Φούρνοι μικροκυμάτων:επικίνδυνοι ή όχι;

ΣΩΣΤΟΣ!!!
Αυτοι με παρέσυραν.....!!!!:furious3:

nail.jpg

:flipout:

Τελικα να σταματήσω να τσακώνομαι με τον μπαμπά μου που δε με αφήνει να ζεσταίνω το φαγητό στα μικροκύματα???

Στεφανία θα σου φτιαξω καφε σε φουρνο μικροκυμάτων για να ειμαστε και εντος θεματος να μη σκούζει ο Γιαννης
Μια χαρα γινεται και θα γλυτωσω τα παγακια

Αλλά κατσε τοχασα εσυ δεν ειπες θα κερασεις?

Αντι για σινεμα δε παμε στο φαν παρκ να το συζητησουμε
αν θελουμε να δουμε ταινια να μαζευτούμε σπίτι
και εικονα καλύτερη και ηχο και φαγητο και καναπεδες (γωνία)
και παγο...εχω...σιγα το βιλατζ

Ελεγα για θερινό...Φιλοθέη :)
....αλλά το συζητάμε για Allou-bye-
... αφού δεν πήγαμε Μέγαρα πρεπει κάπως να εκτονώσω την ενέργεια!

Αρα να ζεσταίνω το φαγητο...δεν πειραζει!!!!
Να μου το εξηγησετε όμως να εχω και επιχειρηματα όταν θα μου ''την λέει''...!!!

Ελεγα για θερινό...Φιλοθέη :)
....αλλά το συζητάμε για Allou-bye-
... αφού δεν πήγαμε Μέγαρα πρεπει κάπως να εκτονώσω την ενέργεια!

Υπάρχουν και αλλοι τρόποι ρε.....:BDGBGDB55:
αλλά και το Αλλου μια χαρα ειναι

Απάντηση: Re: Φούρνοι μικροκυμάτων:επικίνδυνοι ή όχι;

Στεφανία θα σου φτιαξω καφε σε φουρνο μικροκυμάτων για να ειμαστε και εντος θεματος να μη σκούζει ο Γιαννης

Δεν έσκουξα........έβηξα, αλλά, κατά πως το πάτε θα το ''ακούσετε'' και το σκούξιμο...:argh::argh:

Πάντως, θυμάμαι χαρακτηριστικά στο πρώτο έτος, στα εργαστήρια φυσικής να μας στρέφει ο τυπάς (υπεύθυνος) πομπό μικροκυμάτων πάνω μας, να "σκιαζόμαστε", και να βάζει τα γέλια λέγοντας ότι θα έπρεπε να προβληματιζόμαστε για σοβσαρά και βλαβερά πράγματα, όπως τα κινητά στις τσέπες μας...

Αυτά τα... "επιστημονικά" :D

Κατά τα άλλα, φούρνο μικροκυμάτων ΔΕΝ έχω σπίτι μου για τον πολύ απλό λόγο πως θεωρώ ότι καταστρέφει κυριολεκτικά οτιδήποτε φαγώσιμο βάλω μέσα... Προτιμώ στην ανάγκη να φάω παγωμένο μουσακά παρά μουσακά από φούρνο μικροκυμάτων, παγωμένο από μέσα, καυτό απ'έξω, και γεμάτο... υδρατμούς. ΜΠΛΙΑΧ

Όσον αφορά το φούρνο γράφω τη γνώμη μου στο #43. Καλό είναι να μην είμαστε κοντά.

@ Γιάννη Χατζηγεωργίου:
Η μικρή δε μας αφήνει ν' αγιάσουμε κε Διαχειριστά...

Απάντηση: Re: Φούρνοι μικροκυμάτων:επικίνδυνοι ή όχι;

Κατά τα άλλα, φούρνο μικροκυμάτων ΔΕΝ έχω σπίτι μου για τον πολύ απλό λόγο πως θεωρώ ότι καταστρέφει κυριολεκτικά οτιδήποτε φαγώσιμο βάλω μέσα... Προτιμώ στην ανάγκη να φάω παγωμένο μουσακά παρά μουσακά από φούρνο μικροκυμάτων, παγωμένο από μέσα, καυτό απ'έξω, και γεμάτο... υδρατμούς. ΜΠΛΙΑΧ

Καλά, όταν αγοράσεις, πάντως, φρόντιζε να επιλέγεις το ζέσταμα και όχι την απόψυξη...:D:D

Re: Απάντηση: Re: Φούρνοι μικροκυμάτων:επικίνδυνοι ή όχι;

Καλά, όταν αγοράσεις, πάντως, φρόντιζε να επιλέγεις το ζέσταμα και όχι την απόψυξη...:D:D

Μέχρι και το grill έχω δοκιμάσει, στο πατρικό μου, όπως και διάφορες θερμοκρασίες ή χρόνους στο ζέσταμα αλλά δεν... Χίλιες φορές μια κατσαρολίτσα πάνω στο μάτι...

.. για ζυμαρικά ή τηγανητά δεν το συζητάω καν...