Φραγμοί στο "ελεύθερο" internet, και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

συμφωνω 100%!τα 'εως' ή τα 'up to' και μενα δεν μου αρεσουνε!

οταν ομως λεω καταχρηση αυτο που θελω να πω ειναι το να εχει καποιος 24/7 το pc να κατεβαζει!

Μα αυτό δεν σημαίνει απεριόριστο internet; Φυσικά και θα βάλω το pc μου να κατεβάζει 24/7!!! Γι αυτό πήρα την dsl για να μην έχω χρονοχρέωση. Αν δεν ήθελα να κατεβάζω -αλλά και να στέλνω- τότε μπορεί και να έμενα χωρίς Internet στο σπίτι. Για email και λίγο browsing φτάνει και ο Η/Υ της δουλειάς.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... :BDBDG54:

Αναλωσατε ΟΛΗ τη συζητηση στο ΑΝ επαρκει ή ΟΧΙ το Bandwith του καθε παροχου....:grandpa:

Εγω συμφωνώ και με τους μεν και με τους δεν...

Το κειμενο ΟΜΩΣ που πόσταρα στο πρώτο ποστ αυτου του thread ΔΕΝ λεει αυτό το πράγμα... :violent-smiley-030:

Λεει ότι οι εταιριες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ιδιοκτησιας αναγκάζουν τους ISPs να βαζουν ''traphic shaping" KAI MAΛΙΣΤΑ "κεκλεισμενων των θυρών!" και τους υποχρεώνει να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ στενα τους πελάτες που κανουν συχνη χρηση, με ΑΠΩΤΕΡΟ σκοπο να αρχισουν τα προστιμα και τις ποινες....

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ η ελευθερια μας και ο αυθορμιστισμος μας στο internet....:a0210:

AN οι ISPs, εβαζαν traphic shaping επειδή ΑΠΛΑ δεν τους φτανει το bandwith για να δωσουν σε όλους, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ θα με πειραζε καθολου, μιας και όπως ειπαν και οι περισσοτεροι θα πηγαινα σε άλλο παροχο που να ΜΗΝ εχει, η θα εβρισκα προγραμματα με καλυτερο ENCRYPTION για να κατεβαζω πιο γρήγορα....

Αυτό όμως είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό και καταργεί την ελευθερια του διαδικτυου και το συνταγματικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ καθε πολίτη .... :grandpa:

Last edited:
Μα αυτό δεν σημαίνει απεριόριστο internet; Φυσικά και θα βάλω το pc μου να κατεβάζει 24/7!!! Γι αυτό πήρα την dsl για να μην έχω χρονοχρέωση. Αν δεν ήθελα να κατεβάζω -αλλά και να στέλνω- τότε μπορεί και να έμενα χωρίς Internet στο σπίτι. Για email και λίγο browsing φτάνει και ο Η/Υ της δουλειάς.

ναι αυτο σημαινει απεριοριστο internet! :smile: και οταν ο παροχος που διαλεξες το λεει στο συμβολαιο που υπεγραψες ειναι υποχρωμενος να στο προσφερει αν ομως δεν το λεει το ''απεριοριστο'' τοτε μπορει να σου βαλει ενα traffic shaping.

αν σου βαλει traffic shaping οταν εσυ υπεγραψες για απεριοριστο τα πραγματα ειναι αλλιως!

εγω χρησιμοποιω p2p και κατεβαζω και ανεβαζω οχι 24/7 και παρολα αυτα εχω ενα καλο elite account!

Θα αναφέρω ένα παράδειγμα και πείτε την άποψή σας. Στη Φλώρινα σε έναν πάροχο (δεν θα πω σε ποιόν) οι ταχύτητες του δικτύου δεν είναι ποτέ ούτε το 20% της ονομαστικής. Ποτέ.... καμιά ώρα της ημέρας, καμιά μέρα.

