Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Όσο παράξενο και να φένεται ένα μήνα τώρα άρχισα απο τον πρώτο κύκλο και τελείωσα περίπου 4 μέρες αφοτου τελείωσε το 19ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου που παρεμπιπτόντως είναι και το αγαπημένο μου με τον Broyles να κάνει χρήση LSD. Πωρώθηκα άσχημα και περιμένω την Παρασκευή για καινούργιο επεισόδιο

Ελα ντε.

Οσο παει και "δενει" το γλυκο.

Εγω παλι ανησυχω γιατι ....
στον αλλον κοσμο δεν εχουμε δει ακομα την Νινα Σαρπ.

Ελα ντε.

Οσο παει και "δενει" το γλυκο.

Εγω παλι ανησυχω γιατι ....
στον αλλον κοσμο δεν εχουμε δει ακομα την Νινα Σαρπ.

Πράγματι αλλά λογικά κάτι θα δείξουν και στον 4ο κύκλο

Καινούργιο επεισόδιο σήμερα στην Αμερική αύριο εδώ περιμένουμε με ανυπομονησία
:a0210:

Όσο παράξενο και να φένεται ένα μήνα τώρα άρχισα απο τον πρώτο κύκλο και τελείωσα περίπου 4 μέρες αφοτου τελείωσε το 19ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου που παρεμπιπτόντως είναι και το αγαπημένο μου

με τον Broyles να κάνει χρήση LSD.

Είδα πριν από λίγο το καινούργιο επεισόδιο για όσους δεν το είδατε δείτε το εντάξει έχει ανέβει επίπεδο καταπληκτικό δεν θα πω παραπάνω

Οι υπότιτλοι που εγώ βρήκα τελειώνουν με την φράση
"Jaw Dropping Finale Translators":SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Τέλειο αν εξαιρέσεις την τελευταία φράση που με εκάνε να ξαναδώ το επεισόδιο μπας και καταλάβω. Από την εποχή των 2 πρώτων σεζόν του λοστ έχει να με κάνει finale να περιμένω τον Σεπτέβρη. Αν και μετά το λοστ γενικά κρατάω μικρό καλάθι για τις σειρές αν δεν έχουν ολοκληρωθεί μια και μια κακή σεζον αρκεί να χαλάσει τις εντυπώσεις το fringe πέρασε σημερα στο ανωτερο επίπεδο

Πολύ καλό το φινάλε αν και οφείλω να ομολογήσω πως η τελευταία φράση με μπέρδεψε αρκετά....

Kαι εκει που νομιζα οτι ειχαν περιοριστει οι επιλογες τους για το που θα το πανε ......μας ντριμπλαραν και σκοραραν στα μουτρα μας...

Σε μια στιγμη φοβηθηκα οτι θα το τελειωναν....

Kαι εκει που νομιζα οτι ειχαν περιοριστει οι επιλογες τους για το που θα το πανε ......μας ντριμπλαραν και σκοραραν στα μουτρα μας...

Σε μια στιγμη φοβηθηκα οτι θα το τελειωναν....

Μαλλον γιατί o JJ ασχολείται με το νέο ST και έχει το έχει αφήσει σε άλλους.:afro::afro:

Aπιθανο ηταν. Και μονο που ειδα τεταρτο (?) opening για διαφορετικο κοσμο απο τον δικο μας επαθα κατιτις....

Αυτό ήταν Season Finale!!!!!!!
Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι θα ασχολούμασταν με το μέλλον στην τέταρτη σαιζόν, αλλά ευτυχώς...

Πως και Πως, τώρα....

Οι υπότιτλοι που εγώ βρήκα τελειώνουν με την φράση
"Jaw Dropping Finale Translators":SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Τέλειο αν εξαιρέσεις την τελευταία φράση που με εκάνε να ξαναδώ το επεισόδιο μπας και καταλάβω. Από την εποχή των 2 πρώτων σεζόν του λοστ έχει να με κάνει finale να περιμένω τον Σεπτέβρη. Αν και μετά το λοστ γενικά κρατάω μικρό καλάθι για τις σειρές αν δεν έχουν ολοκληρωθεί μια και μια κακή σεζον αρκεί να χαλάσει τις εντυπώσεις το fringe πέρασε σημερα στο ανωτερο επίπεδο

Και εγω να πω την αλήθεια με μπέρδεψε η τελευταία φράση! Γρίφος!