Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Re: Απάντηση: Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Διαφωνώ, υπάρχουν οδηγοί που σε οδηγουν ακριβώς.
Δεν είπα οτι είναι εύκολο, είπα οτι δεν είναι αδύνατο. Το είπα απ´ την αρχή οτι το εύκολο είναι το μπισκότο.

Επειδη το εχω δοκιμασει σε πολλα κομματια μελαμινη οταν εφτιαχνα ντουλαπα, διαπιστωσα οτι οσο προσεκτικος και να εισαι καποιες συνδεσεις θα αποτυχουν (μιλαω για ποκλιση 0.5 εως 1 mm). Στη μελαμινη δεν παιζει ρολο. Αλλα οταν δουλευεις μασιφ και θελεις να πετυχεις απολυτη ευθυγραμμηση τοτε δεν αξιζει το ρισκο. Θα πρεπει να λιμαρεις τις καβιλιες που προκαλουν το φρακαρισμα και να κανεις δοκιμες χωρις κολλα με πιο χαλαρες καβιλιες γιατι μετα ζοριζεις τα ξυλα για να τα ξαναχωρισεις και να βαλεις κολλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Επειδη το εχω δοκιμασει σε πολλα κομματια μελαμινη οταν εφτιαχνα ντουλαπα, διαπιστωσα οτι οσο προσεκτικος και να εισαι καποιες συνδεσεις θα αποτυχουν (μιλαω για ποκλιση 0.5 εως 1 mm). Στη μελαμινη δεν παιζει ρολο. Αλλα οταν δουλευεις μασιφ και θελεις να πετυχεις απολυτη ευθυγραμμηση τοτε δεν αξιζει το ρισκο. Θα πρεπει να λιμαρεις τις καβιλιες που προκαλουν το φρακαρισμα και να κανεις δοκιμες χωρις κολλα με πιο χαλαρες καβιλιες γιατι μετα ζοριζεις τα ξυλα για να τα ξαναχωρισεις και να βαλεις κολλα.

Μαζί σου... Μπισκότα θα έβαζα κι εγώ, δεν το συζητάω.

Στην μελαμινη θεωρω οτι οι καβιλιες δεν κανουν 100% δουλεια .ο οδηγος για καβιλιες της wolfcraft kανει εξαιρετικη δουλεια!εχω ενωση μασιφ επιφανεις πευκου για τραπεζι κουζινας με τελειο αποτελεσμα !αν και η καβιλιερα ειναι στην wish list μου αλλα αυτο το μηνα θα γινει τελη κυκλοφοριας χα χα!!!

Mιας και υπαρχουν 2 γωνιακα τροχακια μπαταριας ειπα να παρω ενα ανταπτορακι της wolfcraft που μετατρεπει τον γωνιακο τροχο σε φρεζοκαβιλιερα. Ειχε αναφερθει καπου αυτος ο ανταπτορας.

Εαν οντως εφαρμοζει σωστα και κανει δουλεια, θα εχουμε μια ομορφη φρεζοκαβιλιερα μπαταριας. Εαν δεν κανει, την επιστρεφουμε στο καλο μας αμαζον που πληρωνει και τα μεταφορικα.
https://www.amazon.de/gp/product/B0002YYW26/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

dodatak-za-keksericu-2920000-wolfcraft-1.jpg

Απάντηση: Re: Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Εγω θα πληρωσω 8 φρεζοκαβιλιερες στα τελη κυκλοφοριας.

Θα ηθελα να την δοκιμασω.

Παναγιωτη με βλεπω να σου ερχομαι να την δω...

Έλα με περισσότερο ελεύθερο χρόνο...

Και γω 4 .αντε να τις κανω 5 αν ειναι η να περιμενω απ το νεο ετος;

Βάλε άλλες τόσες... Ωιμε (δις).

Εγώ θα πληρώσω 12...Ωιμε...

Εμένα μου τα κάνουν δώρο, (για φέτος, μετά δεν ξέρω...):ciao:

Απάντηση: Re: Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Για τροχό μπαταρίας που τον έχεις και διπλό ίσως αξίζει.
Αλλιώς με την καμία δεν αξίζει η ταλαιπωρία του λύσε δέσε προσαρμοσε.

Στα ίδια λεφτά νομίζω οτι δεν αξίζει, όχι έναν, δέκα τροχούς μπαταρίας να έχεις.
Εκτός αν κάνει πολύ καλύτερη δουλειά απ´ το Matrix που πολύ αμφιβάλω.

Εγω θα πληρωσω 8 φρεζοκαβιλιερες στα τελη κυκλοφοριας.

Θα ηθελα να την δοκιμασω.

Παναγιωτη με βλεπω να σου ερχομαι να την δω...

βγηκαν τα τελή...??? ωχ και δεν εχω ιδεα ποσα πληρωνει ο πετρολ συφουνας (τρομαρα του) μου...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μπηκα να παρω την ψυχρολουσια για τα τελη αλλα τζιφος...δεν εχουν βγει ακομα στο Ταχις...

Re: Απάντηση: Re: Φρεζοκαβιλιέρα κανείς...

Στα ίδια λεφτά νομίζω οτι δεν αξίζει, όχι έναν, δέκα τροχούς μπαταρίας να έχεις.
Εκτός αν κάνει πολύ καλύτερη δουλειά απ´ το Matrix που πολύ αμφιβάλω.

Στα ιδια λεφτα ομως εχεις μια φρεζοκαβιλιερα μπαταριας!! Αυτο απο μονο του νομιζω οτι αξιζει.

Το ζητημα ειναι αν κανει δουλεια το ανταπτορακι, εκει συμφωνω.

Λυσάξατε με τις μπαταρίες...
Ήθελα νάξερα που θα πάτε και δεν θα έχετε ρεύμα. Ά, ξέχασα... Ενοχλεί το καλώδιο... :flipout:
Βέβαια κι εγώ που τα λέω μπαταρίας έχω αλλά όταν βλέπεις οτι με 50 κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου κι εγώ έδωσα πενταπλάσια για μια φρεζοκαβιλιέρα μπαταριλας, solo παρακαλώ, εκεί δν γελάς αλλά κλαίς.

Ειναι ενα πραμα σαν τα κινητα τηλεφωνα, καλο το σταθερο αλλα αλλη η χαρη του κινητου ακομα και μεσα στο σπιτι.

Αντε να βγαλει η Ryobi καμμια πριονοκορδελα μπαταριας να γουσταρουμε ακομα περισσοτερο:))