- 18 June 2006
- 523
ΝΑι μέχρι τα 1200 ευρώ και αυτά με ...δόσεις όχι μετρητά. Μετρητά εώς 800. Και να φανταστείες τα θεωρούσα και υπερβολή γιά πικάπ αυτά τα χρήματα πριν λίγο καιρό. anyway!
ΝΑι μέχρι τα 1200 ευρώ και αυτά με ...δόσεις όχι μετρητά. Μετρητά εώς 800. Και να φανταστείες τα θεωρούσα και υπερβολή γιά πικάπ αυτά τα χρήματα πριν λίγο καιρό. anyway!
To μεταχειρισμένο δεν το σκέφτεσαι ως επιλογή; Καθόλου;
Εγώ λέω πως η πολλή σκέψη βλάπτει αποφάσισε εκείνη την ώρα στο κατάστημα και με βαση ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...:grandpa:
Στο Michell η ανάρτηση δεν απορρυθμίζεται με τίποτα. Σε εμένα πέρασαν 5 χρόνια μέχρι να δω ότι έχει ξεφύγει ελάχιστα από το επίπεδο το πικάπ, και έτσι κι αλλιώς ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι καλό είναι στα 5 χρόνια να αλλάζεις τα ελατήρια.
Αν το Michell είναι με DC μοτέρ, πάρτο. Πώς θα το καταλάβεις; Δύσκολο, αλλά αν είναι αυτό που το μοτέρ ακουμπά κατ' ευθείαν στο τραπέζι (μέσα από τρύπα στο πλεξιγλάς) μάλλον είσαι εντάξει και έχεις και κάποιες μικροβελτιώσεις στα ελατήρια και στα απορροφητικά υλικά. Αν είναι το παλιό με το μοτέρ στηριγμένο πάνω στο πλεξιγλάς, είναι η πιο παλιά έκδοση, παζάρεψέ το περισσότερο, αλλά αξίζει (αυτό έχω κι εγώ).
Και την τσέπη... :smile: (αλλιώς θα χτύπαγα το RPM10 ή κάποιο Amazon)
ΑΑ! και για να ξεκαθαρίσω και κάτι αλλο ναι καλώς η κακώς με τα ελατήρια είμαι προκατειλημένος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.