Φωτογραφίζοντας αγάλματα

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Πλατεια Φλοίσβου, λιμανι Κορίνθου.

Πήγασος. (ξημερωματα 20/11)

4146948622_38fb69f5e1_b.jpg

Καλος, χρυσος ο ΤΑΜΡΟΝ, αλλα εδω φτασαμε στα ορια του.
Flare!

4146946180_13cdc5e972_b.jpg

4146189023_8d250d0df1_b.jpg

Και μια κοντινη.

4146949242_db9c1cd4a6_b.jpg

Εχει ενα UV Hoya κατω των 20ε.

Λες να φταιει αυτο?

Και πως ξαναξυπνανε πρωι, για δοκιμη χωρις φιλτρο...:bigcry:

δεν ξερω, εμενα μερικες φορες μου εχει τυχει τα βραδυα να ειναι η αντανακλαση στο φιλτο και να φαινεται σαν flare.Δοκιμη την επομενη φορα!:)
Παντως μερικα πρεπει να βγαινουν σχετικα ευκολα με fotoshop...

Τώρα που το λέτε , κι εγώ στο Ναύπλιο είχα ένα UV της συμφοράς γιατί δεν έβρισκα άλλο . Το έχω γιατί βαριέμαι το βάλε-βγάλε του καπακιού . Τώρα η Oly έβγαλε απλό τζαμάκι στα 29 , να το πάρω ή ?
Οι φωτό πάντως πολύ ατμοσφαιρικές...

Vasada ωραιες φωτογραφιες,μου αρεσε ιδιατερα η τριτη.Ωραια και τα χρωματα.Φαινονται και τεχνικα αρτιες.

Πολυ ωραια φωτο,η γωνια ληψης και ο ευρυγωνιος εχουν δωσει ενα επιβλητικο στυλ στη φωτογραφια.Σε αυτο βεβαια συνεισφερουν και η επεξεργασια/τονικοτητα και το οτι εχουν γραψει φοβερα και τα δεντρα,που συμβαλουν και αυτα στην γενικη ατμοσφαιρα.

Ευχαριστω:)
Και εμενα με τραβηξαν τα δεντρα στο καδρο, και το αγαλμα ειναι αρκετα πρωτοτυπο!:)

Δεν την θεωρώ ακριβώς φωτογραφία αγάλματος λόγω καμπαναριού και "ουράς" αεροπλάνου , αλλά που αλλού να την ανεβάσω?

attachment.php

Attachments

• euB 355 FINAL.jpg
    euB 355 FINAL.jpg
    52.8 KB · Views: 273
"Οργισμένος τότε ο Λαοκόων πέταξε το ακόντιό του στο ξύλινο άλογο. Εκείνη την ώρα ο θεός Ποσειδώνας, επειδή υποστήριζε τους Έλληνες, έστειλε δύο θαλάσσια φίδια και έπνιξαν τον Λαοκόοντα και τους γιούς του, Αντίφα (ή Αντιφάντη) και Θυμβραίο, είτε όρμησαν εναντίον των γιών του και ο Λαοκόων έτρεξε να τους βοηθήσει και σκοτώθηκε και αυτός."

Ο Λαοκοων(στο κέντρο), ενημέρωσε τους Τρώες οτι το άλογο δεν είναι αυτό που δείχνει, αλλά αυτοί πέρα βρέχει....

Ένα εκπληκτικό άγαλμα στο μουσείο του Βατικανού....
attachment.php

Attachments

• DSC_2331.jpg
    DSC_2331.jpg
    82.7 KB · Views: 101
Πραγματικα εξαιρετικο συμπλεγμα.Να δω ποτε θα αξιωθω να κανω το ταξιδι στην Ρωμη.....

Αρχαιολογικο Μουσειο Θεσ/νικης