- 8 November 2008
- 216
Φρέσκος HD-300 Combo Net
πρωτες εντυπωσεις ...αριστες , αν και δεν εκπλησσομαι οντας κατοχος
των τεσσαρων καλυτερων (κατα τη γνωμη μου) κομματιων της εταιριας mvision st-5 , stx-5 , hd300 Net , hd300 Combo Net.
στην πραξη ειναι ιδιος με τον hd300 net , με προσθηκη του επιγειου ψηφιακου.
(δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να σας μεταφερω συμπεριφορα τοσο σε επιγεια ψηφιακα , οσο και σε κινητο κατοπτρο)
εξωτερικα το φινιρισμα του μπροστα ειναι , οπως ειχε ανακοινωθει απο τον αντιπροσωπο , ολο μαυρο , σε αντιθεση με τον hd300 net που εχει ασημι.
η δικτυωση με δεκτες της σειρας S δεν ηταν επιτυχης (παγωματα), ομως με τον hd 300 net ολα πηγαν καλα , προς το παρον ....
παραθετω μια (αθλια) φωτο για να παρετε μια γευση , καθως δεν εχω απολυτως καμια σχεση με τη φωτογραφια ως σπορ

...κι αλλη μια το κουτι του :coool::coool::coool:
...αν παρατηρησω κατι στην πορεια που να ειναι αξιο λογου...
θα το αναφερω....καλο απογευμα :a0210:
πρωτες εντυπωσεις ...αριστες , αν και δεν εκπλησσομαι οντας κατοχος
των τεσσαρων καλυτερων (κατα τη γνωμη μου) κομματιων της εταιριας mvision st-5 , stx-5 , hd300 Net , hd300 Combo Net.
στην πραξη ειναι ιδιος με τον hd300 net , με προσθηκη του επιγειου ψηφιακου.
(δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να σας μεταφερω συμπεριφορα τοσο σε επιγεια ψηφιακα , οσο και σε κινητο κατοπτρο)
εξωτερικα το φινιρισμα του μπροστα ειναι , οπως ειχε ανακοινωθει απο τον αντιπροσωπο , ολο μαυρο , σε αντιθεση με τον hd300 net που εχει ασημι.
η δικτυωση με δεκτες της σειρας S δεν ηταν επιτυχης (παγωματα), ομως με τον hd 300 net ολα πηγαν καλα , προς το παρον ....
παραθετω μια (αθλια) φωτο για να παρετε μια γευση , καθως δεν εχω απολυτως καμια σχεση με τη φωτογραφια ως σπορ

...κι αλλη μια το κουτι του :coool::coool::coool:

...αν παρατηρησω κατι στην πορεια που να ειναι αξιο λογου...
θα το αναφερω....καλο απογευμα :a0210: