Ρε συ Γιώργο εντελώς φιλικά, αφού δεν είσαι σινεφίλ τί την πήρες την ακριβή της Φίλιπς και ψάχνεσαι τόσο με την εικόνα;
Για να βλέπεις Πολυκατοικία;
Μια χαρά σινεφίλ είμαι.
Βλέπω ταινίες (1 φορά την βδομάδα περίπου), αλλά προτιμώ περιπέτειες, φαντασίας, τρόμου, μυστηρίου, κλπ. Απλά, αισθηματικές, κοινωνικές, πολεμικές, κλπ. είναι για άλλους. Εγώ τις θεωρώ βαρετές. Από μια ταινία περιμένω ή να γελάσω, ή να τρομάξω, ή να δω φαντασία. Δεν θέλω ούτε να στεναχωρηθώ, ούτε να ψυχοπλακωθώ, ούτε να δω (ξανά) την καθημερινότητα...
Την ακριβή την φίλιπς την πήρα γιατί ήθελα να την πάρω, είχα τα χρήματα, η 9731 δεν είχε mpeg4, και ήθελα μια συσκευή για όλους τους τύπους υλικού (τηλεοπτικό 70 %, νόβα και ταινίες), σε φωτεινό και σκοτεινό περιβάλλον.
Γενικά για αυτά που την ήθελα είναι εντάξει, αλλά μου λείπει το EPG, to PAP, και το DTS out. Βέβαια έχει λίγο πλάκα το jointspace, κυρίως το προγραμματάκι pluggit, που στέλνει την επιφάνεια εργασίας ενός οποιοδήποτε υπολογιστή με windows στην οθόνη της τηλεόρασης. Γενικά, δεν αγοράζω συχνά συσκευές, αλλά όταν αγοράζω προτιμώ κάτι ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα, γιατί έχουν μεγαλύτερη διάρκεια λόγω χαρακτηριστικών.
Όσο για την εικόνα γενικότερα, το βλέπω σαν χόμπι, και μου αρέσει να μαθαίνω νέα πράγματα. Πιο πολύ μου αρέσει να ασχολούμαι με τι μας λένε τα διαγράμματα, οι φωτογραφίες, γιατί βλέπω αυτό που βλέπω, παρά τι κάνει αυτό το μοντέλο ή το άλλο.