Όσοι διαμαρτυρήθηκαν στον πάροχο έμαθαν ότι υπάρχει πελάτης (βίντεοκλαμπ ή internet cafe), ο οποίος έχει 16 ΗΥ και κατεβάζει συνεχώς (όλο το 24ωρο) όλες τις ημέρες υλικό τιγκάροντας τις γραμμές. Επειδή δεν σταματά ποτέ (ούτε λεπτό τους προηγούμενους 4 μήνες), έχει απόλυτη προτεραιότητα στο bandwith.

Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;
Αν ναι, έχει το δικαίωμα να το κάνει; Προφανώς μαζεύει κλεψιμέικο υλικό για άλλη χρήση από την προσωπική ευχαρίστηση.
Και αν έχει δικαίωμα να το κάνει, είναι δυνατόν όλοι οχρήστες του συγκεκριμένου παρόχου να μην μπορούν να απολαύσουν ΠΟΤΕ την ταχύτητα που τους υπόσχονται;

Μπορεις να παρεις μια αλλη συνδρομη απο ενα αλλο παροχο και να δοκιμασεις εαν οι ταχυτητες ειναι καλυτερες τοτε φταιει ο παροχος που εισαι εαν οχι τοτε ισχυει αυτο που σου λενε και μιλαμε για το κλασικο πιταρισμενο DSLAM.

διαβαστε το παραπανω μου ποστ και σχολιαστε πανω εκει και ΟΧΙ στο αν ειναι πιταρισμενο το Dslam και αν φτανει η οχι το bandwith για καθε χρηστη...:grandpa:

Αναλωσατε ΟΛΗ τη συζητηση στο ΑΝ επαρκει ή ΟΧΙ το Bandwith του καθε παροχου....:grandpa:

Το κειμενο ΟΜΩΣ που πόσταρα στο πρώτο ποστ αυτου του thread ΔΕΝ λεει αυτό το πράγμα... :violent-smiley-030:

Λεει ότι οι εταιριες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ιδιοκτησιας αναγκάζουν τους ISPs να βαζουν ''traphic shaping" KAI MAΛΙΣΤΑ "κεκλεισμενων των θυρών!" και τους υποχρεώνει να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ στενα τους πελάτες που κανουν συχνη χρηση, με ΑΠΩΤΕΡΟ σκοπο να αρχισουν τα προστιμα και τις ποινες....

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ η ελευθερια μας και ο αυθορμιστισμος μας στο internet....:a0210:

AN οι ISPs, εβαζαν traphic shaping επειδή ΑΠΛΑ δεν τους φτανει το bandwith για να δωσουν σε όλους, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ θα με πειραζε καθολου, μιας και όπως ειπαν και οι περισσοτεροι θα πηγαινα σε άλλο παροχο που να ΜΗΝ εχει, η θα εβρισκα προγραμματα με καλυτερο ENCRYPTION για να κατεβαζω πιο γρήγορα....

Αυτό όμως είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό και καταργεί την ελευθερια του διαδικτυου και το συνταγματικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ καθε πολίτη .... :grandpa:

οπως ειπα και στην αρχη, οσο αναφορα για το αν γινει καποιου ειδους ''φακελωμα'', περιορισμος ή παρακολουθησης ειμαι καθετα αντιθετος!

σορρυ Διονυση για το οφφ τοπικ παλι.

με λιγα λογια η θεση μου εμενα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει αυτοσυγκρατηση επειδη πιστευω ειναι υπερβολη να θελει καποιος να κατεβασει μεσα σε μια εβδομαδα 5 ταινιες απο rip BD συνολικου μεγεθους ας πουμε 120GB!αν υπαρχουν ν' τετοιοι χρηστες σε εναν παροχο αυτο επηρεαζει τον παραδιπλανο του που δεν εχει σχεση με το p2p!

ας κατεβασει μια ταινια βρε παιδι μου :smile:

εμενα το traffic shaping δεν με ενοχλει.

οσον αναφορα αυτον τον που ενοχλει το traffic shaping πρεπει να προσεχει αν το λεει το συμβολαιο του ή οχι πριν το υπογραψει! αν δεν το λεει και εφαρμοστει τοτε ειναι αδικο για αυτον που ειναι εναντιον στο traffic shaping!

