Φωτογραφικό Software ΔΩΡΕΑΝ !!!

chrisssb

Μέλος Σωματείου
26 August 2008
29,860
Kingdom of Rain
Capture One Express 6 is a similar program to Lightroom.
It is sold as a stand alone product for $99. But here is where it get's very interesting. Right now, you can get it for free.
FREENow I don't know how long this deal will last, but if you need something to do some editing, and you can't afford Lightroom - which I believe is the best solution out there - then you need to download this right away!It is not really being advertised, and I don't know how long you will be able to do this before someone catches on.Click this link to download.

In the shopping cart, use coupon code DCM2013 and the price changes to $0.00.

Τα Link εδώ: http://www.phototips.biz/2013/07/get-capture-on-pro-for-free.html

Re: Capture One Express 6 ΔΩΡΕΑΝ

Καλή φάση, το έχουν ξανακάνει. Όποιος δεν πρόλαβε την προηγούμενη φορά ας το κατεβάσει, εξαιρετικό και... δωρεάν!

μολις του ειπα download,μου το χρεωνει κανονικα 69,00 παροτι αρχικα λεει 0,00 χρεωση..

Ok, μετά από το login δίνει και τη δυνατότητα εισαγωγής του κουπονιού...

Ναι το έβαλα, είχα ήδη κάνει εγγραφή στο site από πιο παλιά, και μπήκα με αυτά τα στοιχεία. Όλα οκ! :ernaehrung004:

Το ειχα δοκιμασει και παλιοτερα και δεν μου αρεσε. Το ξανακατεβαζω τωρα, γιατι ποτε δεν ξερεις....!!!

Το ειχα δοκιμασει και παλιοτερα και δεν μου αρεσε. Το ξανακατεβαζω τωρα, γιατι ποτε δεν ξερεις....!!!

με πρωτη ματια φαινεται πολυ απλο και παναλαφρο.
διαβαζει ολους τους τυπους αρχειων(nef,dng..)και θελει αρκετο ψαξιμο..

+1!

και με το δρόμο που πήρε η adobe στα σύννεφα...

Απάντηση: Capture One Express 6 ΔΩΡΕΑΝ

Could not activate because of an unknown error.

Τι σκάλωμα τρώει γμτ?

edit: άκυρο, έστρωσε!

chrisssb :ernaehrung004:

Last edited:

Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον chrisssb!Ξερει καποιος εαν μπορει να δει raw απο Nikon D3200;

Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον chrisssb!Ξερει καποιος εαν μπορει να δει raw απο Nikon D3200;

απο την nikon d3000 βλεπει ολα τα αρχεια της,οποτε και εσυ δεν θα εχεις προβλημα.

Δυστηχως δεν τα βλεπει ελεγα μηπως ηθελε καποιο plug in.Μου φαινετε πολλα ζηταω για δωρεαν.Ευχαριστω για την απαντηση δημητρη

Δυστηχως δεν τα βλεπει ελεγα μηπως ηθελε καποιο plug in.Μου φαινετε πολλα ζηταω για δωρεαν.Ευχαριστω για την απαντηση δημητρη

nef και dng δεν σου βλεπει?
τι αρχεια βγαζει η nikon σου?

Νef και jpeg με τα jpeg ολα καλα με τα nef οχι.Μπορει θελει την ποιο καινουργια εκδοση

Last edited: