............................Ελπιζω να μην καταληξει και αυτη με τιποτα φελλους και τεραστιους νεροχυτες οπως η αλλη![]()
Εαν εκανε κατι τετοιο που λες τοτε δεν θα επρεπε να υπαρχει η "ταυτιση" των δυο κοσμων στο δωματιο του αγαλματος της ελευθεριας!
Φοβερο season finale!
Αυτο που υποψιαζομαι εγω ειναι οτι.Συμφωνει κανείς ?ο Πητερ όντως έκανε "αλλη" επιλογή γυριζοντας πισω στον χρόνο ,αλλα την έκανε ακόμα πιο πίσω οταν ήταν πιτσιρικάς και εμπόδισε τον δικο "μας" Walter να τον παρει πισω με αποτελεσμα να μην συμβει ποτε τιποτα.Οποτε έτσι ισως εξηγείται οτι δεν τον γνωρισαν , γιατι ποτε δεν έφτασε στον δικό μας πλανητη.
Μπορει να τον είχαν ξεχασει και οι "αλλοι" αφου πιθανοτατα στο αλλο συμπαν θα μπορουσε να ειναι ασήμαντος ή να ειχε πεθάνει νωρις η οτιδηποτε άλλο.
Περιμένω πως και πως την επομενη σεζόν η οποια λογικά μπορεί να είναι και η τελευταία.
Ειδα κι εγω τον τριτο κυκλο μεσα σε 3 απογευματα ως συνηθως και ειναι εξαιρετικος.Νομιζω ο καλυτερος εως τωρα με τον John Noble (Walter) να ειναι πραγματικα πολυ καλος με στιγμες οπως αυτη στην εκκλησια του νοσοκομειου οπου πραγματικα δινει ρεσιταλ!
Αυτο ομως που με τρομαξε ειναι μηπως η τελευταια ατακα του κυκλου οφειλεται στην αποχωρηση του Joshua Jackson (Peter) απο τη σειρα γενικοτερα.Ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο.
Λιγο απο Mulder & Scully μου φέρνει το ζευγάρι αυτό
Τωρα που μας τελειώνει το event λεω να ξαναρχισω το Fringe.
Αντε να δουμε αυτη τη φορα θα αντεξω να τελειώσω το πρωτο κυκλο η παλι θα τον αφησω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.