Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Δωμάτια 181,183

LG Electronics

Οπως είπα και κάπου αλλού, η 84'' μου άρεσε πολύ!..Την φαντάστηκα μάλιστα καλιμπραρισμένη
από τον Μανώλη Καστρουνή και μου φάνηκε άψογη..
Οι διαχειριστές μας επί των τηλεοράσεων είχαν βέβαια κάποιες ενστάσεις, αλλά επ´αυτού θα κουβεντιαστεί
σύντομα στην ανάλογη Κατηγορία.

View attachment 84392

View attachment 84390

View attachment 84391

Συγχαρητηρια για τη φωτογραφικη καλυψη,πολυ καλες φωτογραφιες!Να δουμε και εμεις που δε καταφεραμε να ερθουμε :-)

Την ώρα που επισκέφτηκα το δωμάτιο, ο εκπρόσωπος της Nordost
παρουσίαζε τα καλώδια της εταιρείας στους επισκέπτες, και μην θέλωντας να ενοχλήσω δεν έκανα
και πολλές λήψεις...

View attachment 84341

Xμ!

Ο καλός αυτός κύριος μόλις μπήκα στο δωμάτιο έλεγε πως κάποιος που είχε τα B&W 802 έναν Rotel του χιλιάρικου και ένα απλό πικάπ, μεταμόρφωσε ηχητικά το σύστημά του χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα καλώδια......

:antlers:

Xμ!

Ο καλός αυτός κύριος μόλις μπήκα στο δωμάτιο έλεγε πως κάποιος που είχε τα B&W 802 έναν Rotel του χιλιάρικου και ένα απλό πικάπ, μεταμόρφωσε ηχητικά το σύστημά του χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα καλώδια......

:antlers:

Γκοουυυυχχ, γκουχ,γκουχχα...

Αυτά για φέτος παίδες!

Για του χρόνου να ευχηθούμε πρώτα να είμαστε υγιείς
και δεύτερο, να είναι καλύτερα τα πράγματα και για τους επισκέπτες
και για τους εκθέτες!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Αν δεν κανω λαθος ο κυριος που ηταν υπευθυνος στο δωματιο μας ειπε οτι ειναι η ιδια εταιρεια που αλλαξε ονομα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Αν δεν κανω λαθος ο κυριος που ηταν υπευθυνος στο δωματιο μας ειπε οτι ειναι η ιδια εταιρεια που αλλαξε ονομα.

Αχά! Ετσι εξηγείται!..Είπα κι εγώ, τέτοια ομοιότης,πια?...

Ευχαριστούμε Σωτήρη για την πληροφορία!..

Καπετάνιε, ευχαριστούμε για την πανέμορφη κάλυψη της έκθεσης! Πολύ όμορφες φωτογραφίες και πλούσιες στον αριθμό!

Έχω να πάω σ'αυτήν την έκθεση από το 2007. Κάθε χρόνο δεν μου το επιτρέπει η εποχική εργασία μου....

Πάντως μεγάλη και δυνατή ήταν η συμμετοχή Ελλήνων κατασκευαστών! Μπράβο!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Δεν είναι η ίδια εταιρία με άλλο όνομα !
Ο σχεδιαστής της Bosendorfer έφυγε και πήγε στην Brodman !