Φωτογραφίζοντας αγάλματα

ωραια τα αγαλματα, ενα που εχω τραβήξει 3-4 μηνες πριν

2978006050_15df6d8a6e.jpg

Εξαιρετική!

Να και δύο δικές μου φωτογραφίες με αγάλματα που πέτυχα στο Mall πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Πεκίνο.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• _DSC3403 copy.jpg
    _DSC3403 copy.jpg
    169.6 KB · Views: 85
  • _DSC3401 copy.jpg
    _DSC3401 copy.jpg
    195.2 KB · Views: 85
Last edited:
Δεν είναι καθόλου δύσκολο, μια και έχεις ομοιόμορφο ουρανό. Μπορεί να γίνει με heal tool είτε κατά τη μετατροπή του raw (όπου διαλέγεις μία αντίστοιχη επιφάνεια της οποία το περιεχόμενο αντιγράφεται στη θέση της σκεπής) είτε στο ps (heal ή patch)

Ευχαριστω, θα δοκιμασω το δευτερο μαλλον:)
και αλλες 2, απο Σοφια και αυτες....

3174711454_83ef7fd8be_o.jpg

3174717630_5c1a90f6b9_o.jpg

Ο Πήγασος, το άγαλμα με το οποίο στολίζεται η νέα πλατεία του φλοίσβου στην Κόρινθο...

Τώρα το "στολίζεται" σηκώνει κουβέντα, αλλά τέλος πάντων.

attachment.php

Attachments

• pigasos22.jpg
    pigasos22.jpg
    80 KB · Views: 87
Πηγες τελικα?

Περασα σημερα, αλλα ειχε συννεφια και ψιλοβροχο, οποτε δε σταματησα.

Οσο για την γενικοτερη μετρια αισθητικη της πλατειας, κατι καλυτερο απο το "μουλαρι" θα φαινοταν μεχρι και παραξενο...

Δεν πήγα αυτό το ΣΚ, η φωτογραφία είναι από το προηγούμενο, που είχε επίσης ψιλοσυννεφιά...

Τράβηξα κάτι βιαστικές το Σαββατόβραδο, αλλά δεν μου αρέσουν και πολύ...

Κρίμα για την πλατεία πάντως...

Μαύρη προτομή και με άσπρο χιόνι στο καπάκι... δύσκολα έβαλες στη μηχανή σου. Ήθελε υπερφώτιση το λιγότερο ενάμισυ στοπ για να φαίνεται έστω κάτι. Δύσκολο βέβαια να μην κάψει η μέση μηχανή τις λεπτομέρειες στο χιόνι μετά...

Με όλο το θάρρος, στην φωτογραφία φαίνεται πολύ ωραίο το άγαλμα του Πήγασου! Δεν το έχω δει από κοντά. Θεωρώ πάντως πολύ σωστή την κίνηση να στολίσουν την πλατεία με τον Πήγασο μιας και είναι Ελληνικής προέλευσης στοιχείο και αν δεν κάνω λάθος, συγκεκριμένα Κορινθιακής! Από κάτι άλλα ψευτοκουλτουριάρικα και σύγχρονα θέματα... Πολύ καλύτερο! -bye-

Μα, για το άγαλμα με βρίσκεις λίγο πολύ σύμφωνο...

Δεν είναι και άσχημο.Απλώς η συγκεκριμένη πλατεία, πέρασε "του λιναριού τα πάθη" και μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι ακριβώς αυτό που οι περισσότεροι Κορίνθιοι περίμεναν.Το αποτέλεσμα είναι μέτριο, κατά κοινή ομολογία.

Θα δημοσιεύσω και μερικές βραδινές,από τον ίδιο χώρο.