Last edited:

Ασφαλώς και αναφέρεσαι στους Torrents Trackers, έτσι δεν είναι και στις εξαντλητικές καταναλώσεις σε ratio που επικαλούνται.
μπορεί κάποιοι από εμάς να πλήρωσαν για dsl, μόνο για αυτό τον λόγο, δηλαδή οι πάροχοι αυτό δεν το γνώριζαν

Τόσο στη Γερμανία όσο και σε άλλες χώρες αν κάποιος κατεβάζει πολύ πράγμα και μπορούν να τον πιάσουν τον πιάνουν. Κυρίως πρόκειται για άτομα που κατεβάζουν torrent γιατί το πρωτόκολλο σε καρφώνει στεγνά καρφώνει δηλ. ποιος ανεβάζει. Αυτό που τους καίει δεν είναι τόσο το κατέβασμα αλλά το ανέβασμα. Αυτό θέλουν να απαγορέψουν. Τελικά τι χρειάζεται το γρήγορο ιντερνετ αν δεν γίνεται ανταλλαγή. Για να σερφάρουμε? Με 10 GB ογκοχρέωση το μήνα φτάνει και περισσεύει και μια χιλιάρα σύνδεση είναι υπεραρκετή.

Αληθεια, όλες αυτές οι εταιρίες τι θα πουν αν εγώ βγω αύριο στο eBay και πω έχω αγοράσει τόσες ταινίες μεταχειρισμένες τις πουλάω πακέτο για 1 ευρώ τη μία? Τι λένε όταν για πληρωμένα πράγματα πλην ομως χαμένα δεν αναγνωρίζουν δικαιώματα? :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

για παραδειγμα αν μια πολη τιγκαρει απο αυτοκινητα και πρεπει να γινουν νεοι δρομοι για να ''χωρεσουν'' τι πρεπει να κανει ενα κρατος, να αρχιζει να κατεδαφιζει κτιρια για χωρανε οι ''χρηστες'' αυτοκινητου?

Σκέψου το αλλιώς, εσύ με το αυτοκίνητό σου κάνεις 500χλμ το μήνα ενώ εγώ 150. Επειδή εσύ κάνεις περισσότερα δεν θα σου δώσουνε βενζίνη για να μην την στερηθώ εγώ. Και οι δύο όμως πληρώνουμε την ίδια τιμή ανά λίτρο βενζίνης.

Όσον αφορά στο traffic shaping, δεν με βρίσκει σύμφωνω.
Απλά διότι αυτό που πληρώνω δεν συμπεριλαμβάνει στις προϋποθέσεις οτι θα χρησιμοποιώ το δίκτυο με συγκεκριμένο τρόπο.
Το αν κατεβάζω η όχι και πόσο δεν αφορά τους άλλους χρήστες. Οι οποίοι αντί να στρέφονται στην συγκεκριμένη περίπτωση εναντίον "μου" θα έπρεπε να στρέφονται εναντίον του παρόχου για ελλειπή ικανότητα πλήρωσης των υποχρεώσεών του.

Το παράδειγμά σου με τα αυτοκίνητα είναι άτοπο. Δές το με το ηλεκτρικό ρεύμα. Αν δεν μπορεί η ΔΕΗ να ικανοποιήσει την ζήτηση έχουμε black out, γιατί απλά το σύστημα δεν αντέχει. Ε ας το αναβαθμίσουν. Τόσα χρόνια μας γδέρνουν.... το ίδιο ισχύει και για το ίντερνετ.

Και τώρα στο θέμα μας. Φυσικά και συμφωνώ με τον Διονύση στο θέμα φιμώματος και φακελώματος. Και πρέπει να προσέξουμε όλοι και να δραστηριοποιηθούμε.

