Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Πολύ καλή η κάλυψη μπράβο σε όλους και στον καπετάνιο μας για τις ωραίες φωτό.
Θα ήθελα να πω πάντως οτι το υλικό που υπήρχε στα δωμάτια ήταν πολύ και για τον λόγο αυτό υπήρχαν και πολλά μηχανήματα εκτός σύνδεσης απλά στατικά παρουσιασμένα. Δεν ξέρω αλλά η έκθεση αυτή δεν της πάει να είναι σε ξενοδοχείο, όχι μόνο για λόγους ηχητικής βεβαίως, αλλά και γιατί είναι πολλά τα μηχανήματα και ο κόσμος απο ένα δωμάτιο με 5 ή 6 ζευγάρια ηχεία άκουγε το 1.
Βέβαια θα μου πείτε δεν μπορεί να γίνει μια τέτοια έκθεση σε ανοικτό χώρο (πχ Helexpo) γιατι θα ακούγαμε μια βαβούρα απο όλα τα μηχανήματα. Δεν ξέρω αν ήταν περισσότερα τα δωμάτια ίσως...
Πάντως παρόλα αυτά ήταν μια άκρως επιτυχημένη έκθεση για τις μέρες που ζούμε και εύχομαι ακόμα καλύτερα πράγματα του χρόνου,,,

Υ.Γ. και λίγο rock, metal βρε παιδιά δεν βλάπτει πολυ βιόλα και κλαρινέτο....:guitarist: :2thumb22sup:

Last edited:
Απάντηση: Re: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Xμ!

Ο καλός αυτός κύριος μόλις μπήκα στο δωμάτιο έλεγε πως κάποιος που είχε τα B&W 802 έναν Rotel του χιλιάρικου και ένα απλό πικάπ, μεταμόρφωσε ηχητικά το σύστημά του χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα καλώδια......

:antlers:

Να χ@σω τα αγγλικά σου. Των 300 ευρώ είπε ότι ήταν ο ροτελ. :flipout:
Και η φοβερή ατάκα. Το 80% του μπάτζετ να το διαθέτουμε σε καλώδια και τα υπόλοιπα στα μηχανήματα. Όχι το αντίθετο.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Δεν είναι η ίδια εταιρία με άλλο όνομα !
Ο σχεδιαστής της Bosendorfer έφυγε και πήγε στην Brodman !
..μάλλον έφτιαξε την Brodman αν κατάλαβα καλα.... δλδ μάλλον τον λένε Brodman.. :grandpa:

Κώστα τι να πω για τις φωτο.... ;;;
Απο τις καλύτερες που εχω δει on line!
Mονο με τις καλύψεις εκθέσεων απο ενα Γιαπωνεζικο site, που δεν θυμάμαι ποιο ειναι, μπορουν να συγκριθουν!!!!

Εξαιρετικο φωτορεπορταζ, ευτυχως που υπαρχει για θυμομαστε τι ειδαμε και που...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Αν δεν κανω λαθος ο κυριος που ηταν υπευθυνος στο δωματιο μας ειπε οτι ειναι η ιδια εταιρεια που αλλαξε ονομα.

Ε,μα δεν εξηγειται αλλιως...

Καπτεν σπουδαια δουλεια.Αδικεισαι παλικαρι μου...Ενα καρο ξενα σαιτ θα ζηλευαν τις φωτο σου.

Να είσε καλά και του χρόνου καπετάνιε
Κατάφερες μα μας ταξιδέψεις στην έκθεση μέσα απο τις φωτογραφίες σου
ολους εμας
που δυστυχώς είμαστε επαρχία

..μάλλον έφτιαξε την Brodman αν κατάλαβα καλα.... δλδ μάλλον τον λένε Brodman.. :grandpa:

Οχι.
Hans Deutsch τον λένε τον τύπο και όταν η Bosendorfer αποφάσισε να αποχωρήσει απο την αγορά των ηχείων αυτός πήρε τα σχέδια του και πλησίασε την Brodman η οποία φτιάχνει επίσης πιάνα (όπως η Bosendorfer) και έχει επίσης έδρα της την Βιέννη.

Καπετάνιε, εξαιρετική η φωτογραφική κάλυψη. Όταν ο άνθρωπος έχει μεράκι…:SFGSFGSF:

Ευχαριστουμε πολυ καπτεν για την ................................ κρουαζιερα :) :)

Κώστα, ΠΑΡΑ πολύ καλές οι φωτογραφίες!
Από τις πιο καλές φωτογραφίες σε παρουσιάσεις που έχω δει ποτέ μου.
Well done!

Με κάνετε και ντρέπομαι βρε σείς!..Ευχαριστώ πολύ!!

Ηθελα να νοιώσουν και τα μέλη μας που δεν είχαν την ευκαιρία να έρθουν αυτό το τριήμερο, λίγο από
το κλίμα της Εκθεσης, έστω και μέσα από φωτογραφίες..Αν τα κατάφερα, αυτό μόνο χαρά μου δίνει!

Θα έχουμε και συνέχεια σε events μέσα στον χειμώνα..Κάτι είναι στα σκαριά, μια ευκαιρία να τα πούμε
πάλι από κοντά!

Last edited:

Οχι.
Hans Deutsch τον λένε τον τύπο και όταν η Bosendorfer αποφάσισε να αποχωρήσει απο την αγορά των ηχείων αυτός πήρε τα σχέδια του και πλησίασε την Brodman η οποία φτιάχνει επίσης πιάνα (όπως η Bosendorfer) και έχει επίσης έδρα της την Βιέννη.
Αλήθεια λες;
Απαράδεκτος... να μην ξέρω πως υπάρχει εταιρια πιάνων Brodman!!

Να είσαι καλά βρε Κώστα για τις υπέροχες φωτογραφίες σου.
Φέτος δεν μπόρεσα να έρθω και ήταν ότι πρέπει!

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Να χ@σω τα αγγλικά σου. Των 300 ευρώ είπε ότι ήταν ο ροτελ. :flipout:

Ποιος Rotel κάνει rotel 300 ευρώ μάνα'μ; Βέβαια με αυτά που ακούσαμε 10 λεπτά εκεί, αυτό φάνταζε απόλυτα φυσιολογικό...... :p

Και η φοβερή ατάκα. Το 80% του μπάτζετ να το διαθέτουμε σε καλώδια και τα υπόλοιπα στα μηχανήματα. Όχι το αντίθετο.:BDGBGDB55:

Ναι, όντως το είπε αυτό, το είχα ξεχάσει.......

Κώστα, το καλό να λέγεται: Η παρουσίαση και οι φωτογραφίες ήταν όπως μας έχεις συνηθίσει, απλά άψογες!

Υ.Γ.1 Έκανα το τραγικό λάθος και δεν πήγα στο δωμάτιο των Τσακιριδαίων γιατί δεν πρόσεξα ότι ήταν και του bull και έχασα τα ηχεία του :dead:
Υ.Γ.2 Ο Άγγλος έπαιζε ωραία μουσικούλα πάντως, τουλάχιστον όταν πήγα εγώ άκουσα http://en.wikipedia.org/wiki/Angus_&_Julia_Stone)

Κάπταιν, φοβερές φωτος ... ευχαριστώ ιδιαίτερα, καθότι δεν μπόρεσα να παρευρεθώ ... η τοπ φωτο σου είναι με θέμα τον Κοψ... ζεστά χρώματα, αέρας, ρευστότητα... ούτε για μηχανάκια να μιλάγαμε ...

Απάντηση: Re: Φωτογραφική περιήγηση στην Εκθεση HiEnd AVshow 2012

Υ.Γ. και λίγο rock, metal βρε παιδιά δεν βλάπτει πολυ βιόλα και κλαρινέτο....:guitarist: :2thumb22sup:

Στο δικό μας δωμάτιο πάντως παίξαμε και ρόκ και μέταλ :music-smiley-005: