Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Ετσι. Στο Fringe εκτος του ποιοι ειναι οι Παρατηρητες και ποιοι οι Πρωτοι ανθρωποι
που λογικα θαναι οι ιδιοι...
αντε και το ποιος εφτιαξε την μηχανη δεν εχει μεινει αναπαντητο τιποτα.
Στους αλλους περιμεναμε να απαντηθουν ολα στο τελος και μειναμε με τον ...φελλο.

Άσχετε...:award:

Οι πρώτοι άνθρωποι είναι τα αφεντικά των παρατηρητών...
Τη μηχανή την έφτιαξαν ο Γούλτερ με τον Σποκ...

και το έργο θα τελειώσει...

με τον Γουόλτερ να ξυπνάει στο τρελάδικο... όλα στη φαντασία του είναι...

:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Fringe

Άσχετε...:award:

Οι πρώτοι άνθρωποι είναι τα αφεντικά των παρατηρητών...
Τη μηχανή την έφτιαξαν ο Γούλτερ με τον Σποκ...

και το έργο θα τελειώσει...

με τον Γουόλτερ να ξυπνάει στο τρελάδικο... όλα στη φαντασία του είναι...

:music-smiley-005:

Μακαρι να τελειωσει ετσι !!! Σουπερ θα ειναι .

Ειδα και τα 3 μονοκοπανια.Μια χαρα μου φανηκαν ολα.
Μου φανηκε παραξενο παντως που μετα απο τοσες δυσκολιες βρηκαν τροπο να επικοινωνουν μεταξυ τους λες και απλα μπαινουν σε ενα ταξι ...τεσπα... θα δειξει...

Όχι και "απλά"! Μια ολόκληρη σαιζόν το παλεύανε, μέχρι και ανθρωποθυσία έκαναν για να ανοίξουν τα σύνορα. ;)

Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, όταν γυρίσει ο Peter... εκτός αν με την επανεμφάνισή του αλλάξει πάλι το χρονικό συνεχές, οπότε πάμε για στόρυ από την αρχή...

Φαντάζομαι ότι δεν θα φτάσει ως εκεί όμως...

Για να δουμε τι θα γινει γιατι το 4ο επεισοδιο (εκτος απο το τελος του) ηταν σαν να εβλεπα ενα 4ο επεισοδιο ενος "αλλου" πρωτου κυκλου. Εχουν αναιρεθει σχεδον ολα οσα εχουμε δει μεχρι τωρα....

Σαφώς καλυτερο επεισόδιο το τελευταίο.
Σαν να βρίσκουν ρυθμό

Φανηκε και την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή πήγαν παρα πολύ καλύτερα ενα από τα καλύτερα επεισόδια ever

Απάντηση: Re: Fringe

Φανηκε και την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή πήγαν παρα πολύ καλύτερα ενα από τα καλύτερα επεισόδια ever
Συμφωνώ και πιστεύω ότι δεν τον θυμούνται γιατί στο υπάρχον σύμπαν δεν υπήρξε ποτέ αφού τον είχε πάρει ο Walter από το άλλο

Re: Απάντηση: Re: Fringe

Συμφωνώ και πιστεύω ότι δεν τον θυμούνται γιατί στο υπάρχον σύμπαν δεν υπήρξε ποτέ αφού τον είχε πάρει ο Walter από το άλλο
Ειναι και κάτι άλλο που δεν μου κολλάει. Ο Walter είπε οτι έχασε το γιο του στη λίμνη. Το συμβάν στη λίμνη όμως έγινε όταν επέστρεφε απο το άλλο σύμπαν, με τον άλλο Peter. Θυμάται δηλαδή οτι έχασε για δεύτερη φορά το γιο του αλλά δεν θυμάται απο που τον έφερε;

Ειναι και κάτι άλλο που δεν μου κολλάει. Ο Walter είπε οτι έχασε το γιο του στη λίμνη. Το συμβάν στη λίμνη όμως έγινε όταν επέστρεφε απο το άλλο σύμπαν, με τον άλλο Peter. Θυμάται δηλαδή οτι έχασε για δεύτερη φορά το γιο του αλλά δεν θυμάται απο που τον έφερε;

Αν θυμάμαι καλά το είχε αναφέρει ότι ο γιος που έχασε στη λίμνη ήταν από το άλλο σύμπαν! Γι αυτό άλλωστε εξακολουθούν και έχουν fringe events....

Αν θυμάμαι καλά το είχε αναφέρει ότι ο γιος που έχασε στη λίμνη ήταν από το άλλο σύμπαν! Γι αυτό άλλωστε εξακολουθούν και έχουν fringe events....

Σωστά, ειπε την ιστορία στον μικρό, στο 3ο επεισόδιο.

Tα intro της σειρας εχουν γινει ενα μικρο πεδιο παιχνιδιου.

Ιδου τα 4 διαφορετικα intro των 4 παραλλαγων

Original , Alternative (red) , 1985 (Retro) , and The Future (grey)

http://www.youtube.com/watch?v=fM1bzVVrgNk&feature=related

Καθως και το πορτοκαλι της 4ης σαιζον που ειναι μια εναλλακτικη πραγματικοτητα και αυτο.

http://www.youtube.com/watch?v=WYpp0WdkA44&feature=watch_response

Αν και φανατικός της σειρας, έχω αρχίσει να βαριεμαι πολύ... Και δε νομίζω πως η επιστροφή του πιτερ θα κάνει φοβερή διαφορά...

ΥΓ: Mου φαινεται πως το κολλημα της χρονιάς θα είναι το American Horror Story...