Φωτογραφηση Γάμου.

Απάντηση: Re: Φωτογραφηση Γάμου.

Υπεροχες φωτογραφιες στο lifo αλλα δεν βλεπω κανενα απο
τους νεονυμφους να ειναι πανω απο 65 κιλα.

Τα κιλά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο αμέσως μετά το γάμο. -bye-

Το βιντεο σε προηγούμενες σελιδες ήταν εξαιρετικο.
Απλα το ζευγαρι δεν το ειχε καθολου, γεγονος που οδηγησε κατα τη γνωμη μου στη συζητηση για ψυχολογικα. Νομιζω ουι αν οι νεονυμφοι ηταν πιο ευπαρουσιαστοι, το βιντεο θα εδειχνε ακομα καλύτερα

Απάντηση: Re: Φωτογραφηση Γάμου.

Τα κιλά αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο αμέσως μετά το γάμο. -bye-

Σωστος! 75 κιλα με πηρε η γυναικα μου και τωρα ειμαι 105

Ερωτηση:

Το Σαββατο 7 το απογευμα παντρευω την αδερφη μου και επειδη οικονομικα δεν μπορεσαν για φωτογραφιες και εβαλαν μονο βιντεοσκοπηση.
Επειδη λογω οτι δεν ζουν οι γονεις μας λογικα εγω θα την παραδωσω στον γαμπρο δηλαδη θα την συνοδευω.

Επειδη ειμαι ο μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους δηλαδη ειμαι ο μονος που η φωτογραφικη μου δεν ειναι εντελως της πλακας λεω να την δωσω σε φιλο να τραβαει και οτι βγει.

Εχω την NEX 5R με μοναδικο φακο τον 35/1.8 και φλας εχω αυτην την αηδια που εχει η φωτογραφικη. Σε τι ρυθμισεις να παιξω;

Πολύ ωραίες όλες αλλά μακράν η καλύτερη είναι αυτή:
873995_adaymag-wedding-photos-will-make-want-elope-04.jpg

τα ιδια γουστα εχουμε Πανο.... αν και ειμαι κατα του γαμου:drummer:

Δημητρη τι εννοεις οτι το LIFO εχει κορυφαιες φωτογραφιες:chinscratch:

χχχαααχ , οχι τον αλλο (dstil) αλλα και συ ... δεν πας πισω:flipout:

το lifo νομιζω δεν εχει δικες του φωτογραφιες, απλα τις αναδημοσιευει απο αλλες πηγες....

Re: Απάντηση: Re: Φωτογραφηση Γάμου.

Σωστος! 75 κιλα με πηρε η γυναικα μου και τωρα ειμαι 105

Ερωτηση:

Το Σαββατο 7 το απογευμα παντρευω την αδερφη μου και επειδη οικονομικα δεν μπορεσαν για φωτογραφιες και εβαλαν μονο βιντεοσκοπηση.
Επειδη λογω οτι δεν ζουν οι γονεις μας λογικα εγω θα την παραδωσω στον γαμπρο δηλαδη θα την συνοδευω.

Επειδη ειμαι ο μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους δηλαδη ειμαι ο μονος που η φωτογραφικη μου δεν ειναι εντελως της πλακας λεω να την δωσω σε φιλο να τραβαει και οτι βγει.

Εχω την NEX 5R με μοναδικο φακο τον 35/1.8 και φλας εχω αυτην την αηδια που εχει η φωτογραφικη. Σε τι ρυθμισεις να παιξω;

Κρίμα που δεν είμαι Αθήνα να έρθω να σε τραβήξω.
Αν πάντως κανένας φίλος από το φόρουμ έχει κενό το απόγευμα του Σαββάτου και θέλει νομίζω ότι είναι ευπρόσδεκτος.
Σωστά Λευτέρη?

Αν κρινω απο τις φωτογραφιες που βαζει εδω στο Avclub εγω με τα ματια μου δεν βλεπω καμια διαφορα απο επαγγελματια.

χχχαααχ , οχι τον αλλο (dstil) αλλα και συ ... δεν πας πισω:flipout:

το lifo νομιζω δεν εχει δικες του φωτογραφιες, απλα τις αναδημοσιευει απο αλλες πηγες....

Μιλούσα για το συγκεκριμένο λινκ σε άρθρο του lifo που είχε γαμήλιες φωτογραφίες με μπόλικο περιβάλλοντα χώρο μέσα.
Κάποιες τις θεώρησα πολύ καλές, τρομερά τοπία ή καλές αντιθέσεις με το ζευγάρι.
Ναι προφανώς αναδημοσίευση ήταν.

Ως νέο μέλος του φόρουμ ...στην πρώτη μου ανάρτηση περίμενα να διαβάσω είτε αρνητικά είτε θετικά σχόλια για τη δουλειά μου
...προσωπική μου άποψη είναι πως ένα φιλί εκφράζει αισθήματα και συναισθήματα και κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να το κρίνει ως καλό ή άσχημο
Υ.Γ. το κοριτσάκι μετά από σύσταση μου κοίταξε το ζευγάρι για να δώσει ένταση στο συναίσθημα της ευτυχίας τους

Last edited:
Γυναίκα στο φόρουμ!!!:drummer:
Καλή αρχή Κατερίνα.:2thumb22sup:
Θα πω με ειλικρίνεια ότι το γλωσόφιλο ούτε εμένα μου αρέσει.:slapface:
Θα τολμήσω να πω ότι δεν ταιριάζει στο στυλ - ηλικία του ζευγαριού.:smash:
Σε ένα πιο trendy - εφηβικό ζευγάρι ίσως ταίριαζε καλύτερα.:afro:

πω πω σεμνότητα!
κρίνετε μια φωτογραφία από το φιλί;
το κάδρο; το στήσιμο;
το χρώμα τα βλέμματα των παιδιών;
Ε όχι τόση σεμνότητα για ένα εξαιρετικό κάδρο.
υποκριτές θα σας ονομάσω και αυτό Γιατί όταν εσείς το πράξετε σίγουρα σας αρέσει η στιγμή ... σεμνότητας και πάθους ταυτόχρονα.
Μπράβο Κατερίνα σπάνια τέτοια κάδρα γάμου που δε βλέπουμε από γνωστούς ή μη του είδους.

Ευχαριστώ Apollwn που πρόσεξες το κάδρο το στήσιμο το χρώμα τα συναισθήματα στα βλέμματα των παιδιων της φωτογραφίας μου και προφανώς το φακό μου.

Σας ευχαριστώ για το "θερμό" καλοσώρισμα