Φρέσκος HD-300 Combo Net

@962fm@

Established Member
8 November 2008
216
Φρέσκος HD-300 Combo Net

πρωτες εντυπωσεις ...αριστες , αν και δεν εκπλησσομαι οντας κατοχος
των τεσσαρων καλυτερων (κατα τη γνωμη μου) κομματιων της εταιριας mvision st-5 , stx-5 , hd300 Net , hd300 Combo Net.

στην πραξη ειναι ιδιος με τον hd300 net , με προσθηκη του επιγειου ψηφιακου.
(δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να σας μεταφερω συμπεριφορα τοσο σε επιγεια ψηφιακα , οσο και σε κινητο κατοπτρο)

εξωτερικα το φινιρισμα του μπροστα ειναι , οπως ειχε ανακοινωθει απο τον αντιπροσωπο , ολο μαυρο , σε αντιθεση με τον hd300 net που εχει ασημι.

η δικτυωση με δεκτες της σειρας S δεν ηταν επιτυχης (παγωματα), ομως με τον hd 300 net ολα πηγαν καλα , προς το παρον ....
παραθετω μια (αθλια) φωτο για να παρετε μια γευση , καθως δεν εχω απολυτως καμια σχεση με τη φωτογραφια ως σπορ :flipout::flipout::flipout:

2vmvpjn.jpg

...κι αλλη μια το κουτι του :coool::coool::coool:

p7yhh.jpg

...αν παρατηρησω κατι στην πορεια που να ειναι αξιο λογου...
θα το αναφερω....καλο απογευμα :a0210:

update:

η δικτυωση μεταξυ των δεκτων δουλεψε τοσο με cross οσο και με straigth καλωδιο

Re: Απάντηση: Re: Φρέσκος HD-300 Combo Net

Ναι καλά !!!!!! :D

Γράψε και τίποτα ντε.........:BDGBGDB55: αν και θα πρέπει να περιμένουμε την έλευση της Digea γιατί το υπόλοιπο κομμάτι του δέκτη το έχουμε παρουσιάσει αρκετά...:guitarist:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φρέσκος HD-300 Combo Net

Ναι καλά !!!!!! :D

Γράψε και τίποτα ντε.........:BDGBGDB55: αν και θα πρέπει να περιμένουμε την έλευση της Digea γιατί το υπόλοιπο κομμάτι του δέκτη το έχουμε παρουσιάσει αρκετά...:guitarist:

...αληθεια , τι αλλο να γραψω , αφου ειναι ιδιος με αυτον που εχει ηδη παρουσιαστει ?
Παντως τον τεσταρω , και εχω εντωπισει καποια ''πιθανον'' ψεγαδια....
Πριν πω οτιδηποτε , θα τα αναφερω στον αντιπροσωπο , μηπως ανεβασει καποιο
διορθωμενο firm καποια στιγμη :BDBDG54:

Με τι έχουν να κάνουν τα ψεγάδια ???? Στο επίγειο ή στο δορυφορικό κομμάτι ??

Στο επίγειο κομμάτι δεν νομίζω ότι διαφέρει από τα υπόλοιπα της σειράς,απλά ίσως η καλύτερη επιλογή με ότι κυκλοφορεί σήμερα (και αν βάλουν και αναπαραγωγη MKV, Vob και υποστήριξη NTFS που σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο έχουν ζητηθεί, για όσους τα χρειάζονται,απλα super επιλογή)

λοιπον.....
ανοιγω ξανα το θεμα για να πω τη νεοτερη εμπειρια μου....

οπως ειχα αναφερει παραπανω , ειδα καποια ''ψεγαδια'' στο νεο δεκτη μου και επικοινωνησα με τον αντιπροσωπο.....
το ολο θεμα εχει να κανει με την αναπαραγωγη sd εικονας με ληψη σηματος video μεσω hdmi.
παρατηρησα να εμφανιζονται καποια μεγαλα εγχρωμα pixels σε σημεια που η εικονα ηταν σκοτεινη...
μου ζητησε ο αντιπροσωπος να του στειλω μερικες φωτο , για αν δει τι εννοω
και χωρις δευτερη κουβεντα και χωρις να το ζητησω εγω....μου λεει οτι θελει να μου αλλαξει το δεκτη .!!!! :a0210:

αυτα ....για να δουν οσοι ασχολουνται στο χωρο αυτο , οτι μεγαλυτερο ρολο σε μια αγορα
παιζει η υποστηριξη μετα την απομακρυνση απο το ταμειο...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!! :a0210:

Re: Απάντηση: Φρέσκος HD-300 Combo Net

λοιπον.....
ανοιγω ξανα το θεμα για να πω τη νεοτερη εμπειρια μου....

οπως ειχα αναφερει παραπανω , ειδα καποια ''ψεγαδια'' στο νεο δεκτη μου και επικοινωνησα με τον αντιπροσωπο.....
το ολο θεμα εχει να κανει με την αναπαραγωγη sd εικονας με ληψη σηματος video μεσω hdmi.
παρατηρησα να εμφανιζονται καποια μεγαλα εγχρωμα pixels σε σημεια που η εικονα ηταν σκοτεινη...
μου ζητησε ο αντιπροσωπος να του στειλω μερικες φωτο , για αν δει τι εννοω
και χωρις δευτερη κουβεντα και χωρις να το ζητησω εγω....μου λεει οτι θελει να μου αλλαξει το δεκτη .!!!! :a0210:

αυτα ....για να δουν οσοι ασχολουνται στο χωρο αυτο , οτι μεγαλυτερο ρολο σε μια αγορα
παιζει η υποστηριξη μετα την απομακρυνση απο το ταμειο...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!! :a0210:

Μπράβο!!!!!
Αυτό είναι κατ'εμέ το σημαντικότερο!!!
Το after sales service....

Συγχαρητήρια στον αντιπρόσωπο και σε εσένα φίλε μου για την επιλογή σου!!!

καταρχην χρειαζεται να συνδεσεις στο δεκτη κεραια που να βλεπει προς την περιοχη εκπομπης
στον τοπο που μενεις
και....
στο μενου ''εγκατασταση'' , πας ''επιγεια ληψη'' , βαλε ''αυτοματη ανιχνευση''
και κανε σκαναρισμα σε ολο το ευρος....
ο δεκτης υποστηριζει τοσο mpeg4 οσο και mpeg2 που χρειαζεται για τη θεαση των ψηφιακων της ΕΡΤ

Last edited: