Φωτογραφικη στα 150 ευρω-help!

το slow synch τι σημαινει στα ελληνικα?

δεν ξερω πως μπορει να αναγραφεται στο ελληνικο μενου. Μπορει καποιος αλλος να σου πει. Αλλα αν υπαρχει στην καμερα σου (δεν θυμαμαι ποια πηρες) βρισκεται στα modes του flash.

Στις κομπακτ μπορει να μην υπαρχει ως επιλογη αλλα μπαινει σε λειτουργια αυτοματα στις σκηνες nightmode, party....

see here
http://digital-photography-school.com/blog/slow-sync-flash/

CANNON 35-210mm
OLYMPUS 38-380mm

The A720 of course.
και γνωστους που ρωταω ολοι cannon λενε.επιασα πριν λιγο ομως την olympus και καθεται πολυ καλα.δυστυχως δεν ειχαν μπαταριες οι μηχανες και δεν την δοκιμασα.την 720 δεν την ειχαν στο συγκεκριμενο προς επιδειξη

720 συζητητί.
Εάν θέλουμε φωτογραφική σε κόμπακτ μέγεθος και όχι παίξε-παίξε με το ζουμ (που κι εκεί δεν πάει άσχημα, 210mm σε τέτοιο μέγεθος...)

compact φωτογραφικη θελουμε.το ζουμ σχεδον αδιαφορο.η χωμα τιμη της olympus(129ευρω) ειναι ενα συν αλλα αν η cannon περνει συν στα τεχνικα μερη θα παραβλεψουμε τα 50 ευρω διαφορα

Ο χθεσινός Φωτογράφος είχε σχετικό συγκριτικό, ανάμεσα σε 18 κόμπακτ με (ονομαστική) τιμή μέχρι 150 ευρώ, και έβγαλε πρώτη την Fuji E900, μοντέλο 2-3 ετών ήδη (βέβαια κανονικά ανώτερης κατηγορίας). Τις 590-720is δεν τις είχε, ανήκουν στην επόμενη -ονομαστικά- κατηγορία, αυτή μέχρι τα 200 ευρώ.

εγω την ημερα χρησιμοποιω την ayto ρυθμιση και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.τα βραδια χρησιμοποιω την ρυθμιση νυχτερινη σκηνη για να βλεπω ολοκληρο το φοντο απο πισω.χειροκεινητα δεν εχω κανει ρυθμισεις.με αυτα παιρνω πολυ καλα αποτελεσματα

εχει δυο διαφορετικες ρυθμισεις για το βραδυ την νυχτερινη σκηνη και νυχτερινη ληψη

η δαφορα του ποια ειναι?

Λογικά η σκηνή είναι για νυχτερινό τοπίο.
Η λήψη σε βοηθάει αν θέλεις να φωτογραφίσεις άνθρωπο το βράδυ ή το σούρουπο με φόντο ουρανό ή κάτι σκοτεινό. Μειώνει την αστάθεια και σε συνδυασμό με το σταθεροποιητή βγάζει καλές φωτογραφίες ακόμα και χωρίς τρίποδο.