραμμα λέει είσοδο από Ιερισσό κι όχι Ουρανούπολη, και διαμονή σε Βατοπέδι, Σταυρονικήτα ή Παντοκράτορος, Μεγίστη Λαύρα κι επίσκεψη σε τουλάχιστον 2 ακόμα μονές.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή. Όσοι δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή την προηγούμενη φορά θα πρέπει να μου στείλουν με ΠΜ το ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, έτος γέννησης, ΑΔΤ, και επάγγελμα.

Δηλώνω συμμετοχή, με μιά μικρή επιφύλαξη:

Η μικρή μου κόρη ψάχνει ημερομηνία (κι εκκλησία) για να παντρευτεί.
Άν βρεί και κλείσει για την 26/9, δέν θα σας ακολουθήσω.

.

δηλωνω συμμετοχη
παντα ηθελα να νιωσω την εμπειρια του Αγιου ορους
η προταση του Βλαση μου δινει την ευκαιρια

μεσα και εγω
@Στελιο αν θελεις παμε μαζι μεχρι εκει να μοιραστουμε και τα μεταφορικα

Απάντηση: Re: Φωτογραφική εξόρμηση-προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25/9

μεσα και εγω
@Στελιο αν θελεις παμε μαζι μεχρι εκει να μοιραστουμε και τα μεταφορικα

μεσα
αλλα συμφερει νομιζω 4 ατομα
αλλιως η ryanair εχει τιμες στα 50 - 55 ευρω
αλλα δεν ξερω για τις ωρες
και απο θεσαλονικη μοιραζομαστε τα μεταφορικα με τον Βλαση αν συμφωνει
καθε προταση ανοιχτη .....

Πολύ ωραία καλά πάμε. Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε δυο Θεσσαλονικείς, επομένως θα έχουμε δυο αυτοκίνητα άρα θα σας μεταφέρουμε εμείς.

Λαρρυ στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου με ΠΜ (ΑΔΤ, ονοματεπώνυμο, πατρός, έτος γέννησης και επάγγελμα) για να κάνω τις σχετικές κρατήσεις για διαμονητήριο.

Απάντηση: Re: Φωτογραφική εξόρμηση-προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25/9

Πολύ ωραία καλά πάμε. Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε δυο Θεσσαλονικείς, επομένως θα έχουμε δυο αυτοκίνητα άρα θα σας μεταφέρουμε εμείς.

Λαρρυ στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου με ΠΜ (ΑΔΤ, ονοματεπώνυμο, πατρός, έτος γέννησης και επάγγελμα) για να κάνω τις σχετικές κρατήσεις για διαμονητήριο.

η πρωτη πτηση της Rynair 25/9 εχει αφιξη στη θεσσαλινικη στις 07:55 προλαβαινουμε ?
και το εισιτηριο σημερα εχει 45ευρω με επιστροφη 29/9

.

Καλημέρα σας,

οι etsap, greg61, cacau, spapa, και Βλασίδης έχουν πλέον άδεια εισόδου για 24/9. Δυστυχώς για 25/9 η ημερμηνί ήταν κλειστή ήδη από τις αρχές Ιουλίου (πρέπει να υπάρχει κάποιο προσκύνημα από τη Ρωσία). Για τους υπόλοιπους που δεν μου έστειλαν στοιχεία ταυτότητας με ΠΜ θα πρέπει να επικοινωνήσουν μόνοι τους το ταχύτερο στο 2310252575.

Δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο φόρουμ αυτές τις ημέρες, διότι ω του θαύματος είμαι σε διακοπές, τις πρώτες μετά το καλοκαίρι του 2012. Να είστε καλά .

Βλάσης

.
καλες διακοπες Βλαση
ερωτηση
24/9 ημερα Πεμπτη θα εχουμε εισοδο και
27/9 ημερα Κυριακη εξοδο ?
και τι ωρες
το ρωταω για να κανονισουμε εμεις οι Αθηναιοι εισιτηρια
και διανυκτερευση στη θεσσαλονικη

Βλάση ευχαριστούμε! Κι εγώ σε "ημιδιακοπές" με περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο...

Re: Απάντηση: Φωτογραφική εξόρμηση-προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25/9

Ναι 24 εισοδος κ 27 εξοδος. Για ωρα εισοδου θα σας πω αυριο μεθαυριο . Εξοδος περιπου 14.00. Αφιξη στη Θεσσαλονίκη περιπου στις 16.00