δεν ξερω, εμενα μερικες φορες μου εχει τυχει τα βραδυα να ειναι η αντανακλαση στο φιλτο και να φαινεται σαν flare.Δοκιμη την επομενη φορα!
Παντως μερικα πρεπει να βγαινουν σχετικα ευκολα με fotoshop...
Τώρα που το λέτε , κι εγώ στο Ναύπλιο είχα ένα UV της συμφοράς γιατί δεν έβρισκα άλλο . Το έχω γιατί βαριέμαι το βάλε-βγάλε του καπακιού . Τώρα η Oly έβγαλε απλό τζαμάκι στα 29 , να το πάρω ή ?
Οι φωτό πάντως πολύ ατμοσφαιρικές...
Πολυ ωραια φωτο,η γωνια ληψης και ο ευρυγωνιος εχουν δωσει ενα επιβλητικο στυλ στη φωτογραφια.Σε αυτο βεβαια συνεισφερουν και η επεξεργασια/τονικοτητα και το οτι εχουν γραψει φοβερα και τα δεντρα,που συμβαλουν και αυτα στην γενικη ατμοσφαιρα.
"Οργισμένος τότε ο Λαοκόων πέταξε το ακόντιό του στο ξύλινο άλογο. Εκείνη την ώρα ο θεός Ποσειδώνας, επειδή υποστήριζε τους Έλληνες, έστειλε δύο θαλάσσια φίδια και έπνιξαν τον Λαοκόοντα και τους γιούς του, Αντίφα (ή Αντιφάντη) και Θυμβραίο, είτε όρμησαν εναντίον των γιών του και ο Λαοκόων έτρεξε να τους βοηθήσει και σκοτώθηκε και αυτός."
Ο Λαοκοων(στο κέντρο), ενημέρωσε τους Τρώες οτι το άλογο δεν είναι αυτό που δείχνει, αλλά αυτοί πέρα βρέχει....
Ένα εκπληκτικό άγαλμα στο μουσείο του Βατικανού....