Last edited:
Σκέψου το αλλιώς, εσύ με το αυτοκίνητό σου κάνεις 500χλμ το μήνα ενώ εγώ 150. Επειδή εσύ κάνεις περισσότερα δεν θα σου δώσουνε βενζίνη για να μην την στερηθώ εγώ. Και οι δύο όμως πληρώνουμε την ίδια τιμή ανά λίτρο βενζίνης.

Απλά διότι αυτό που πληρώνω δεν συμπεριλαμβάνει στις προϋποθέσεις οτι θα χρησιμοποιώ το δίκτυο με συγκεκριμένο τρόπο.
Το αν κατεβάζω η όχι και πόσο δεν αφορά τους άλλους χρήστες. Οι οποίοι αντί να στρέφονται στην συγκεκριμένη περίπτωση εναντίον "μου" θα έπρεπε να στρέφονται εναντίον του παρόχου για ελλειπή ικανότητα πλήρωσης των υποχρεώσεών του.

Το παράδειγμά σου με τα αυτοκίνητα είναι άτοπο. Δές το με το ηλεκτρικό ρεύμα. Αν δεν μπορεί η ΔΕΗ να ικανοποιήσει την ζήτηση έχουμε black out, γιατί απλά το σύστημα δεν αντέχει. Ε ας το αναβαθμίσουν. Τόσα χρόνια μας γδέρνουν.... το ίδιο ισχύει και για το ίντερνετ.

ναι με το δικο σου σκεφτικο σαφως και το παραδειγμα μου ειναι ατοπο!!

με το δικο μου σκεπτικο ομως δεν ειναι γιατι απλα το βλεπω και το σκεφτομαι αλλιως το θεμα!για να εξηγηθω βλεπω τον δρομο σαν pipes και bandwidth, τα αυτοκινητα σαν data και το γκρεμισμα για νεους δρομους σαν αναβαθμηση του παροχου!

και φυσικα καποιος τριτος θα το δει αλλιως και με την δικια του εξηγηση γι'αυτο και οποτε γραφονται τετοια παρομοια παραγειγμα απο καποιον παντα υπαρχει καποιος φιλος που θα το δει αλλιως και θα πει οτι ειναι ατοπο, λαθος κλπ

οπως καταλαβαινεις υπαρχουν πολλες διαφορετικες πλευρες που μπορει να αντιληφθει καποιος το συγκεκρινο παραδειγμα που ειπα, οπως τις καρτες με σχεδια που δειχνει ενας ψυχολογος ή ψυχιατρος στον ασθενη!

Last edited:

οπως ειπα και πριν

οσον αναφορα αυτον τον που ενοχλει το traffic shaping πρεπει να προσεχει αν το λεει το συμβολαιο του ή οχι πριν το υπογραψει! αν δεν το λεει και εφαρμοστει τοτε ειναι αδικο για αυτον που ειναι εναντιον στο traffic shaping!

αρα σε αυτο που γραφεις απο πανω εν μερη με βρισκεις συμφωνο!

οπως ειπα και πριν

αρα σε αυτο που γραφεις απο πανω εν μερη με βρισκεις συμφωνο!
Δημητρη μου, για να εξηγουμαστε:

ΚΑΝΕΝΟΣ το συμβολαιο ΔΕΝ γραφει μεσα για traphic shaping, KAI ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ τεχνικη περιορισμου του bandwith.... ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, αν έγραφε κατι τετοιο, ολοι θα εφευγαν απο αυτο τον παροχο και θα πηγαιναν σε αλλο....-bye-

Με το σκετπικό αυτό λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε αδικημένοι, γιατί ειμαστε αναγκασμενοι να υποστουμε τις συνεπειες απο κατι το οποίο ΔΕΝ αναφερεται στο συμβολαιό μας....-bye-

Στην πραγματικότητα ΟΜΩΣ, και συμφωνα με το κειμενο που εβαλε στο λινκ ο Διονύσης στο πρώτο ποστ, ΔΕΝ ευθυνονται οι ISPs για το traphic shaping, αλλά οι ΕΤΑΙΡΙΕΣ που τους αναγκάζουν να το κανουν για να προστατευσουν τα "πνευματικά" τους δικαιώματα και καλά!

Οπότε εδώ κολλάει και το κειμενο που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα και είναι καλό να το ξαναποστάρω:

Τόσο στη Γερμανία όσο και σε άλλες χώρες αν κάποιος κατεβάζει πολύ πράγμα και μπορούν να τον πιάσουν τον πιάνουν. Κυρίως πρόκειται για άτομα που κατεβάζουν torrent γιατί το πρωτόκολλο σε καρφώνει στεγνά καρφώνει δηλ. ποιος ανεβάζει. Αυτό που τους καίει δεν είναι τόσο το κατέβασμα αλλά το ανέβασμα. Αυτό θέλουν να απαγορέψουν. Τελικά τι χρειάζεται το γρήγορο ιντερνετ αν δεν γίνεται ανταλλαγή. Για να σερφάρουμε? Με 10 GB ογκοχρέωση το μήνα φτάνει και περισσεύει και μια χιλιάρα σύνδεση είναι υπεραρκετή.

Αληθεια, όλες αυτές οι εταιρίες τι θα πουν αν εγώ βγω αύριο στο eBay και πω έχω αγοράσει τόσες ταινίες μεταχειρισμένες τις πουλάω πακέτο για 1 ευρώ τη μία? Τι λένε όταν για πληρωμένα πράγματα πλην ομως χαμένα δεν αναγνωρίζουν δικαιώματα?

Last edited:
Δημητρη μου, για να εξηγουμαστε:

ΚΑΝΕΝΟΣ το συμβολαιο ΔΕΝ γραφει μεσα για traphic shaping, KAI ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ τεχνικη περιορισμου του bandwith.... ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, αν έγραφε κατι τετοιο, ολοι θα εφευγαν απο αυτο τον παροχο και θα πηγαιναν σε αλλο....-bye-

Με το σκετπικό αυτό λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε αδικημένοι, γιατί ειμαστε αναγκασμενοι να υποστουμε τις συνεπειες απο κατι το οποίο ΔΕΝ αναφερεται στο συμβολαιό μας....-bye-

επιτελους αρχηγε μου!μολις ειπες το ζουμι!!!!

αα δεν το ηξερα αυτο!αφου δεν το λενε τα συμβολαια και το εφαρμοζουν ετσι αυθαιρετα τοτε OK!!

ναι με το δικο σου σκεφτικο σαφως και το παραδειγμα μου ειναι ατοπο!!

με το δικο μου σκεπτικο ομως δεν ειναι γιατι απλα το βλεπω και το σκεφτομαι αλλιως το θεμα!για να εξηγηθω βλεπω τον δρομο σαν pipes και bandwidth, τα αυτοκινητα σαν data και το γκρεμισμα για νεους δρομους σαν αναβαθμηση του παροχου!

και φυσικα καποιος τριτος θα το δει αλλιως και με την δικια του εξηγηση γι'αυτο και οποτε γραφονται τετοια παρομοια παραγειγμα απο καποιον παντα υπαρχει καποιος φιλος που θα το δει αλλιως και θα πει οτι ειναι ατοπο, λαθος κλπ

οπως καταλαβαινεις υπαρχουν πολλες διαφορετικες πλευρες που μπορει να αντιληφθει καποιος το συγκεκρινο παραδειγμα που ειπα, οπως τις καρτες με σχεδια που δειχνει ενας ψυχολογος ή ψυχιατρος στον ασθενη!

Δημήτρη, ο παραλληλισμός με σωλήνες ύδρευσης και με αυτοκινητόδρομους είναι η κλασσική φιγούρα που χρησιμοποιείται για την αναπαράσταση ενός δικτύου. Όμως στην περίπτωσή μας δεν χρειάζεται να γκρεμίσουν τίποτα για να φαρδύνουν τους υποτιθέμενους δρόμους,έτσι δεν είναι ;Αν δεν μπορούν να υποστηρίξουν δίκτυα τέτοιων δυνατοτήτων να κατεβάσουν τα στάνταρντς που διαφημίζουν, είναι απλό.

