Frame interpolation σε projector?

Τεταρτη που εχω ρεπο θα παω σε 2 μαγαζια το avr αν θυμαμαι καλα και την ηχωεκφραση...θελω να δω εαν υπαρχουν benqw1200-optoma hd33- η κατι αλλο ...

λοιπον πηγα κ στα 2 μαγαζια ...και στα 2 ειδα τον optoma hd 33,και 2d κ 3d,στο δευτερο μαγαζι avr..το εκαναν κ συγκριτικο διπλα-διπλα με εναν επσον 9000 νομιζω που εκανε 2090 ευρω,για να δω διαφορα με αλλη κατηγορια τιμης απο τον οπτομα...εχω μεινει με το στομα στο πατωμα...ειναι η πρωτη φορα που εβλεπα θεαση εαν εξαιρεσεις αυτα που εχω δει σε διαφορα καφε...μιλαω για το οπτομα,γιατι τοσο ειναι τα χρηματα μου...σιγουρα το μαυρο του επσον ειναι καλυτερο αλλα στην κινηση κ στα φωτεινα ειναι στα δικα μου ματια ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσα να δωσω τα παραπανω αλλα δεν .....λοιπον εκατσα στην θεαση στα 6 μετρα και του ειπα να βγαλει 2.35 πλατος οπως εχω στον δικο μου τοιχο στην ιδια αποσταση...εμεινα ευχαριστημενος ΣΙΓΟΥΡΑ...

Λοιπον υπαρχει θεμα με την δευτερη περιπτωση θεασης που ειναι τα 3.5 μετρα...οπως φενεται στο ποστ 98...αφου η θεαση εκει εναι τα 3.5 μετρα ο προβολεασ αναγαστικα πρεπει να μπει μπροστα στα 2.5 μετρα...οποτε ξεχναω απο αυτην την αποσταση προβολεα τις 90 ιντσες κ παμε στισ 55-60 :(
αρα μενει μονο η πρωτη περιπτωση των 6 μετρων ετσι δεν ειναι η τα λεω λαθος?

Λοιπον υπαρχει θεμα με την δευτερη περιπτωση θεασης που ειναι τα 3.5 μετρα...οπως φενεται στο ποστ 98...αφου η θεαση εκει εναι τα 3.5 μετρα ο προβολεασ αναγαστικα πρεπει να μπει μπροστα στα 2.5 μετρα...οποτε ξεχναω απο αυτην την αποσταση προβολεα τις 90 ιντσες κ παμε στισ 55-60 :(
αρα μενει μονο η πρωτη περιπτωση των 6 μετρων ετσι δεν ειναι η τα λεω λαθος?

Αν στήσεις τον 33άρη στα 6 μέτρα σου δίνει με κλειστό το ζουμ (δηλαδή την μικρότερη δυνατή εικόνα) 150 ίντσες, ήτοι 3,3 μέτρα πλάτος. Δεν νομίζω ότι χωράς.

με κλειστο ζουμ κ αποσταση προβολεα τα 4 μετρα,και θεαση τα 6...το πλατος βγαινει στο 2.30 και παιρνω 102´ιντσες ακριβως τοσο πλατος εχω κ οχι 2,10...
http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD33-projection-calculator-pro.htm
το νουμερακι 8 που δειχνει μπροστα απο το φακο στο σχεδιακι ειναι αποσταση υψους απο το τελοσ ασ πουμε τισ οθονης? και ποσο ειναι αυτο,φανταζομαι οχι 8 εκατοστα ετσι?

Το νουμεράκι 8 είναι σε ίντσες (πολλαπλασιάζεις χ 2,5 για τα εκατοστά). Δηλαδή, ο προβολέας σε αυτή την απόσταση πρέπει να κάτσει 8 χ 2,5 = 20 εκατοστά πάνω ή κάτω από το πανί.

Λοιπον το προτζεκτ που εως τωρα εχω στο μυαλο μου ειναι στην λυση θεασης 6 μετρων με τον προβολεα μπροστα στα 4 μετρα οπως ειπα κ πιο πανω...τωρα πηγαινωντας στην φωτο που ειχα τραβηξει στο ποστ 53...δεσ γιαννη πισω απο την τιβι τον τοιχο τον ασ τον πουμε καφε..να πιανει ολο το καφε απο πανω μεχρι λιγοοοο πριν ξεκιναει η τιβι κ απο δεξια εως τερμα αριστερα στο καφε ....αυτο ειναι 2.3 πλατος... κ 1.35 περιπου υψος..εκει σκεφτομαι να γινει...ΧΩΡΙΣ ΟΘΟΝΗ...να ριξω το προβολεα σε αυτο το κοματι τοιχου...τι λες?

1.40 το κατω μερος. ? ψηλα δεν ειναι. ?
a096.gif

Δεν ξερω αν απο την αποσταση 6 μετρων δεν ειναι τοσο εντονο σηκωμα του κεφαλιου, οσο το να εβλεπες απο τα 3-4 μετρα.

δυστηχως 3-4 μετρα δεν παιζει στο σπιτι...μονο 6...κ δεν ειναι εντονο το σηκωμα,μια χαρα φενεται...αλλο ειναι το θεμα...αφου θα ειναι 1.40 απο το πατωμα,ο προβολεας πρεπει να ειναι στο 1,20 σωστα?

Μονο κατω μπορει να παει....το θεμα ειναι θα ειναι μπροστα μου σε επιπλακι(σταντ φανταζομαι)σε υψος 1.20 και θα το βλεπω ακριβως μπροστα μου...βεβαια τα ματια μου θα ειναι ακριβως απο πανω του...τορα δεν ξερω..δεν εχει κ lens shift να πηγαινε πιο δεξια με το σταντ ....