Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Νομίζω ότι η πραγματικότητα έχει προλάβει τους εμπνευστές της σειράς:

Screenshot.png

από το http://dexiextrem.blogspot.com/2011/11/blog-post_2212.html#more

Απάντηση: Re: Fringe

Εγώ νόμισα χτες που το είδα ότι
η μηχανή αυτή που κατασκευεασε ο τύπος θα τους βοηθούσε να γυρίσουν πίσω και να θυμηθούν κάτι ή ο Πήτερ θα γινόταν παιδί για λίγο και θα θυμόταν ο walter αλλά τίποτα.....

Re: Απάντηση: Re: Fringe

Εγώ νόμισα χτες που το είδα ότι
η μηχανή αυτή που κατασκευεασε ο τύπος θα τους βοηθούσε να γυρίσουν πίσω και να θυμηθούν κάτι ή ο Πήτερ θα γινόταν παιδί για λίγο και θα θυμόταν ο walter αλλά τίποτα.....

Κατσε ντε μην βιαζεσαι.....Δεν πιστευω οτι ηταν τυχαιο το επεισοδιο αυτο.....

Ενα απο τα καλυτερα που εχουμε δει. Αυτοι που απουσιαζουν αισθητα απο την ιστορια στα τελευταια ειναι οι Παρατηρητες , η Νινα Σαρπ και ο Σαμ Γουαις. Ολοι αυτοι παντως δεν εχουν εμφανιστει ουτε στον αλλο κοσμο.....

Ρε μηπως το πανε και για πεμπτη σαιζον και αλλαξαν γνωμη ?

Αρχιζω και πιστευω οτι το αλλο συμπαν δεν υπαρχει....οπως μας το πλασαρουν.

Ξεκίνησα να δω τον πρώτο κύκλο (ναι έχω μείνει πίσω το ξέρω) και ειλικρινά στα 4-5 πρώτα επεισόδια αφού έχω δει φαντάσματα , περιστέρια ανιχνευτές , ανθρώπους που ζουν για μισή ώρα και διάφορα άλλα δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω την σειρά τόσο καλή όσο πίστευα. Το επιστημονικό υπόβαθρο είναι εντελώς ανύπαρκτο. Κάποια υπερθετικά σχόλια που είχα διαβάσει μου φαίνονται υπερβολικά.

Και εγώ θυμάμαι ότι με τα τα πρώτα 5-6 επεισόδια είχα την ίδια εντύπωση και σταμάτησα να το βλέπω για αρκετό καιρό .
Τώρα πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο παίζεται στην TV.

Re: Απάντηση: Fringe

Aς ελπισουμε να μην κανουν αλλη διακοπη μεχρι το τελος της σεζον...
Με δυο μηνες παυση εχω ξεχασει τι εβλεπα.

Δεν κρατάς τα προηγούμενα επεισόδια; :smile:

Δεν νομίζω να έχουμε τόσο μεγάλη διακοπή μέχρι το τέλος της σαιζόν. Συνήθως κάνουν μια για το SuperBowl και μια, μεγαλύτερη, για τις γιορτές.

εμένα δεν μου άρεσε... και δεν ήταν αρκετό το τελευταίο δίλεπτο για να "τσιμπήσω". Νομίζω φταίει και η μεγάλη διακοπή, το είδα πολύ πιο ψυχρά από ότι παλιότερα που είμουν μέσα στην ροή των πραγμάτων... τώρα δεν θυμόμουν τι είχε γίνει...

Αν εξαιρέσουμε τις αναφορές στους shapeshifters, δεν ειχε και μεγάλη σύνδεση με τα προηγούμενα. Βλεπόταν άνετα.
Θα περίμενε κάποιος να μας πουν τι ρόλο παίζει η Νινα και γιατί έδωσε πάλι cortexiphan στην Olivia αλλα το άφησαν ανοιχτό

Μλκς αυτές που κάνουν πάντως, με δίμηνες διακοπές χάνεις το ενδιαφέρον για την εξέλιξη...