Απο οσο ειδα εχει και επισκευασμενες.
Στο Γερμανικο ebay ή μαλλον να το πω καλυτερα, οι Γερμανοι πωλητες οταν ειναι καινουριο βαζουν στον τιτλο το "NEU & OVP".
Δηλαδη καινουριο στην αρχικη συσκευασια του.
Εγώ πάντως δεν βρήκα ούτε μια καινούρια. Όλες, μα όλες, έχουν στην δεύτερη σειρά αυτό το "Vom Hersteller generalüberholt" που το google το μεταφράζει σαν Refurbished by the manufacturer (ανακαινισμένο από τον κατασκευαστή).
δεν διαφωνώ, αλλα η εγγύηση είναι από την OLYMPUS ή από τον olympusmarket; Έχω σκοπό να αγοράσω μια E-PL1 που από ότι βλέπω σταματάει στα 250 €, αλλα να ξέρω τι με περιμένει.Σημασία έχει ότι σε κάθε περίπτωση έχουν 1 χρόνο εγγύηση!
Η απάντηση της olympus για την εγγύηση.
Αξιότιμε Κύριε,
Εγγύηση για τη μηχανή σας, αποτελεί το πανευρωπαϊκό έντυπο (Olympus WorldWide Warranty) και η απόδειξη αγοράς. Ισχύει για 2 χρόνια από την αγορά εντός ευρωπαϊκής ένωσης.
Σε περίπτωση επισκευής από το επίσημο Service της εταιρείας μας, θα πρέπει να προσκομίσετε τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά.
Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με εκτίμηση
Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης
Όλα αυτά είναι προς την σωστή κατεύθυνση, αλλα αν ο olympusmarket δεν είναι η ίδια η OLYMPUS, τότε δεν ισχύει η εγγύηση. Aσε που μπορεί στα Refurbished να μην ισχύει η πανευροπαϊκη εγγύηση.