Τώρα όσον αφορά στις εταιρείες, σαφώς και οι ISPs δέχονται πιέσεις απο άλλους. Και τι πάει να πεί αυτό ; Δηλαδή τα μαγαζιά και οι αντιπροσωπείες στρέφονται εναντίον των ISPs επειδή οι πελάτες αγοράζουν μέσω ίντερνετ απο το εξωτερικό και σε χαμηλότερες τιμές ?

Το πρόβλημα των εταιρειών είναι οτι χάνουν χρήματα έτσι. Και χάνουν πολλά.
Αυτό τους καίει , ούτε πνευματικά δικαιώματα ούτε τίποτα. Και αφού οι εταιρείες χάνουν , χάνει έμεσα και το κράτος. Οπότε κατευθείαν έχουμε 2 (μεγάλους ) χαμένους στην ιστορία.

Και κάτι ακόμα, αν κάποιος κατέβαζε 24/7 με full υποστηριζόμενο bandwidth απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής εκεί θα υπήρχε πρόβλημα στο δίκτυο η όχι ;;;

Δημήτρη, ο παραλληλισμός με σωλήνες ύδρευσης και με αυτοκινητόδρομους είναι η κλασσική φιγούρα που χρησιμοποιείται για την αναπαράσταση ενός δικτύου.

το ξερω :smile:

Όμως στην περίπτωσή μας δεν χρειάζεται να γκρεμίσουν τίποτα για να φαρδύνουν τους υποτιθέμενους δρόμους,έτσι δεν είναι ;Αν δεν μπορούν να υποστηρίξουν δίκτυα τέτοιων δυνατοτήτων να κατεβάσουν τα στάνταρντς που διαφημίζουν, είναι απλό.

πολυ σωστα! και επισης οπως ειπε ενας φιλος πριν (tromb1) να γραψουν στα συμβολαια και να κανουν γνωστο στον μελλοντικο πελατη τους οτι υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιηθει το traffic shaping. δεν γνωριζα οτι δεν το γραφουν και δεν το λενε στους πελατες εκ των προτερων

Και κάτι ακόμα, αν κάποιος κατέβαζε 24/7 με full υποστηριζόμενο bandwidth απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής εκεί θα υπήρχε πρόβλημα στο δίκτυο η όχι ;;;

με full υποστηριζόμενο bandwidth oπως λες και με σωστο QoS δεν θα υπηρχε προβλημα!!

Last edited:
Oπότε συμφωνούμε κατά βάθος -bye-

Άρα το πρόβλημα είναι οτι ο κόσμος κατεβάζει γ....ώντας παράνομα. Αν κατέβασε νόμιμα δεν θα σκάγανε και τόσο οι εταιρείες ούτε θα ζητούσανε φραγμούς στους downloaders.

Απάντηση: Re: Φραγμοί στο "ελεύθερο" internet, και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

Άρα το πρόβλημα είναι οτι ο κόσμος κατεβάζει γ....ώντας παράνομα. Αν κατέβασε νόμιμα δεν θα σκάγανε και τόσο οι εταιρείες ούτε θα ζητούσανε φραγμούς στους downloaders.

Ναι αλλά το ξένο και παράνομο γ...σι έχει νοστιμάδα..-bye-:music-smiley-005:

κατα βαθος ναι!

αλλα δεν νομιζω να εχει σχεση το παρονομο ή νομιμο download, το traffic ειναι traffic σε καθε περιπτωση, απλα για να μην υπαρχει προβλημα πρεπει να υπαρχει το full bandwidth support απο τον isp οπως ανεφερες και επισης να υπαρχει καλο QoS (κατι το οποιο απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχει).

τωρα αν διαφημιζουν αλλα απο αυτα που προσφερουν εχουν ολοι δικιο να φωναζουν!

ΥΓ : απλα εμενα προσωπικα δεν με πειραζει το traffic shaping και δεν θα ηταν λογος να μην υπογραψω συμβολαιο

Last edited: