Freeleech όλες οι ταινίες και οι σειρές στο HDbits.org

τα σπάσανε πάλι φέτος... κάθε χρόνο πλέον έχω standard να ανοίγω σκληρό δίσκο για την πάρτη τους. Πέρσι 1Τ, φέτος 2Τ και ο server έφτασε στα 4 πλέον.

520GΒ downloaded φέτος στην freelech εβδομάδα, χαλαρά σχετικά είμαι σίγουρος ότι κάποιοι εδώ μέσα μπορεί άνετα να έχουν κατεβάσει τα διπλά :)

invite πρόλαβα να στείλω μια μόνο και μετά μου έβγαλε ότι έγιναν disabled!!!!

freeleech σταματάει 2 το βράδυ ώρα Ελλάδας;

Max users 23000
Registered users 20,217
Unconfirmed users 482

Πριν ήταν νομίζω κάπου στα 19700 (Registered users) άρα πρέπει να μπήκαν περίπου 1000 άτομα.

Απάντηση: Re: Freeleech όλες οι ταινίες και οι σειρές στο HDbits.org

Ταχα για 8 ωρες θα ηταν....ειναι πολυ μακακες!

φίλε μου πίστεψε με είναι άψογοι και το site τους αγγίζει επαγγελματικά πρότυπα αξιοπιστίας και συμπεριφοράς.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίνε αυτοί αν μια-δυο ώρες ανοιχτά invites σημαίνει 1000 και βάλε καινούργιους users!

ουφ στο τσακ πρόλαβα έδωσα invites και γράφτηκαν σε 2 φίλους που έψαχναν καιρο!! new hd bitches on town!!! :laugh:

Έκανα κι εγώ το καλό σε δύο συνανθρώπους μας... Επιτέλους χρόνια ήταν κλειστά!

Σε κάποιο σημείο που ήταν ανοιχτά τα invites το site είχε γονατίσει! Πρέπει να έγινε της ΧΧΧ

Re: Απάντηση: Re: Freeleech όλες οι ταινίες και οι σειρές στο HDbits.org

φίλε μου πίστεψε με είναι άψογοι και το site τους αγγίζει επαγγελματικά πρότυπα αξιοπιστίας και συμπεριφοράς.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίνε αυτοί αν μια-δυο ώρες ανοιχτά invites σημαίνει 1000 και βάλε καινούργιους users!
αψογοι αλλα ειναι και πολυ ντιβες...

ετσι κι αλλιως χρειαζοταν νεο αιμα ο tracker. ουτε 1000 δεν μπορεσαν να μπουν παντως...θα μπορουσαν να τηρησουν το 8ωρο η εστω λιγοτερο σε random μορφη για να εχουν κι αλλοι την ευκαιρια να στειλουν..

Ειναι κλειστα τα invite για το συγκεκριμενο. Τα ανοιξαν οπως διαβαζεις παραπανω για λιγες ωρες στις 9 του μηνος . Του χρονου μαλλον παλι μαζι με το καθιερωμενο freeleech.

Last edited:
snif
εγω νόμιζα οτι τα ανοίγουν περιστασιακα...αλλά κάθε χρόνο
ευχαριστώ πάντως
ΥΓ
ασε που μάλλον απογορεύτεται απο τα rules το θεμα...οποτε..τέλος