Φωτογραφικό Software ΔΩΡΕΑΝ !!!

Re: Capture One Express 6 ΔΩΡΕΑΝ

Θυμίζω ότι υπάρχουν δωρεάν converters από "τα πάντα όλα" -> .dng πρότυπο, βεβαίως άλλη η ευκολία να τα βλέπει απ' ευθείας αλλά αν δεν έχετε άλλη λύση...

Θυμίζω ότι υπάρχουν δωρεάν converters από "τα πάντα όλα" -> .dng πρότυπο, βεβαίως άλλη η ευκολία να τα βλέπει απ' ευθείας αλλά αν δεν έχετε άλλη λύση...

Το ξερω δημητρη αλλα ελεγα μηπως υπηρχε κατι που δεν το ειχα δει. Τα μετατρεπω σε tiff και τα βλεπει

Μην το κάνεις αυτό, η δύναμη του Capture One είναι στα raw...

Καταλαβα! Εαν του κανουμε updatet σε 7 λες να το παρει λεω τωρα ευχαριστω παντως

Κατέβασες τη 6.4.5? Εγώ με την D600 τα βλέπω κανονικά

βλεπεις κανονικα τα raw της μηχανης?
γιατι κι`εγω αυτο καταλαβα εχθες το βραδυ που εριξα μια γρηγορη ματια στο προγραμμα.

Κατέβασες τη 6.4.5? Εγώ με την D600 τα βλέπω κανονικά

Αυτην εχω δεν μπορω να καταλαβω η δικη μου μηχανη βγηκε πριν απο την δικη σου.ευχαριστω παντως.Εβαλα και το προγραμα 64μπιτη εγκατασταση και εκει τα ιδια

Δυστυχως στο release notes δεν υποστηριζει την d3200
Nikon: D4, D3s, D3X, D3, D2Xs, D2X, D2Hs, D2H, D1X, D1H, D800, D800E, D700,
D300s, D300, D200, D100, D90, D80, D70s, D70, D60, D50, D40X, D40,
D7000, D5100, D5000, D3100, D3000, P7100, P7000, P6000, J1, V1.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου αφιερωσατε

επειδη δεν εχω ευκαιρη την μηχανη τωρα για να παρω την καρτα της,εκανα το εξης.
πηγα στο Lightroom οπου εχω περασμενες ολες τις φωτο που ειναι τρραβηγμενες σε raw απο την d3000
και τις εκανα export>original.
το Capture One 6 τις ειδε κανονικα.
εχω μπερδεψει κατι..?

επειδη δεν εχω ευκαιρη την μηχανη τωρα για να παρω την καρτα της,εκανα το εξης.
πηγα στο Lightroom οπου εχω περασμενες ολες τις φωτο που ειναι τρραβηγμενες σε raw απο την d3000
και τις εκανα export>original.
το Capture One 6 τις ειδε κανονικα.
εχω μπερδεψει κατι..?
Δημητρη απο τα λιγα που εχω καταλαβει στα γραφομενα του Ηλια Γιαριμη καθε μηχανη εχει το δικο της raw ασχετως εαν εχουν την ιδια καταληξη

Το ωραίο είναι που η Phase One στέλνει και απόδειξη (με 0 ευρώ χρέωση). Από ό,τι βλέπω το κουπόνι προέρχεται από προσφορά του περιοδικού Digital Camera Magazine :2thumb22sup:

Δημητρη απο τα λιγα που εχω καταλαβει στα γραφομενα του Ηλια Γιαριμη καθε μηχανη εχει το δικο της raw ασχετως εαν εχουν την ιδια καταληξη

αμ ετσι εξηγειται.καποιες κωδ/σεις προφανως δεν τις βλεπει(αυτη η εκδοση τουλαχιστον)

Το ωραίο είναι που η Phase One στέλνει και απόδειξη (με 0 ευρώ χρέωση). Από ό,τι βλέπω το κουπόνι προέρχεται από προσφορά του περιοδικού Digital Camera Magazine :2thumb22sup:

ναι βεβαια-νοικοκυρεμενα πραγματα με..εγγυηση..

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Chrisssb που εντόπισε την προσφορά..

Μετά την εγκατάσταση και επιτυχή ενεργοποίηση της έκδοσης 6 βλέπω οτι βρίσκει νέα έκδοση και ζητάει να την κατεβάσει (7.1.3). Αυτό είναι ΟΚ άραγε ή προκειται για trιal και μετά περνάμε από το ταμείο ;

Η προσφορά είναι για την 6, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν κάνεις αναβάθμιση στην 7 θα μετατραπεί σε trial.

Η προσφορά είναι για την 6, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν κάνεις αναβάθμιση στην 7 θα μετατραπεί σε trial.

Το προχωρησα μεχρι να κανει instal το κανει εγκατασταση σε διαφορετικο φακελο και μαλλον θα εχεις και τα δυο δεν νομιζω να το εχουν αφησει ξεκλειδωτο