Ετσι. Στο Fringe εκτος του ποιοι ειναι οι Παρατηρητες και ποιοι οι Πρωτοι ανθρωποιαντε και το ποιος εφτιαξε την μηχανη δεν εχει μεινει αναπαντητο τιποτα.που λογικα θαναι οι ιδιοι...
Στους αλλους περιμεναμε να απαντηθουν ολα στο τελος και μειναμε με τον ...φελλο.
Άσχετε...:award:
Οι πρώτοι άνθρωποι είναι τα αφεντικά των παρατηρητών...
Τη μηχανή την έφτιαξαν ο Γούλτερ με τον Σποκ...
και το έργο θα τελειώσει...
με τον Γουόλτερ να ξυπνάει στο τρελάδικο... όλα στη φαντασία του είναι...
:music-smiley-005:
Ειδα και τα 3 μονοκοπανια.Μια χαρα μου φανηκαν ολα.
Μου φανηκε παραξενο παντως που μετα απο τοσες δυσκολιες βρηκαν τροπο να επικοινωνουν μεταξυ τους λες και απλα μπαινουν σε ενα ταξι ...τεσπα... θα δειξει...
Σαφώς καλυτερο επεισόδιο το τελευταίο.
Σαν να βρίσκουν ρυθμό
Συμφωνώ και πιστεύω ότι δεν τον θυμούνται γιατί στο υπάρχον σύμπαν δεν υπήρξε ποτέ αφού τον είχε πάρει ο Walter από το άλλοΦανηκε και την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή πήγαν παρα πολύ καλύτερα ενα από τα καλύτερα επεισόδια ever
Ειναι και κάτι άλλο που δεν μου κολλάει. Ο Walter είπε οτι έχασε το γιο του στη λίμνη. Το συμβάν στη λίμνη όμως έγινε όταν επέστρεφε απο το άλλο σύμπαν, με τον άλλο Peter. Θυμάται δηλαδή οτι έχασε για δεύτερη φορά το γιο του αλλά δεν θυμάται απο που τον έφερε;Συμφωνώ και πιστεύω ότι δεν τον θυμούνται γιατί στο υπάρχον σύμπαν δεν υπήρξε ποτέ αφού τον είχε πάρει ο Walter από το άλλο
Ειναι και κάτι άλλο που δεν μου κολλάει. Ο Walter είπε οτι έχασε το γιο του στη λίμνη. Το συμβάν στη λίμνη όμως έγινε όταν επέστρεφε απο το άλλο σύμπαν, με τον άλλο Peter. Θυμάται δηλαδή οτι έχασε για δεύτερη φορά το γιο του αλλά δεν θυμάται απο που τον έφερε;
Αν θυμάμαι καλά το είχε αναφέρει ότι ο γιος που έχασε στη λίμνη ήταν από το άλλο σύμπαν! Γι αυτό άλλωστε εξακολουθούν και έχουν fringe events....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.