Φωτογραφηση Γάμου.

Και μερικές από τη Βάφτιση (σκοπίμως δε δείχνω το πρόσωπο του μικρού αν και οι γονείς δεν έχουν πρόβλημα)

Γρηγόρης (29) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (30) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (31) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (32) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (33) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (34) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (35) by Panos Tiniakos, on Flickr

Όταν τελείωσε το μυστήριο και βγήκαμε στο προαύλιο για το κέρασμα το πλάνο άλλαξε.
Φόρεσα τον 50-230, έβαλα vivid (ζωηρό) χρωματικό προφίλ και διακριτικά από απόσταση δεν άφησα στιγμή να μου ξεφύγει.

Γρηγόρης (36) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (37) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (38) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (39) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (40) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (41) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (42) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (43) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (44) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (45) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (46) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (47) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (48) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (49) by Panos Tiniakos, on Flickr

Γρηγόρης (50) by Panos Tiniakos, on Flickr

:SFGSFGSF:
οι τελευταιες με τον "φτηνιαρη" τελε...
... και καποιοι στην panasonic ψαχνουν για skin tones.....:HTEHETH63:

Ευχαριστώ Κώστα.
Μην το κάνουμε αντιπαράθεση fuji vs panasonic το θέμα - κάθε μηχανή έχει τα καλά της
εμείς επιλέξαμε fuji για τα δικά της πλεονεκτήματα κάπου θα χάνουμε όμως και εμείς.

Μπράβο Παναγιώτη πολύ καλή προσπάθεια. Μερικές παρατηρήσεις αν σκοπεύεις να δώσεις αλμπουμ (που βασίζονται βέβαια στο δικό μου γούστο)

Στις επιλογές που θα κάνεις προσπάθησε να αποφύγεις την "φλυαρία" στα άψυχα αντικείμενα. Οι περισσότερες είναι από καλες έως άψογες αλλά δεν χρειάζονται 2 διαφορετικά κάδρα για τα μπαλόνια ή με τα πιατα με φαγητό (τυχαίο παράδειγμα). Στις εντός το χρώμα στο δέρμα είναι λίγο θερμό αλλά αυτό είναι και γούστο. Αν υπάρχουν (που λογικά θα υπάρχουν απλώς δεν μπορείς να τις ανεβάσεις) και άλλες με ανθρώπους - παιδι(ά) και βλέμματα προτίμησετες

Χίλια ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις.
Για αυτό ανεβάζω για να γραψετε την άποψη σας την οποία λαμβάνω σοβαρα υπόψη μου.
Ναι στο άλμπουμ θα βάλω πιο πολλές με το παιδι τους γονεις απλα εδώ δεν τις ανεβασα.

Γιάννη πολύ ωραίες πραγματικά.
Σε παρακολουθώ και στο φατσοβιβλίο και βλέπω ότι ψάχνεσαι πολύ στη δουλειά σου.

Σ ευχαριστω πολυ Παναγιωτη μου για τα καλα σου λογια, να σαι καλα, το εκτιμω πολυ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απάντηση: Re: Φωτογραφηση Γάμου.

Πολύ καλή αναπαράσταση της κλασικής σκηνής του From Here to Eternity, Γιάννη!

Oι άλλες όμως νομίζω πως ξεφεύγουν από το ρομαντικό και πηγαίνουν μάλλον προς το τολμηρό. Σου ζήτησαν τέτοιο πράγμα το ζευγάρι; Άλλαξαν (αγρίεψαν) μάλλον τα γούστα του κόσμου...

(καλά, το ίδιο ζευγάρι δεν είναι και στις δύο σειρές; Πώς την είδε ο καράφλας; Μια στα πουρνάρια, μια στα βραχάκια; Καλά, σπίτι δεν έχουν τα παιδιά και βγάζουν τα μάτια τους στις ερημιές, άστεγα είναι; :flipout: )

Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες Γιαννη.

Off topic:

Σε προσωπικο επιπεδο, με την καμία δεν θα ηθελα σαν γαμπρος να εχω τετοιες φωτος. Αλλαξε ο κοσμος :D (Συμφωνω με Τασο)

Και ενα ακομα σχολιο, δεν κολλαει και βουνο & θαλασσα για μια (υποτιθεται) στιγμη, αυτη του γαμου. Περι ορεξεως βεβαια, τα γνωστα

IMHO η τελευταια ειναι η καλυτερη.
με κανα δρον ειναι, η απο ελικοπτερο?:)