Φωτογραφικό Software ΔΩΡΕΑΝ !!!

Re: Capture One Express 6 ΔΩΡΕΑΝ

Το προχωρησα μεχρι να κανει instal το κανει εγκατασταση σε διαφορετικο φακελο και μαλλον θα εχεις και τα δυο δεν νομιζω να το εχουν αφησει ξεκλειδωτο

Σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν έχεις απλά και μία trial της 7 (αλλά αν θέλεις τη trial της 7 γιατί να μη βάλεις τη pro, αντί την express).

Η εκδοση 7 ή οποιαδηποτε αλλη βαλετε ειναι τραιαλ και μετα θελει αγορα... μεινετε στην απλη την δωρεαν για να μη τα μπλεξετε... δεν εχει νοημα να δοκιμασεις κατι για 60 μερες... μπορει να σου αρεσει και μετα θα πρεπει να περασεις απο το ταμειο...:Banane0: Και -προσωπικη γνωμη- με παρομοια χρηματα περνεις το λαιτρουμ που ειναι πιο... ευχρηστο και ικανο...

Αλλωστε τραιαλ εκδοσεις προσφερουν σχεδον ολα τα προγραμματα νομιζω...

Αυτο παντως για την 3200 που δεν υποστηριζει τα αρχεια της μου φαινεται περιεργο... μαλλον κατι δεν εγινε σωστα... γιατι να αφησουν απ εξω ενα μοντελο? Δεν ειναι και καμμια φουτζι, νικον ειναι...!!!!

Απάντηση: Re: Capture One Express 6 ΔΩΡΕΑΝ

Δυστυχως στο release notes δεν υποστηριζει την d3200
Nikon: D4, D3s, D3X, D3, D2Xs, D2X, D2Hs, D2H, D1X, D1H, D800, D800E, D700,
D300s, D300, D200, D100, D90, D80, D70s, D70, D60, D50, D40X, D40,
D7000, D5100, D5000, D3100, D3000, P7100, P7000, P6000, J1, V1.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου αφιερωσατε

Τα αρχεια της D3x τα ανοιγει κανονικα....

Έχει δίκιο ο Ηλίας, αν ανοίξετε τα σκοτεινά και σώσετε τα καμένα με το 7.ΧΧ μετά θα είσαστε για το ταμείο - αλλά έρχεται πιο φθηνά από το να πάρετε καινούρια μηχανή...

Chrisssb σε ευχαριστώ για την προσφορά.
Ο Δημήτρης έχει δίκιο η διαχείριση στα highlights στο 7 είναι μοναδική αλλά γενικά βρίσκω λίγο "σκληρό" αν το εξηγώ σωστά το πρόγραμμα στη διαχείριση των raw.

Ως συνέχεια και για όσους τους άνοιξε η όρεξη, η εταιρεία προσφέρει με την ευκαιρία της "indipendence day" στο Αμέρικα "indipendence from the cloud" με 20% έκπτωση στο 7 pro , κωδικός FREEEEDOM2013 από εδώ http://www.phaseone.com/en/Online-Store/Capture-One-Pro-7.aspx?utm_source=Apsis&utm_medium=Software_eblast&utm_content=e-shop&utm_campaign=w27_software

...με τα καλά λόγια που λέω συνεχώς, σκέπτομαι να ζητήσω προμήθεια :flipout:

Ως συνέχεια και για όσους τους άνοιξε η όρεξη, η εταιρεία προσφέρει με την ευκαιρία της "indipendence day" στο Αμέρικα "indipendence from the cloud" με 20% έκπτωση στο 7 pro , κωδικός FREEEEDOM2013 από εδώ http://www.phaseone.com/en/Online-Store/Capture-One-Pro-7.aspx?utm_source=Apsis&utm_medium=Software_eblast&utm_content=e-shop&utm_campaign=w27_software

...με τα καλά λόγια που λέω συνεχώς, σκέπτομαι να ζητήσω προμήθεια :flipout:

η έκπτωση είναι στα 229 ευρώ ή έχει ήδη γίνει η έκπτωση; Διότι στα 180 περίπου δεν είναι καθόλου άσχημα...

Καλά λόγια λέω κι εγώ. Μόνο καλά λόγια.

Όχι 229 είναι η αρχική νομίζω, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το Φ.Π.Α. Προσοχή επίσης στις απαιτήσεις συστήματος, θέλει 64bit και τουλάχιστον 4gb ram, αλλιώς μείνετε στο 6.ΧΧ

Cacau σωστή η επισύμανση... σε laptop Core 2 Duo με 4gb Ram, η trial έκδοση του Pro 7 μου σερνόταν... (σε αντίθεση με την 6 καθώς και το lightroom).

Απάντηση: Capture One Express 6 ΔΩΡΕΑΝ

Thanks, ότι είναι Τσάμπα, ΠΑΝΤΑ είναι ευπρόσδεκτο!

Ποιες ρυθμίσεις; Εδώ τις βλέπω να λειτουργούν κανονικά.

Απάντηση: Capture One Express 6 ΔΩΡΕΑΝ

Σωστος!!!!
(για το 7 τιποτα στο τζαμπα με κουπονι υπαρχει?)

Όχι εδώ, δουλεύουν κανονικά. Βλέπω όμως ότι έχεις ορισμένες διαφορετικές επιλογές στο συγκεκριμένο μενού, μήπως έχεις διαφορετική έκδοση;

capture6.jpg